Kategorier
Dagbog

26.12.2009 – Begravelse

Godmorgen dagbog.

Hmm…… Ingen Sherlock Holmes blandt læserne, så jeg er stadig på bar bund i mysteriet om julehilsnen fra den ukendte. Det er da underligt ikk!!, jeg kender simpelthen ingen her på øen i øjeblikket der kunne finde på at besøge mig, så gud ved om julemanden findes :-O

Nå, men dagen gik jo som den plejer var jeg lige ved at sige. Og alligevel ikke, for efter at have spartlet båden 1 gang, besluttede jeg mig til at holde fri resten af dagen. Hold op det var rart, selv om jeg altid har et stænk dårlig samvittighed over ikk at lave noget, klarede jeg det helt fint alligevel.

Min mad fik jeg på min stamresturant Koh Kaew, jeg kan godt lide maden og de ansatte der. Men der kom lidt skår i glæden i går. Kan i huske jeg fortalte om hende der døde af druk?? Kan i så også huske at jeg snakkede med hendes ven om at stoppe drikkeriet??

Hun var blevet nervøs efter veninden døde, og mente der var noget galt med hende. Så hun gennemgik en undersøgelse hvor lægen desværre fandt en mandarin stor knude i maven på hende, det satte en dæmper på humøret, og jeg er altså ikke god til at trøste syge mennesker på et sprog jeg ikke forstår. Og slet ikke i Thailand, hvor lægen anbefalede hende at drikke en masse vand, og mente at hun ville blive hurtig rask!!

Vand for hulen mod en knude, så kunne hun lige så godt have besøgt Dyrlægen som vi kalder hende nede i Lamai. Her kan du gå hen med alle dine sygdomme, og næsten uanset hvad du fejler(som jeg er sikker på hun aldrig finder ud af) kommer hun altid til den konklusion at du har brug for 4 forskellige slags piller, som tilfældigvis står klar på disken. Jeg tror hun har valgt netop disse piller fordi de matcher hinanden godt i farverne, blå, gule,røde og en kedelig hvid:-)

Det er også her pigerne går hen når de er blevet uønsket gravide, den klarer dyrlægen med et snuptag. Igen kigger hun hen på disken, og bestemmer sig for en pille, hvis farve jeg ikke genkender(farveblind). Pigen tar så den her pille og kan ikke arbejde i et par dage, men hun er ikke mere gravid!!

Selv om folk har givet lægen det meget lidt pæne navn Dyrlægen, der vel fortæller hvad de syntes om hende, kan sådan nogle heksedoktorer ikke undværes, og slet ikke i den verden pigerne lever i !!

Nå, det var et sidespring. Og alligevel ikke, for har du brug for piller for at sove, kan hun hjælpe dig for 10 Baht stykket.

Som i kan se oplever jeg ikke så meget når jeg arbejder på båden, men lidt sker der da en gang imellem. Er der nogen af jer der har set sådan en jellyfish før?? Den var drevet for langt op på stranden til at jeg kunne skubbe den ud i vandet igen, så den døde desværre….

De Thaier jeg har spurgt om den kan kun sige kapun, og det er som jeg har forstået det, et fælles ord for jellyfish. Der var også delte meninger om den var farlig eller ej, og nu fisker jeg en del her og er efter mange smertefulde oplevelser nået frem til at ALT i havet stikker, så jeg har stor respekt for det der er i havet og rører iøvrigt ikke fiskene mere på grund af det, nogle af fiskene og jellyfishene er yderst giftige næsten bare du kigger på dem, så vær forsigtig!!

Dagens afsnit bliver desværre ikke så langt, jeg havde håbet at jeg kunne følge op på tatoo historien, men i går ringede Mario meget undskyldende klokken 16.30. Han var lige vågnet og havde slemme tømmermænd, så ingen billeder i dag. Jeg har ikke glemt det Islander, og vender tilbage når jeg får billederne.

Og så havde jeg skrevet forkert med hensyn til fartbegrænsningerne her på Samui, jeg skrev 40 Km i timen. Det er forkert der skulle have stået 45 Km i timen!!

Når du kommer herud Islander, vil du efter en tur på vejen hurtig indse at vejene kun er gearet til de omtalte 45 m i timen. Og med den manglende evne Thaierne har til at køre bil, er hastigheden passende (hvis ellers den blev overholdt :-O)

Det var bare det jeg ville sig.

Pen.

Leave a Reply