Kategorier
Dagbog

04.06.2010 – Opgørets time

Godmorgen Dagbog.

Endnu en dejlig dag i Ali Baba land gik godt 🙂

Og i dagens anledning brillerede solen med en tidlig og meget flot solopgang, desværre måtte jeg nyde den alene, for prinsessen havde brug for sin skønhedssøvn sagde hun. Det syntes jeg ellers ikke hun behøver alt for mange sekunder på 🙂

Min arrigskab over bådens forsvinden er ved at fortage sig, for der er reelt ikke andet at gøre end at trække opgivende på skulderen. Den politimand som jeg fik at vide ville komme for at optage rapport dukkede aldrig op ! Og er for mig en indikation på landets effektivitet, eller rettere manglen på samme.

Nå, jeg må vel hellere komme i gang. Så jeg starter med at Da hurtigt kom tilbage igen.

For at gøre noget godt for naturen og miljøet, samler jeg flasker og plastik alle vegne. Og tilfældigvis kunne søster nummer 6 godt bruge det jeg havde samlet sammen. Så hun kom med en bigbag der blev fyldt godt op som i kan se til stor morskab for Da, hun klukker af grin og siger at søster ikke er shy !

Og for at støtte hende lidt mere, gik jeg ind og snakkede med Peters dame, de har også en del flasker og plastik, så nu står der en bigbag foran huset som jeg håber bliver godt fyldt 🙂 Men Da var nu ellers ikke i så vældigt humør, for da hun kom hjem om morgenen, hørte hun nogle mennesker der bor over for hendes rum, snakke om at de havde smidt den sidste kattekilling ud i junglen et eller andet sted. Så hun var sgu ked af det den lille samtidig med at hun var gal som en tysker, så jeg tror det ender med at hun flytter.

Jeg prøver så godt jeg kan at forstå sammenhængen i forklaringen om hvorfor de gør sådan noget, men det eneste jeg er helt sikker på, er at hun ikke bryder sig særlig meget om de fattige mennesker som er hendes naboer. Så der er blevet snakket meget kat siden i går morges, og der er blevet snakket meget om Thaier generelt. Som jeg vist har nævnt før forstår jeg ikke hvordan de kan være buddhister og dyremishandlere på samme tid ?Som med den hvide hund der var her da jeg flyttede ind, en super dejlig rolig hund som holdt området ‘rent’ for de andre løse hunde. Gøede kun når de skulle jages væk og tiggede heller aldrig, for fanden hvor jeg savner den 🙁

Og så var det jo dagen hvor John skulle komme, så jeg besluttede at køre hen og vente på han kom med taxaen, og det var en svedig træt fætter der kom efter en meget lang tur fra hjemmet til Koh Samui. Og det var nu ikke for at holde ham med selskab jeg kørte derhen, men for at se om han manglede noget. Jeg ved jo selv hvor træt man er efter sådan en tur, og jeg ved hvor lidt energi og lyst man har til at fise rundt og handle. Så jeg kørte efter vand til ham og måtte køre hjem og hente håndklæde og sæbe, for bungalowen var tom for alt brugbart udover nogle møbler og en seng !

Men det er nu meget normalt, enten tager den forrige beboer tingene med sig, eller også forsvinder tinger med lynets hast når nøglen bliver afleveret som jeg har prøvet. Så det meste af eftermiddagen gik med nødhjælp inden jeg kørte på markedet for at købe mad til prinsessen og mig, en meget nem opgave nu Da har kigget lidt ekstra i spejlet, hun mener helt bestemt at hun kan smide de overflødige kilo ved kun at spise salat i en måned. Og det startede hun på i går, så det var nemt at handle, for salat kan jeg da genkende uden jeg behøver sige noget på mit dårlige Thai 🙂

Nå, maden blev spist og vi snakkede så om hvad vi så skulle. Normalt er vi jo her hver aften hvor vi spiser og ser de uundgåelige Thai Movies 🙁 Hold kaje de er kiksede og jeg behøver ingenting for at kunne se det sjove i filmen, så jeg hygger mig !

