Kategorier
Dagbog

31.01.2010 – Modigt eller dumt ?

Godmorgen Dagbog.

Jeg er seriøst glad for jeres støtte efter den lidt halvgale tur med båden, jeg ved den var skæv, men jeg følte omvendt heller ikke jeg havde noget valg!!

Så dagen idag har ikke været munter, regningen bliver sgu større og større når man laver sådan noget, kroppen ikke længere er gearet til!!

Dagen startede faktisk sort??, Hvis i læste indlægget fra Furien, hov undskyld, der er noget galt med tastaturet her   Jeg mener selvfølgelig Freja, hold op jeg fik skældud der. Jeg havde lidt problemer da jeg skrev Dagbogen i dag, skulle jeg fortælle sandheden, eller skulle jeg pynte på det ??

Jeg kom frem til at jeg ville være ærlig som jeg har været i hele Dagbogen’s tid, derfor fortalte jeg om min egen måde at tackle smerterne på. Dumt måske, men sån er jeg altså

Men det her kvindemenneske gjorde mig rædselsslagen, hun har tidligere fortalt at hun havde en ferie herude i vente, så jeg ventede hvert sekund på, at jeg ville blive slået ned, eller at ‘nogen’ ville spænde ben på min morgentur. For hulen, det er ikke sjovt at føle sig forfulgt, så jeg har lejet et ‘sikkert’ hus et andet sted, jeg er bange for den vrede der kommer fra denne kvindes hånd

Har nogen af jer set, hvordan Freja uanfægtet hvilken modstand hun møder, moser modstanderen?? Tag et kig på nettet, og se sporene af de kvæstede profiler der ligger som skidt i vejkanten, verbalt tævet så det gør ondt

Men mange tak for din betænksomhed Freja ((12(( Det skal ikke være nogen undskyldning, men som du ved kender jeg de her piller gennem lang tid, og føler selv jeg har styr på det. Jeg gennemtænkte dagen inden jeg åbnede øllen, skulle jeg lægge mig ned først eller hvad ?? Men jeg ville gerne have tingene overstået, så jeg havde fred til at ligge ned uden at tænke på at jeg skulle noget senere. Og med de små 2 timer inden jeg skulle styre biken hjem igen, følte jeg at det var en anelse okay??

Jeg ville give næsten alt jeg ejer for at have min gode gamle læge herude nu, tiden til medicin skiftet nærmer sig hurtigt, og selvfølgelig laver jeg nogle ting, så jeg er nødt til at tage en ekstra pille. Det er helt forkert, men jeg ved ikke hvad ellers der er at gøre, derfor mikser jeg tingene. Og de nye piller jeg fik på hospitalet, er jeg rent ud sagt bange for at tage, hvad hulen gør jeg dog

Og tro mig, normalt gør jeg ikke sådan noget. Ej heller på min båd, min ven Jörg som i har hørt om blev en smule chokeret, da vi snakkede om det. Jeg rører ikke en dråbe når jeg kan fiske, eller er ude at sejle for sjov, øl er ikke en option på båden uanset formål. Hverken før eller under fiskeriet rører jeg guldet ( på flaskehalsen   ) og det kommer også til at gælde Jörg, eller hvem som måtte være ombord.

Jeg skal ikke have nogen berusede ombord på min båd, og jeg skal ikke have fornøjelsen af, at tumle med berusede mennesker hvis uheldet er ude. Vi befinder os ude på det store hav her. Det eneste kendskab jeg har til havet her, er de søkort jeg har fået kopieret, og de par måneder jeg har fisket her. Det gør mig ikke til verdensmester, men til nybegynder. Det er den respekt jeg har til havet her, og den respekt dem på min båd også er nødt til at have!!

For øvrigt, sendte Jörg mig det her link i går: http://s846.photo…rkStardust

Santi har taget flere hundrede billeder i Penang, og jeg er dybt misundelig. Gør jer selv den tjeneste at tage et kig, så ved i hvad smerte er???

Men for hulen hvor er jeg glad og stolt over at båden nu ligger herhjemme, venner fra fiskeshoppen kigger lidt skævt til mig, og kalder mig Ding Dong Falang. Lidt bebrejdende kigger pigen fra fiskeshoppen på mig, men jeg prøver at forklare hende om SMS’en jeg fik, og hvorfor jeg gjorde det.

En båd gik ned mellem Samui og Koh Phangan for 3 dage siden, og Thaierne kan ikke rigtig skille tingene ad. De hiver jo bådene op i 3 måneder på denne tid af året, så det at jeg sejler båden hjem, fortæller jo at det faktisk godt kan lade sig gøre at sejle i det her vejr, selv om det er hårdt!!

Men de er stadig glade, deres børn som leger i vandet, kravler rundt på min og andres både og har det sjovt, se det er sgu hygge .

pic motor

Her på billedet kan i se hvor vi sidder og kigger længselsfuldt ud over havet, og drømmer om store fisk

Og jeg fik taget de billeder af motoren jeg lovede, og nu håber jeg at der er nogle gutter derude, som ved noget om den her tingest.

pic

Og ‘min’ strand er nu renset igen, 4 timer brugte jeg i dag igen. Jeg bruger min strandrensning som en terapi, både mentalt og fysisk. Mens morgensolen forsigtig stiger til himmels som en lucky ballon, sniger varmen sig langsomt ind i min plagede ryg og tankerne kan kun blive positive med den her udsigt

pic

Og nu til noget meget mere alvorligt, jeg kan af Islander’s indlæg forstå at Condom Bar bliver et mål for vores opmærksomhed

Den er jeg med på 100 %, og det skal nok blive sjovt. Men jeg tror ikke det ville være smart eller fornuftigt, at opkalde båden efter en sommerfugl??

