Godmorgen Dagbog.
Endnu en dag hvor solen stegte fra morgenstunden og endnu engang gav os en meget varm dag med 36 grader i skyggen.
Så tjansen på stranden var utrolig varm nu solen står så tidligt op, og jeg måtte give op halvvejs. Og her fik jeg mig en snak med en tidligere nabo, en Fransk Canadisk kvinde der lever af at undervise i Yoga. Hun kom idag for at snakke med den hvide hund som jeg fortalte, var blevet forgiftet og var død. Så det var en kedelig nyhed jeg måtte fortælle.
Nå, men vi stod så der og snakkede da vi kom ind på Visarun. Og jeg kunne selvfølgelig ikke holde kaje, og fortalte om min der kun er 14 dage til, og så siger hun bare, det kunne være jeg skulle tage med dig. Grundet manglen på turister har hun næsten ikke noget at lave, og i de sidste uger har hun kun haft 8 timers arbejde hver uge, så der bliver suget lidt på lappen
Hold da op den strandrensning har sidegevinster 😉
Hun er næsten lige kommet tilbage fra en tur til Indien og Nepal, og i Nepal reddede hun sig en uhyggelig madforgiftning der rev 6 kilo at hende på 10 dage. Og føj for en fortælling hun gav mig, smerter så voldsomme at hun sagde hun aldrig havde oplevet noget lignende, og håbet om helbredelse fordi hygiejnen er var specielt udviklet i de områder.
Og John som var på morgentur kom osse lige forbi for at sludre, og det er sgu da hyggeligt at stå på en strand 12.000 kilometer væk fra Danmark i bragende dejligt vejr kun iført shorts og lændeklæde. Samtalen man klarer hjemme med naboen over hækken, bliver pludselig meget mere hyggelig stående her i paradiset. Og fyren er nu endelig ved at få lidt farve på knoglerne det tynde rær XXXX Timerne stående på stranden og afsøge området for duer, altså kropsduer, med en kraftig kikkert giver endelig pote.
Og så havde jeg projektet med musikken til ham hængende over hovedet, og det passede faktisk godt sammen med protesterne fra stiladset omkring min strandtjans. Så jeg fik først spist morgenmad halv 3 da jeg blev færdig med at overføre 15.355 numre til min reserve Ipod. Totalt er der små 27 Gb Mp3 musik nu på den, så han er sgu kedelig hvis han ikke kan finde noget han kan lide. Så der skete ikke andet i mit liv, end at leverede vasketøjet og så spiste på stammen. Min vaskedame undskyldte mange gange, og fortalte at strømmen ville blive slukket klokken 8 morgen til sidst på eftermiddagen i morgen (i dag!!)og at jeg måtte vente en dag ekstra på vasketøjet, så jeg startede i aftes efter et par timer med alverdens nyheder om godt og ondt på Dagbogen.
Som jeg forventede kom Da forbi i et forgæves forsøg på at score mig igen, men jeg var i så skidt humør på grund af stilladset som brokkede sig noget, at jeg ikke magtede en kamp. Så hun blev kun 3 minutter for at hente de 3 Cd’er jeg havde lånt for at kopiere, og kørte hurtigt igen. Så ingen overraskelser overhovedet, en dag fyldt med at printe oplysninger ud om de steder jeg overvejer på min tur, og en halvhjertet rengøring der ikke kan tages alvorligt. Og jeg fandt en fed hjemmeside der har listet samtlige Nationalparker i Thailand med relevante links, der giver masser af læsestof til de lange aftener.
http://www.dnp.go.th/parkreserve/nationalpark.asp?lg=2
Og så lykkedes det mig endelig at få fyldt mine 4 stk. 24 liters vanddunke op, som jeg jo stiller ud på vejen når jeg vil have dem fyldt. Mine 2 tidligere forsøg gik ikke så godt, for i 2 dage stod dunkene ude på vejen uden at det fik nogen til at stoppe. Men i dag kom 2 gutter glade og smilende ind og spurgte om det var mig der ville have vand, så jeg betalte de 60 Bht det koster, og har nu vand i reserve.
Kan i huske jeg snakkede med min Land Lady om vandspild?? Jeg er nu 100 % overbevist om at Da og hende er i familie, for der bliver stadig vandet godt og grundigt hver dag. Hvorfor Somchai lige skulle gøre hvad han gjorde i morges ved jeg ikke. Men i stedet for at tage en kost til at feje nedkørslen fra vejen, sætter man sig da bare på hug med en vandlsange i en halv times tid for at fjerne blade. Nå, der er ingen grund til at gøre en kort historie lang, så min dag sluttede på sofaen selvfølgelig, hvor ryggen nød den rolige behandling den blev udsat for. Koncentrationen, eller rettere manglen på samme gjorde at det ville være dumt at sætte en film på, så jeg zappede rundt mellem de 55 kanaler vi har her.
Men selv om der er så mange kanaler, er det kun 4 af dem der snakker et sprog man kan forstå. Så selv det bliver man hurtigt træt af, så jeg luskede tidligt i seng for at kunne komme op i morgen klokken 6 igen. Truslen om det kommende el svigt gør at jeg må prøve at blive færdig tidligt, men Internettet driller selvfølgelig, så alt tager lang tid !!

Comments
Share
Dagbogen

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.