Kategorier
Dagbog

04.04.2010 – Jubiee, Ferie

Godmorgen Dagbog.

Endnu en meget meget varm dag, så jeg tog en feriedag :-O

Jeg skal selvfølgelig ikke pive alt for meget over varmen, men her er en hedebølge for tiden der er ekstrem. I aftes klokken 6 på vej ind til Lamai for at spise hvor solen var væk, var her 39 grader ??

Allerede fra morgenstunden var det uudholdeligt, og derfor beslutningen!!

Så jeg kunne ikke lave noget på båden og besluttede derfor at tage en feriedag for en gangs skyld, og det syntes jeg da var en god ide. Samtidig var der også lige en lille regning der skulle betales efter min lange dag i går, så solsengen blev stillet op foran huset hvor der er skygge og vinden fra havet der først passerer palmerne i haven, gør vinden kølig.

En god bog blev åbnet og dagen forsvandt stille og roligt, dog var jeg nødt til at bevæge mig ind til Lamai for at spise frokost som var en meget varm oplevelse 🙂

Truende skyer fyldte himmelen da det blev lyst og gav håb om regn, men skyerne som brugte hele dagen på at sive væk fra øen, gav intet vand desværre. Her er jo stadig knastørt, og folk vander stadig blomster med brandslanger, så vi skal altså ha noget vand snart for ikke at blive tørlagt.

Lidt tid blev brugt på at sludre med hende den gamle tysker der er flyttet herned med sin ven Jack der er fransk, og mens vi stod der i skyggen fra det store træ på stranden kom Allan gående. En englænder jeg mødte i Kao Sok, så det blev til en længere sludder som endte med at han spurgte om ham og fruen måtte sætte sig på ‘min’ strand.

Det syntes jeg da var noget muntert at spørge om, men selvfølgelig, alle strande er offentlige, så der er frit valg. Og på et senere tidspunkt hørte jeg nogle børn nede på stranden, og jeg gik ned og kiggede. Og det syntes jeg var en sjov oplevelse, med samtidig en falliterklæring for det store resort der ligger her i bugten?

Der koster det spidsen af en jetjager at bo, og alt er efterhånden så fint at det virker højrøvet. Det er samme sted jeg har fortalt om hvor mest rige Amerikanere kommer for at blive gift. 75.000Bht koster brudesuiten der for en måned, eller shorttime :-O 15.000 bht for en nat. Men de kan åbenbart ikke få fingeren ud og gøre deres lille stykke strand ren, for som dem der var her i går, kommer i en af resortens kanoer. Det er gratis, og det tror da fanden til den pris, men folk tager en kano, padler tværs over bugten som er en kort tur, og bruger dagen på ‘min’ strand.

På et andet tidspunkt hvor jeg havde brug for at strække ryggen lidt, sad der en noget omfangsrig kvinde i strandbaren, og det fik mig straks til at tænke på en udvidelse, for der var faktisk kun plads til det her fruentimmer 🙂 Det er lige før jeg skulle finde en Thai der gider have en lille biks på stranden, for der er mange der kommer hver dag efterhånden. Og det tror jeg folk er begyndt at finde ud af her omkring, for det her syn mødte mig i går morges da jeg begyndt arbejdet. Det er første gang i det halvandet år jeg har boet her at det er sket, så jeg var nødt til at tage et billede fordi jeg syntes det er utroligt positivt at der bliver gjort rent 🙂

Dagen gik stille og roligt hen mod aften hvor jeg havde aftalt at mødes med Jannik, han var lige kommet tilbage til øen, og vi skulle udveksle løgnehistorier 🙂

Og han stak lidt til mig i går !

Jeg har jo fortalt om synet der mødte mig første gang vi skulle ud at sejle, herren kommer anstigende i lange bukser, langærmet skjorte og strømper. Det syntes jeg jo var et muntert syn og var nødt til at fortælle jer om det. Men som han sagde i går, tager jeg jo lige så meget tøj på som ham når jeg er ude på vandet ?? Og det måtte jeg jo give ham ret i, men jeg vil altså ha det sidste ord, jeg går ikke med strømper. Men alt i alt en rigtig dejlig stille og rolig feriedag, om ikke andet havde kroppen godt af at slappe lidt af.

Mit visarun nærmer sig, og som jeg fandt ud af i går (det burde jeg have tænkt på tidligere!!) falder den sammen med Songkran, så det bliver interessant hvad der sker på turen?? Jeg tænker stadig på dødstallene fra sidste år og historierne om alle de fulde folk, ja selv buschaufførene var stive af druk, Men Jannik beroligede mig, folk tager enten sydpå eller nordpå, og jeg rejser jo mod øst hvor det ikke skulle være så slemt, men hvad kan jeg gøre??

Jeg kan bevæge min krop hen til enten Herbert eller Julie der fragter folk til Ranong og tilbage på en dag for en billig penge, men så oplever jeg ikke en skid.

Så jeg tager stadig afsted på egen hånd

Leave a Reply