Det er hvad pigerne bliver kaldt her, butterfly der flyver fra den ene blomst til den anden for at suge nektar. Og uden at tage glæden fra dig Islander, ved jeg at hvis jeg bare kommer til at nævne det, vil telefonen gløde mellem Isaan og Samui. Brylluppet skal jo arrangeres, falangen er indfanget, nu mangler der kun de sidste ting før Bambi bliver forgyldt!!!

Nej du, jeg har et andet navn i tankerne og i mit hjerte

Og et kontrol besøg i aftes, fortalte mig at jeg har ret!! Bambi stod næsten og ventede på at gi mig et kram og et kys på kinden, Pat grinede og sagde Bambi havde ventet på mig siden sidst, og havde endda spurgt om hun vidste hvornår jeg kom igen!!. Så den take away mad til 40 baht fra natmarkedet jeg var kørt til Lamai for, blev spist der under overvågning af Bambi.

Hendes engelsk er meget begrænset, så det er svært at føre en samtale med hende. Men jeg fik da efter et stykke tid, jaget hende hen til en ældre mand der lige var kommet. Go make money, sagde jeg til hende, et signal om at hun godt kunne spare sig, og at jeg ikke ville noget.

Men sød og dejlig er hun nu 😉

pic båd

Er der nogen af jer der kan huske hende Thai tøsen jeg lånte penge?? Ikke for at hun har noget med navnet på båden at gøre. Nej hun ringede i aftes, meget forvirrende samtale syntes jeg. Hun snakkede om at hun satte pengene ind Lørdag eller Søndag, og så sagde hun helt henkastet.

Jeg kom tilbage til Samui i går aftes og kunne ikke finde Peter (nabo), men så fandt jeg ud af at han lå på sygehuset i Nathon. Ulykke med bike såmænd :-O undskyld min smiley, jeg er ikke ond overhovedet, men hvor verden er lille her. Jeg kørte forbi uheldet på vej hjem uden at vide at det var Peter!! En anden nabo fik samme tur for 2 dage siden

Nå men jeg tager til Nathon og besøger ham i morgen, han skulle have en hovedlæsion og ‘noget’ med en nerve i foden??? Min landlady sagde efter at have snakket med hans Thai lady, at han skulle ligge der i 10 dage.

Stakkels fyr sir jeg bare, han er vant til at stå op sammen med sin elskede. Nej glem det, sin elskede chang Beer, gudskelov han har smag, og ikke drikker Singha. Så havde jeg ikke fortalt om hans uheld

Nej jeg håber virkelig, at hans ophold der kan fjerne hans opmærksomhed fra sprutten og øllet. Normalt er han en fin fyr, men når han er fuld, skal man sådan set bare løbe?? Han har næsten kvalt sin Thai Lady, han har jagtet ham der boede i mit hus før, med en stor kniv og en slangebøsse. Og han har spankuleret rundt ude i haven i damens bikini, altså ringle skør og polsk !!

Han købte en gummibåd opmuntret af mit eventyr på bølgerne, og selv om jeg prøvede at banke ind i hovedet på ham, at man ikke drak på havet, hørte han ikke en skid. Selv klokken 7 om morgenen står han med en STOR Chang i hånden, starter sin båd, og fræser hovedløst ud på vandet. Bekymret som jeg jo er for andres sikkerhed, har jeg virkelig forsøgt at snakke med ham, men intet virker, tro mig

Det resulterede i, at han ringede til mig en dag først i December tror jeg, regntiden var så småt ved at indfinde sig, og havet viste tænder, og det var rigtig dårligt vejr. Han og damen, var taget ud for at fiske. Hamrende pløre stive, steg de ombord i gummibåden, og sejlede ud i det vejr jeg lige har fortalt om.

Undskyld hvis jeg er forudindtaget her, men alt der er større end mig, som havet for eksempel har jeg dyb respekt for. Men den her polske knaldhætte, troede virkelig på at han nok skulle klare den. Men det holdt kun indtil motoren stoppede, han påstår han prøvede at starte den i en halv time, men den ville selvfølgelig ikke starte igen. Så han ringede til mig og tiggede om hjælp, og selvfølgelig hjalp jeg ham.

Så jeg hentede ham i den ‘lille’ longtail båd jeg har, nu var de lige pludselig ikke så højrøstede mere. Selv om bølgerne ‘kun’ var en halv meter høje, var det ikke så sjovt i en gummibåd. Damen var søsyg, og Peter var irriteret i hans brandert over tingenes udvikling, men jeg tror han blev lidt ædru da jeg trak dem ind til land.

En lille kilometer var de ude da det gik galt, og jeg tror at det jeg prøver at forklare ham om havet begyndte at dæmre en anelse, for vejret blev værre og værre. Min longtail er monteret med en Honda 10 hestes motor, den brød sig ikke så meget om alt vandet og vejret, så den gik i stå på halvvejen hjem.

Der begyndte han for alvor at tænke kunne jeg se!!

Nå, ikke mere om ham. Jeg kan mærke at jeg behøver en dag, eller to mere med ro. Så jeg tager kameraet med i morgen når jeg besøger ham, og kører en tur bagefter. Der er stadig selv om øen er lille, mange steder jeg endnu ikke har set, så det er planen for i morgen……..

Det var bare det jeg ville sige.

Pen.

Leave a Reply