Godmorgen Dagbog.
Selv med det gråvejr jeg vågnede op til er her pragtfuldt, godt nok lidt fugtigt men lunt 🙂
Tanken om at man derhjemme ville være nødt til at iføre sig diverse stykker tøj for blot at gå udenfor, er god når man som her trækker et par shorts på og er klar SMIL
Og selv om jeg var glad for gråvejret var det dog lidt ærgeligt, for jeg var klar til at slibe og var tidligt oppe. Men jeg må vente, vejrudsigten fortæller at den næste uge bliver en våd omgang 🙁
Så det passer meget godt sammen med den Kao Sok tur der kommer, lidt planlægning og snak om turen stjal eftermiddagen i dag. Vi har aftalt at jeg møder Peter i Suratthani hvor han kommer fra Bangkok med toget klokken 6.45, men han er nødt til at vente lidt, for så tidligt kan man ikke komme fra øen her. Peter lejer en bil på Koh Samui som jeg tager med og kører, det vil også give hans fod noget ro og beskytte den mod uheld. Og så spurgte Peter hvordan jeg gjorde da jeg var der. Bestilte jeg på forhånd eller hvad. Nej det er jo for mig det sjove, ikke at ane hvad der skal ske eller hvor, løse problemet på stedet er meget sjovere 🙂
Så vi tager derhen og ser hvad vi kan finde ud af !
Mit humør gjorde at jeg holdt mig for mig selv det meste af dagen, jeg var dog nødt til at køre til Tesco. Endnu en telefon købt her i er gået i stykker, og jeg kan ikke undvære den. Så jeg brugte 5.440 Bht på en Nokia X3 i Tesco. Denne her model kan gå på nettet og redde mig når jeg får købt hvad der skal bruges til det, slut med frustrationer over manglende forbindelse! På vejen hjem fra Tesco, stod der med 100 meters mellemrum hele vejen fra lamai Tempel til min adresse politifolk henholdsvis på højre og venstre side af vejen. Og jeg troede at jeg nu ville ryge ind i en razzia, men ingen stoppede mig selv om de kiggede på mig. Vel hjemme fandt jeg ud af at jeg havde glemt at købe et simkort til telefonen, så jeg kørte til 7 Eleven her i byen.
En betjent stod også her, men til forskel fra de andre stoppede ham her mig, og viste at jeg skulle køre ind på parkeringspladsen ved 7. Og her stod vi mange mennesker som ikke måtte køre på vejen, ingen fortalte selvfølgelig noget som helst, så jeg var nødt til at spørge.
Alt det her tumult er såmænd fordi de importerede politibiler fra Bangkok, der skal transportere kongens søn rundt i morgen på Koh Samui. Der skulle øves på ruten fik jeg af vide, men jeg kan ikke rigtig få ind i hovedet hvorfor de behøver en afspærret vej for det. De s….. da i bukserne i morgen hvis de møder en bil på vejen og kører granteret galt. Jeg tror mange af chaufførene kunne skabe sig en fremtid som taxi chauffør på Samui, for med de ukontrollerede udskridninger og næsten uheldslignende kørsel føles det på en eller anden måde helt normalt. Så det bliver nok et mareridt på vejene i morgen, og typisk nu jeg skal ud og køre.
Gråvejret og Internettet gjorde at dagen igen blev noget lang og irriterende igen, men til sidst lykkedes det da at lave noget fornuftigt, nemlig at sætte mig ned på stranden.
Mens jeg sad der og fintænkte, ringede telefonen. Og det var John som lige ville sige at han skam var i live, men tingene var gået lidt stærkt da han kom hjem og han havde ikke nået at skrive. Men det var rart at høre han var okay, og hans planer er stadig aktuelle, dog kan det være at han skubber ankomsten lidt til efteråret hjemme. Og det er lige så fint, men han skal være opmærksom på som jeg også fortalte ham, at han så kommer til 3 – 4 måneders regntid her. Og det er måske ikke den mest spændende ting at komme ned til når hans plan er at blive her 6 måneder. Det giver ham kun 2 måneder med garanteret solskin ud af de 6 !!
Nå, dagen gået godt med de sædvanlige problemer, ingenting ødelagt ud over mobilen, så det var en god dag. Hvad dagen idag byder på ved jeg ikke helt, der er jo noget BBQ på stranden der lurer i baggrunden. Men jeg har slet ikke styr på noget endnu, klokken er tidlig og jeg når det sgu nok alt sammen.
Og så hørte vi igen fra Islander, det var da noget af en oplevelsesrig tur han havde haft. Men nok ikke helt ufarlig som han også fortæller med den ene bombe der sprang tæt på ham, men godt at høre du kom godt hjem Islander fra din farlige ekspedition i fjendeland :-O

Comments
Share
Dagbogen

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.