Kategorier
Dagbog

17.03.2010 – Olieforurening

Godmorgen Dagbog.

Så holdt det op med at lufte, nu stormer det som en gal :-O
Og natten bød også på lidt regn, så her er dejligt tempereret lige nu :-O Men for hulen det gælder om at holde på hat og briller hvis man går på stranden. Men hvem gider det når der flyder et læs affald op på stranden hele tiden??

Efter et par timer på stranden i går måtte jeg opgive, udover at det så lidt umuligt ud fordi der kommer så meget møg, vadede jeg til sidst rundt med olie langt op af benene. Der er virkelig kommet meget møg nu, og det er ikke slut kan jeg se, så jeg venter til vejret bliver lidt mere normalt. Det skulle ske Lørdag siger de kloge.

http://www.wunderground.com/global/stations/48550.html

Alt det her passer mig rigtigt fint, mit stop med pilsner er lidt hårdere end jeg havde forventet. Og nej, det er ikke fordi jeg er alkoholiker, men jeg har brugt dem som en form for medicin når pillerne ikke var nok. Og eftersom jeg ikke tager piller mere, og nu er stoppet med pilsner, kan jeg virkelig mærke at jeg lever. Men jeg tror på det er godt for noget, så jeg holder ud og ser hvordan det går??

Så mine dage er lidt kedelige lige nu, jeg bruger meget tid liggende og keder mig bravt :-O

Men jeg får da stoppet noget af det stress der følger med så meget forskelligt arbejde, og får tid til at tænke lidt over mit visarun. Og jeg har gået med en lille ide om at gøre det lidt mere besværligt end højst nødvendigt.

Så jeg starter turen med at tage båden via Koh Phangan, Ko Tao til Chumpon. Det er en dejlig og smuk tur mellem øerne, og turen fra Ko Tao til Chumpon skulle efter hvad jeg kan læse mig til tage 8 timer. Det kan da ikke blive mere roligt og langsomt og jeg kommer langt hen ad vejen, og så går der busser fra Chumpon til Ranong så jeg sidst. En lille plan om at besøge Koh Chang

http://kohchang-ranong.com/koh_chang/accommodation.htm

som skulle være en utrolig smuk og meget primitiv ø rumsterer også i hovedet, mine venner fra Japan var der sidste år og var meget begejstrede, dog ikke over at der kun var stearinlys efter klokken 20.

Og måske en dag i Burma ??

Men det er jo sådan noget jeg godt kan lide, så det var måske en ide ??
Hvis nogen har viden om den rute jeg tænker på, ville jeg være glad for lidt input. Er der nogle store seværdigheder eller naturparker på vejen, er der nogen steder i vel have mig til at besøge?? Bare gi den gas, skal jeg bruge en uge på turen ville jeg være glad !!

Men som jeg skrev er der ro på lige nu, mit nye flip med pilsner blokaden :-O gør at jeg er meget mere hjemme nu. Det gør mig dog en lille smule urolig at være så tæt på alt det arbejde, men heldigvis tillader vejret ikke den helt store aktivitet 🙂 Men jeg er desværre nødt til at rydde op i alt det skrammel Jörg stillede i mit ekstra soveværelse, det ligner lidt en losseplads sådan smidt ind af døren, det skal der styr på så man kan bruge det ekstra badeværelse igen uden at skvatte over noget.
Og så skal jeg ud og bestille bungalow for 2 af mine tyske venner der kommer til Maj, Conny og Markus der har været her mange gange.

Tænk, de er kommet til Koh Samui siden 1990 og da de skulle planlægge ferien, overvejede de gudhjælpemig at tage til Sydamerika. De bryder sig ikke om udviklingen på Koh Samui og svineriet, der ifølge dem der bliver værre og værre, så det er ifølge dem selv nok sidste gang de kommer hertil ??

Er der forøvrigt nogen der ved hvor meget 32 km/h er i sekundmeter, jeg har prøvet at finde formlen på Google, men der er åbenbart flere forskellige måde at regne på der forvirrer mig :-O

Leave a Reply