Kategorier
Dagbog

08.04.2010 – Stakkels båd

Godmorgen Dagbog.

Den her dag er nok en af de mest stille og rolige jeg har haft herude !!
Stilladset meldte om problemer allerede fra morgenstunden og forlangte at blive lagt vandret, så det måtte jeg jo hellere gøre. Men nu er tålmodighed ikke min stærkeste side :-O, så jeg gik stille og roligt i gang med at gøre rent. Jeg tror det er blevet lidt til en vane når jeg skal på tur, for der er sgu da ikke noget dejligere end at komme hjem igen, tage et bad og så ellers lægge sig i en ren seng. Så nu er der dejligt rent til jeg kommer hjem igen, det har godt nok taget det meste af dagen, men det blev da gjort :-O

Og så er dagen også blevet brugt på at gå og vente, for Jannik ringede i morges og fortalte at der ville komme en kranbil i løbet af dagen og løfte båden ud i vandet. Men nu er klokken blevet 6 og ingenting er sket, det er okay, men jeg ville såmænd bare så gerne tage billeder af det. Så med mindre Jannik tager nogle, kan jeg ikke se hvordan de gør det 🙁

Nysgerrig er man vel altid :-O

En ny Dansker der er blevet Thai smittet af Thailand kom på besøg med Jannik, han ville gerne se hvordan jeg boede. Og selv om den her fyr var meget høj, bemærkede han slet ikke at hænderne slog mod loftet hele tiden af bar begejstring. Så vi fik snakket lidt om hvordan og hvorledes man kan gøre hvis man gerne vil bo herude, og han får FP som mange af os andre, og har derfor alle muligheder. Grunden til hans besøg var helt enkelt at han havde fundet vores alle sammen hyggelige hjemmeside, og var begyndt at læse i Dagbogen.

På Thai-DK står yindee’s telefonnummer jo, og han blev kontaktet fordi han som mig og mange andre er nødt til at tage medicin hver dag. Og han var ved at løbe tør og gik lidt i panik, for han tager de samme piller som jeg netop er kommet ud af, og som ikke kan skaffes her. Og det er bestemt ikke sjovt med de abstinenser der følger med den tur, men han må prøve at spare på de sidste par piller han har inden han skal hjem Torsdag!! Jeg fik fortalt hvor dyrlægen bor så han kunne købe nogle smertestillende som supplement, og det håber jeg hjælper ham lidt??
Nå nu sker der sgu noget, kranbilen kommer åbenbart ikke. I stedet er her nu en masse gutter som jeg svagt kan se gå rundt om båden, for ikke at betale falang price, er jeg nødt til at holde mig på afstand, for nogle af dem kender mig. Hvad gør man ikke for at spare :- )

Og så lykkedes det som i kan se (måske?)

Men de måtte godt nok kæmpe for det, godt det er ikke mig der skal mase sån med min metaltræthed, for det så hårdt ud. Og kanutten i svagt kan skimte med den hvide kasket er Jannik, og da jeg stod et stykke derfra kunne jeg ikke tage nærbilleder af operationen, men gudskelov for det siger jeg bare, for så køn er han sgu heller ikk. Men nu ligger hun igen hvor hun hører til, nemlig i vandet. Med en lille slagside til styrbord på grund af sand og vand inde i båden, har Jannik lagt hende så hun hvis hun vil, kan gå til bunds, men stadig inde på lavt vand så vi kan tømme hende igen.

Og prisen var ikke så voldsom, 9 mand a hver 200 Bht + bilen 200 Bht blev det totalt. Men jeg er sikker på at det var blevet meget dyrere hvis de skulle gøre det for mig !!

Men vi kunne godt have tjent lidt mønt på optrinnet, for der var mange tilskuere. De her 2 fra det lokale vaskeri var også nysgerrige, de har i alt fald vasketøj på hovedet :-O Og da jeg nu ikke måtte være så tæt på, sad jeg og snakkede med nogle lokale tøser på stranden, og de kunne ikke helt forstå at jeg ikke var med til at trække hende ud. De vidste godt at det var min båd, og da jeg forklarede dem det, var de ved at tisse i bukserne af grin, og syntes det var meget smart :-O

Det var rart at det endelig blev overstået så jeg ikke behøver tænke så meget på det mere. Men jeg er nu god til at si det negative fra og selv om jeg er klar over at det lurer i baggrunden, og ‘glemme’ det lidt.

Nå, men hende her har fået den smarte ide at lave håndtasker af sugerør, og er blevet tilbudt gode penge for dem, så nabokonen er blevet inviteret med i projektet så hun kan lave lidt penge og have noget at foretage sig. Desværre blev det for mørkt, så jeg må tage et billede af hendes ide når jeg kommer tilbage…

Og der sad vi så hele aftenen og sludrede, jeg fik fortalt historien om hendes 6 måneder i Sverige, set på billeder af hendes boyfriend, og hvor koldt der er :-O. Hun ledte selvfølgelig osse efter en sponsor til hendes børn og hus hjemme i Isaan, men jeg kendte ikke rigtig nogen sagde jeg, men sagde jeg nok skulle huske hende.

Ha Ha….. De kigger godt nok underligt på mig når jeg siger sådan :-O

Nå, jeg må hellere få pakket noget tøj til turen, for det blev ikke til noget i aftes. Klokken 10 tager jeg en songthaew til Nathon, og har så en halv time til båden sejler ud i det blå………..

Leave a Reply