Kategorier
Dagbog

07.04.2010 – Jagten på Ali Baba

Godmorgen dagbog.

Puh jeg var tidligt oppe i går

Klokken 6 sad jeg ude på vandet med en kop kaffe og holdt øje med Ali baba :-O

Men nu skal man jo ikke tro man er noget bare fordi man er falang, så nettet på 50 meter som jeg altid har fanget meget med, var selvfølgelig sejlet over. Det er modent til den helt store reparation nu hvis det ellers kan lade sig gøre at redde det??

Og det andet net (3 i 1 ) havde ikke fanget noget, ud over et par meget små fisk, der nu ligger i fryseren og bliver brugt til madding når jeg begynder at fiske efter krabber. Så en meget tynd omgang.

Men mit raseriangreb mod Ali Baba havde givet pote kunne jeg se, og det er en lidt mærkelig forklaring der her følger, men sådan er det at bo her !! Selv om som jeg har fortalt at alle ved han stjæler, og han ved at vi ved det, holder han sig ikke tilbage for at alligevel komme og hilse og sige de mærkelige lyde han nu engang fremsiger når han ser en. Men jeg skal love for at det er ændret nu, efter at have røgtet sine ( læs mine !!) net, skyndte han sig at forsvinde. Og jeg har mod sædvane IKKE set ham hele dagen, heller ikke nu klokken 6 aften hvor han plejer at sætte sine krabbegarn.

Så jeg har endelig fået jaget en skræk i livet på ham den idiot, og jeg håber ikke for ham at han prøver på noget igen…..

Nå, men livet fortsætter jo. Og dagene ligner hinanden meget lige nu, alle flygter i skjul for solen og prøver at få dagen til at gå i skyggen. Sådan gik min dag også indtil jeg gik ind til Lamai og spiste, og jeg må indrømme at min nye stil med at spise flere gange om dagen er hård. For hulen hvor alt det mad fylder, og jeg tænkte på om det var en joke fra Freja’s side.

For jeg taber mig ikke en dyt syns jeg :-O

Nå, det kan være det kommer senere, men jeg prøver da !!

Nye ankre blev købt i Nathon sammen med Jannik, 1300 Bht i alt + de 720 Bht for tovværket til alle 3, så lidt en dyr omgang. Men der er sat nogle folk på projekt båd, og de får den i vandet på en eller anden måde, enten med en rendegraver, eller trukket af en firhjulstrækker. De kan de morer sig med mens jeg tager en tur ud i det blå :-O

Fredag klokken 11 sejler jeg fra Nathon mod Ko tao, og jeg har selvfølgelig valgt den langsomme færge der gør at jeg ikke kommer til Tao før ved 3 tiden. Og så er det ellers bare at vente til gutterne på båden vågner af deres brandert så jeg kan købe en billet til Chumpon :-O

Turen til Nathon tog en 3 timer i alt inklusive snak om hvor båden skal ligge, i første omgang bliver den lagt næsten i vandkanten for at se om den er tæt. Går den ned er der ikke så dybt, og med tidevandet kan den også risikere at ligge på sand. Men det kan de mase med :-O

Og så havde jeg en ‘sjov’ oplevelse i morges da jeg rensede stranden, Somchai, gartneren kom med en hakke og begyndte at grave et hul ved siden af den store bunke affald jeg prøver at komme af med!! Så jeg blev klar over at det ikke er feset ind med den sortering af affald jeg laver. Så jeg skyndte mig at ryste på hovedet og pege ud mod vejen, for han snakker ikke et ord engelsk. Sådan noget ærgrer mig virkelig, for der er bare så meget affald i vandet, selv i morges da jeg hev ankeret ind ude på 6 meter vand, fulgte der en plasticpose med op ! Så jeg fandt nogle sække og lavede et stort indhug i bunken, for jeg har en mistanke om at de graver det ned når jeg er væk. Og hvis jeg er heldig kan jeg komme af med det sidste inden jeg tager af sted.

Og igen havde jeg stadig krudt tilbage i kroppen, så jeg besluttede mig for at hente 3 i 1 nettet ind. Det lå jo kun små 50 meter ude, så det var en kort ro tur. Men prøv at se en smuk fisk jeg havde fanget, en Stingray med utrolig flotte farver som ikke var så stor igen, men som viste sig at veje 700 gram. Men det kostede mig mit net, for jeg var skrækslagen for halen der som i kan se har 2 seriøse pigge. Samme pigge slog Steve Irwing ihjel da han blev stukket under en filmoptagelse. Så jeg klippede nette op så jeg kunne ryste fyren ud, Lidt ærgerligt, (med nettet) men omvendt bedre end at ligge vandret nu jeg lige har købt nye batterier til kameraet :-O

Men det fik mig til at tænke på min avation mod at gå barfodet rundt ude i vandet, tænk hvis jeg eller en anden for den sags skyld havde trådt på den her fætter ?? Og det kan sagtens lade sig gøre, for som det er i øjeblikket er her meget lavvandet, og man kan gå de 100 meter ud til revet uden problemer ! Men alt i alt en stille dag hvor jeg var nødt til at ligge ned hele formiddagen efter min aktion mod Ali Baba tror jeg. Men omvendt skal jeg jo også samle kræfter til mit visarun, det kan sgu være krævende at være udsendt reporter kan jeg godt sige jer :-O

Tiden jeg brugte på at ligge ned blev brugt på at læse i Lonely Planet om det område jeg skal til nu, og det ser som Tiger fortalte, ud til at der er mange ting at kigge på derovre, så det er jeg spændt på 🙂

Nu håber jeg så bare på at, det ikke bliver for bøvlet at finde et sted hvor jeg kan uploade et par billeder fra det jeg ser. Ellers må jeg følge op på det når jeg kommer hjem igen.

Og så er jeg blevet snydt, her troede jeg at jeg var den eneste ene for hende her, men nej nej :-O

Jeg ved ikke om det kommer fra en short time eller hvad, men det er ikke mine…..

Leave a Reply