Kategorier
Dagbog

14.03.2010 – Total fourening

Godmorgen Dagbog.

Nej hvad er nu det for noget med at trække sig tilbage ??
Det skulle da lige være bagdelen for ikke at rende ind i eventuelle faderskabssager :-O

Nej, jeg er bare nødt til at få samling på tingene her, det er jo ikke helt gået som det skulle vel?? Så det er såmænd ‘kun’ arbejdsro jeg behøver, og det gik også rigtig godt i går. Ryggen duede ikke til at blive krøllet sammen nede i båden, så jeg brugte tiden fornuftigt på stranden i stedet. 7 timer ialt brugte jeg på at rense halvdelen, føj hvor er der meget skrammel ude i vandet!!

Igen er det bleer og alt godt fra toiletter og baderum der flyder rundt som en tyk suppe, og vandet er mørkt af affald over det hele. Utroligt som stormvejr kan finde alt det affald og smide det op på stranden, og denne gang er der også spildolie på stranden. Meget kedeligt at se alle de olie pletter der spreder sig langs stranden, nogen har udnyttet vejret til at tømme nogle tanke for olie, og tænker ikke på naturen??

De små bølger som gør rengøringen til en fornøjelse fordi de sagte skvulper i vandkanten, er i dag lorte brunt vand. Føj for fanden hvor er det beskidt, og fortæller noget om den kolosale forurening der bliver tydelig under og efter en storm. Man kan se en brun !! ring om Samui på Google Earth, så beskidt og forurenet er her ??

Men jeg er nødt til at forsøge at blive færdig med at tage sand ud af båden i dag, der skulle komme et stormvejr igen fra i morgen aften og 4 dage frem. Og det ville sgu være kedeligt hvis der skete mere skade end der er, men hvis det ikke går, har jeg seriøst overvejet at hyre et par gutter til projektet. Det kan ikke være så dyrt igen, men nu ser jeg lige hvad ryggen siger til det??

En anden grund til at hyre folk er at båden så er helt tom, for den forbandede Ali Baba fætter, kredser om båden. Her mens jeg gik og ordnede strand til morgen, kom han sejlende ganske langsomt hen mod båden. Nu er det ikke så længe siden at han prøvede at stjæle et af mine ankre, så jeg var opmærksom. Men den fætter er kold som jordbæris, selv om jeg står og kigger direkte på ham, lægger han sig 3 meter væk fra båden, og lader som om han laver noget andet. Sidste gang da han prøvede at stjæle ankeret, sad han med tovværket bag ryggen i nok 20 minutter inden han droppede det og forsvandt. Men for hulen hvor er jeg træt af ham, i dag slap jeg af med ham fordi jeg hentede mit kamera, og tog nogle billeder. Nu behøver han jo ikke få at vide at det er fordi jeg ikke kan se så langt vel :-O Men han forsvandt da han så mig tage billeder, nu gemmer jeg dem til jeg en dag bliver rigtig træt af ham, og går til politiet!!

Og så er jeg altså lidt betænkelig over Islanders tavshed, han havde planmæssig afgang Søndag til Chiang Mai på et eller andet tidspunkt af dagen. Vores aftale Lørdag aften kunne han ikke overholde, og jeg har intet hørt fra ham endnu. Så skriv lige at du er kommet sikkert frem Islander…..

Så jeg har ikke så meget at fortælle efter den lange dag på stranden, udover at det i går var kamp varmt og solen gjorde sit for at få mig til at ligne en friturestegt kylling :-O

Det skulle lige være hvis i har lyst til at se billeder fra Bali hvor Jörg og Santi er, han sendte en mail i Fredags og fortalte han var blevet gift igen ?? Skøre fyr 🙂

Men der ligger nogle flotte anderledes billeder fra Bali, og her er linket :http://s846.photobucket.com/home/YorkStardust

Leave a Reply