Så vi blev enige om at i dag var dagen hvor Condom Bar skulle have en lærestreg, og jeg skal love for at den blev givet godt og grundigt. Vi havde ikke snakket om hvad der skulle ske, så vi kom bare og bestilte en drink. De samme mennesker sad og spillede kort som sædvanligt bag baren og der var lidt dødt. Et tordenvejr havde taget strømmen i Lamai, så der var stille i byen.

Bambi og Jai kom og ville have knus som de fik, og vi lavede lidt sjov inden jeg fik snakket med en godt bustet Patt der sad med kraftige tømmermænd igen. Hold kaje en gusten kvinde at vågne med om morgenen, kønt er det bestemt ikke med en kvinde med så store tømmermænd. Nå, men pludselig tog fanden ved Da, hun satte sig på skødet af mig og begyndte at kysse mig så alle kunne se det. Og det var de sgu ikke glade for dernede, slet ikke da hun fortsatte den lille til stor fornøjelse for mig der kunne se pigernes ansigter imens. Men nu er de ikke i tvivl mere er jeg sikker på, Patt kunne ikke lade være medet komme med små bemærkninger om mig, manglende barfine, Da og så videre. Men jeg gav hende igen af samme skuffe som hun vist blev lidt overrasket over, for normalt er der ingen der skændes med hende fordi hun har så meget magt. Men det rører mig ikke en hylende fis hvilket resulterede i at Patt måtte opgive til sidst.

Nu hun havde opdaget at jeg ikke holdt mund, besluttede hun sig for at lægge låg på uroen, og gav en gratis drinks mens hun havde travlt med at fedte. Bambi var blevet så gal at hun var gået, Jai sad og hang og var heller ikke glad, den eneste der blev ved med at smile var Sagai, bøssen der står i baren. Så det kapitel er afsluttet nu, og Da fortalte mig da vi kom hjem at hun havde hørt da de overgav sig, på Thai forstås, så den dumme danske falang ikke kunne forstå det. Og hun var rigtig glad for at det var slut, slut og slut bliver det vel aldrig i det miljø her. Men hun fortalte at de nu ville lade mig være i fred fordi Da af egen fri vilje havde kysset mig mange gange 🙂

Med ro i sjælen over at det problem nu var løst, tilbragte vi aftenen i den store hængekøje til noget dæmpet Thaimusik. Jeg er helt fjollet med den stille og rolige Thaimusik som jeg ikke fatter den dyt af, men når den spiller dæmpet i baggrunden giver det mig så meget ro mens jeg ligger i hængekøjen og kigger på min have hvor man mellem palmerne svagt kan skimte lysene fra fiskerne der jager blæksprutter. Og når der så ligger en sød pige ved siden af som kender sangene og synger med, behøver jeg ikke mere i livet 🙂

Så endnu en dag med oplevelser som IT falder for dejlige oplevelser gik i mit paradis, og tak for det Buddha.

Ikke uden grund blev Dagbogen sen igen i dag, min Land Lady som kommer hver morgen for at se til forretningen var blevet enig med sig selv om at den kokospalme der faktisk står på min terrasse skulle fældes. Og JUBII og tak for det, for tit og ofte falder der enten en nød eller en gren ned. Og jeg må være ærlig og sige at jeg sgu er ræd for de tunge nødder der i hele haven næsten i døgndrift falder til jorden med et hult drøn.

Og endnu en super fantastisk nyhed var hendes fortælling om den støjmur hun ville bygge mellem vejen og hytterne her, for hulen jeg kan dårligt vente 🙂

Tænk hvis jeg slipper for den forbandede larm fra motorcykler uden udstødning, slipper for samme larm fra lastbiler, det ville være skønt når man som jeg elsker stilheden 🙂

Leave a Reply