Kategorier
Dagbog

27.12.2009 – Døden kommer fra havet !

Godmorgen Dagbog

Atter en dag der fra morgenstunden er begyndt med masser af sol, nogen snakker om regn i dag, men som det ser ud nu, er regnen langt væk.

På min morgentur så jeg noget mærkeligt fra naturen ‘igen’, denne gang er det snegle i havet der laver noget jeg ikke har set før. Fra start til slut på min morgentur flød det med døde snegle i vandkanten, og det var kun en slags, nemlig de blå. Af en eller anden grund ligger der nu millioner hvis ikke flere i vandkanten, sneglene ser ud som om nogle har hevet dem ud af deres hus i deres fulde længde. De fleste af dem har dog stadig fat i huset, mens rigtig rigtig mange ligger uden hus, og det er et meget mærkeligt syn som undrer mig.

Heller ikke dette har jeg set før, og jeg er sikker på det ikke har noget med en parrings cyklus at gøre, selv om man tænker på det ved synet af så mange døde. De omtalte snegle er lidt sjældne at finde på stranden, og især en intakt en, de er så tyndvæggede og meget skøre.

Samtidig lå der en milliard vandmænd i vandkanten og på stranden, og næsten samme form som en engangslighter, men knap så lang. Så jeg vil bestemt ikke anbefale at man svømmer der i dag, jeg ved ikke om nogen af dem brænder en, men man vader jo rundt i en tyk suppe af dødt husblas!!

I dag VIL jeg have svar fra en læser der er klogere end mig, så frem med papir og blyant :-O

Og så lykkedes det endelig at få de billeder af Mario’s tatoveringer, som man kan se er han startet med et helt frisk ben og intet overblik!! Det virker lidt rodet syntes jeg når man ser det, og smadder ærgerligt at tatovøren ikke måtte bestemme noget!!

Men her er billederne, hver tatovering koster 3.500 Baht uanset størrelse. Læg mærke til mønten.

Der er et par billeder mere i Dagbogen på Photobucket

Og jeg indrømmer blankt at jeg ikke kender til priserne i Chang Mai..

Og så har jeg en krise, jeg er ved at løbe sur i spartlingen. Det er endelig lykkedes mig at finde en god blanding, ikke som Thaierne foreslår, men mere som det færdige spartelmasse man kan købe hjemme. Det går rigtig godt med den blanding, men jeg får et gok i hovedet hver gang jeg laver en blanding, for det tørrer så superhurtigt, at det begynder at klumpe i spanden. Og nu vil den kloge sige: hvorfor laver du så ikke en mindre blanding?? Det er fløjtende lige meget hvor lidt eller hvor meget jeg blander, for så længe solen skinner på båden har jeg ikke en kinamands chance.

Og ja, jeg kunne hænge en presenning op. Men nu er det jo kokosnødder vi snakker om, og der falder nogle ned hver dag lige ved siden af båden, så det ville være spild af penge at gøre det.

Så det er lidt sur r.. lige nu, 2 skridt frem og 3 tilbage, sådan syntes jeg det er gået i de sidste par dage selv om jeg gør hvad jeg kan. Men det går da langsomt fremad og enden er nær 🙂

Og eftersom det er søndag, kom jeg til at tænke på at jeg da gerne ville have en hilsen fra Danske Spil. Bare en lille gevinst ville være rart, så ville jeg tage en flyver hjem og købe noget spartelmasse og noget ordentlig værktøj. De spartler jeg har købt holdt selvfølglig ikke ret længe, så nu kæmper jeg med nogle håndtag og skafter der falder af hele tiden 🙁

Og så ville jeg købe mig en lille Netbook, for nu er min HP laptop snart så slidt at jeg skal sidde og holde fast i Usbstikket når jeg tilslutter noget, ellers falder det ud igen, Æv Æv.

Gu ved om jeg skulle holde helt fri i dag, med det humør jeg er i??

Det var bare det jeg ville sige.

Pen.

Leave a Reply