Godmorgen Dagbog.
I protest mod vejret og ryggen, har jeg besat den eneste liggestol jeg har 🙂

Jeg ved godt jeg pjevser over vejret i stedet for at være tilfreds, men for hulen det er lummert og fugtigt. Jeg kan ikke en gang tørre en bluse i vinden, så fugtigt er her!!
Så det passede mig et eller andet sted meget godt at stilladset opfordrede til en hviledag, en god bog blev åbnet, og dagen forsvandt stille og roligt. Rengøringen af stranden blev en kort fornøjelse nu løvriven kun har 5 tænder tilbage, men intet er jo så skidt at det ikke er godt for noget. Så min landlady kom af sig selv i går og sagde hun havde fundet en ny rive til mig, så igen en uge tog det hende at få åbnet pungen.
Og på stranden fandt jeg også det tovværk og det munken havde hængt på båden i sin tid, det var blevet skåret og revet over og lå halvt begravet i sandet. Så da Jannik senere kom forbi, blev vi enige om at det nok var meningen at bære båden direkte fra vandet op på en pickup oppe på vejen, men de 100 kilo sand jeg har lagt i den ændrede deres planer, simpelthen fordi den var for tung!!
Mit spørgsmål omkring gaven til Pat gav ikke så mange svar, faktisk kun et. Så jeg må prøve at handle ud fra det og se om jeg gør det rigtige??
Ellers skete der intet andet, et besøg i Tesco Lotus i Lamai, bekræftede at her ikke er så mange turister i øjeblikket. Vejene er ikke så fyldte som de plejer og her er mere stille end normalt, så min tur til Nathon i dag bliver forhåbentlig ikke så stresset som normalt. Den gave skal jo findes selv om jeg ikke aner hvor jeg skal lede efter den, men jeg får vel en ide hen ad vejen! Men jeg så et rigtigt godt tilbud i Tesco, et 40 tommer Samsung fladskærm til 15,990 Bht !
Tæt på mig ligger et tempel der hvert år ved denne tid holder et stort marked, de sælger alle de der plastik ting du ikke vidste du manglede :-O Musikken derfra er som sædvanlig alvorligt højt og kan høres milevidt omkring, men det er en dejlig afslappende musik de spiller gudskelov. Så mine aftener i baren er lidt mere hyggelige, Thailandske kærligheds sange runger ud over bugten og overdøver lyden af bølgerne i det uundgåelige neonlys der er sat op til lejligheden, men gudskelov er lyset så langt væk at det ikke genere mig så meget. Men jeg er glad for at jeg ikke mangler nogle plastikting, for musikken der må være forfærdelig høj når jeg kan høre den så tydeligt her :-O
Men en fantastisk baggrund samtidig med at dagslyset bliver aflyst af den næsten fulde måne der lyser lige ned og giver nogle flotte skygger fra palmebladene i sandet, pragtfuldt :-O
Og så er det gratis :-O
Med denne korte beskrivelse af en kedelig vandret dag vil jeg slutte her og se boksekampen med Kessler på TV’et som lige er startet. Nu har jeg selvfølgelig læst hvem der vandt, og det ærgrer mig lidt 🙁

Comments
Share
Dagbogen

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.