Kategorier
Dagbog

30.03.2010 – Det regner lidt !

Godmorgen Dagbog.

Måske skulle jeg gøre som Sank siger, flytte !

For selv om jeg bor alene, er der hele tiden en faktor der bestemmer hvad jeg skal og ikke skal, og det er vejret. Så skidt vejr havde vi altså ikke sidste år som jeg husker det og som Thaierne hele tiden siger, men vi skal måske vænne os til det?

Og isterningerne kommer nærmere og nærmere, kun 25 grader igen i går der ikke er særligt meget. Og i går fik jeg beviset på at det ikke kun er mig der syntes det er koldt, en thai på bike havde monteret en rigtig tyk vinterjakke med hætte, pels kant og hele baduljen. Det så nu noget skævt ud, men et sjovt syn når turisterne han overhaler, går i små shorts og sveder. Men vi har brug for regnen og vandet her, så det er bare med at bide tænderne sammen og ryste.

Nå men som Ingemans tegning i dag i Ekstra Bladet siger, laver jeg ingenting for tiden.

Jamen det sagde jeg også i går, ja men jeg blev ikke færdig…..
Den skal ses og ikke læses!!

Nå, men det her ekstremt fugtige vejr umuliggør al arbejde på den lille båd, jeg har stadig ikke set den gut der skulle lave den, så jeg har erkendt at jeg er nødt til selv at fortsætte med den. så jeg venter kun på opholdsvejr så den sidste slat fiber kan komme på.

Et lille sidepring!

Her er så fugtigt at jeg er nødt til at vende samtlige puder og tæpper i huset, små hvide fugt/mug pletter breder sig med lynets hast..Men jeg får taget nogle kraftige morfar på sofaen, så jeg er frisk til min snarlige tur til Ranong. Og jeg glæder mig til turen, og bruger meget tid på at kigge kort og se hvad jeg kan finde på af narrestreger når jeg skal af sted. Nogle venner fra Canada har anbefalet Thailand så meget til nogle af deres venner at de kommer hertil mens jeg er på tur.

De starter i Phuket og tager så tværs over landet til Samui, Ko Tao og Koh Phangan nu de ikke kan tage så mange andre steder hen på grund af tumulten. Så vi snakker lidt om hvor vi kan mødes på vejen. Men som sagt gør regnen at dagene bliver brugt hjemme i tørvejr, og det er ikke så smart når man er mig. For nu har jeg fået den her skøre ide omkring mit næste visarun om 3 måneder, nu der ikke er så meget andet at lave.

Jeg tumler med tanken om at køre til Ventienne, Laos fra Koh Samui. Alle jeg kender her snakker om Isaan og hvor godt der er, og den snak har jeg svært ved at blande mig i da jeg aldrig har været der. Så selv om det er en lang tur på bike, kunne jeg godt tænke mig at prøve. Om ikke andet får jeg da set den del af Thailand som jeg kun har læst og hørt om, og det interesserer mig meget at se og opleve.

Så det er vidst på tide at solen kommer tilbage til min lille ø inden jeg får flere skøre ideer :-O

Det er såmænd ordene i dag, jeg er sikker på i ikke gider høre om regnen, tordenvejret og blæsten som gør dagene meget lange for tiden, så igen i dag en meget tynd Dagbog.

Beklager…

Leave a Reply