Kategorier
Dagbog

09.01.2019 – Koh Samui 12.12.2009

Sad som sædvanligt og rodede og fandt en Dagbog jeg skrev for lang tid siden, den synes jeg da i skal læse nu der ikke er så længe til jul 😉

12.12.2009

God morgen dagbog.

Tak for dit svarene Manse og Freja, hvis ellers mit internet virker på mandag vil jeg da prøve at ringe til min læge. Hvis det er muligt og lovligt kan jeg så få en ven til at hente og sende medicinen til mig, og jeg har en erklæring på engelsk der forklarer hvorfor jeg er nødt til at tage al den gift, og har ikke haft problemer af nogen art selv om jeg har haft nogle store portioner med herud.

Ja Ja, jeg havde håbet at kunne fortælle at gutterne var i fuld gang med at lægge glasfiber på båden, men sådan skulle det ikke gå, det er jo Thailand!!

Så for ikke at ødelægge dagen med at gå og glo på båden besluttede jeg mig for at køre en tur i stedet. Jeg tankede min trofaste motorbike og trillede en tur til Big Buddha, ikke fordi jeg er buddhist eller troende, men fordi jeg virkelig nyder at se den respekt der bliver vist når thaier besøger templer. Det eneste der ikke bliver respekteret i området, er din modvilje til at bruge alle dine penge på noget af det junk de sælger i butikkerne der. Et godt råd her er IKKE at prutte om prisen, det er muslimer som driver forretningerne, og de bliver herresure og råber rundt til de andre forretninger hvis de bliver sure på en, for så er døren lukket i hele området til en god handel. Hmm… Hvad er en god handel, at købe en t-shirt til 300 Baht som du kan købe i Tesco for 69 Baht, nej spar dine penge her!!

Du kunne måske hvis pengene brænder i lommen investere i renovering, her tænker jeg på den fidus nogle smarte folk har regnet ud. Man har fyldt et skur med mursten som turister så mod betaling forstås kan skrive deres navn på, stenen bliver herefter lagt i et hjørne hvor den vil ligge til templet kræver en reparation. Turisten skulle så være sikret adgang til Buddha når den tid kommer og kan sige at en del af templet bærer han/hendes navn.

Tænk at betale for at skrive sit navn på en mursten!! den har jeg altså ikke regnet ud endnu.

Jeg er sikker på du bliver træt af at stå på toppen af templet efter 5 minutter, især hvis du har ramt tiden for en flyafgang eller ankomst. Så har du nemlig helt gratis adgang til et brøl af en maskine der kun er små 100 Mtr oppe, om det er den korrekte afstand kan diskuteres, men du kan se folk i vinduerne og det larmer sindssygt meget. er du på bike, kører du ud på vejen igen og kører til venstre. Efter nogle få kilometer kan du på din venstre hånd se nogle templer, sætter du farten ned til under 100 km, kan du lige nå at dreje ind til venstre til nogle meget flotte templer. Meget skønt område hvor man kan sidde på et utal af bænke under nogle store skyggefulde træer, er du til lidt mere action kan du købe fiskefoder til 10 Baht og fodre de tusindvis af karper, maller, skildpadder, guldfisk i mega størrelse og mange andre slags fisk jeg ikke kender navnene på.

Ups, tilbage til historien.

Men det blev en god dag alligevel, når jeg siger alligevel er det fordi jeg var alvorligt negativ over de manglende folk. Så jeg legede kvinde et kort øjeblik og prøvede at komme mig over min frustration, så jeg kørte i Tesco Lotus og shoppede, det kan jeg huske min forhenværende kone gjorde når hun var i krise, og hun påstod altid at det hjalp!! Gudskelov havde jeg valgt at starte tidligt, så der var forholdsvis roligt. Og jeg fik købt det jeg manglede, jeg var ude efter et USB stik som fås i mange størrelser. Men jeg købte en 16 GB Kingston til 1050 Baht som jeg selvfølgelig ikke kan bruge, det vil sige at min DVD spiller som har USB stik, IKKE understøtter den størrelse. Jeg tror det havde været smart af mig at læse lidt om den inden jeg vælger at fare ud og handle, men den ros skal jeg have, det gjorde jeg bare ikke.

Nå, men jeg trillede lidt rundt og endte på stranden i Shaweng. Sikke noget opreklameret gøgl der, for hulen jeg er glad for at bo i den anden ende af øen. I ren refleks forventede jeg at høre spansk tale, det hele er efter min mening en plastik kopi af Costa Brava. Rigtig mange mennesker på stranden hvilket selvfølgelig er godt for turismen, men alt den uro i vandet er for meget. Rigtig rigtig mange jetski farer rundt mellem de badende, kajakker, kanoer, katamaraner og småbåde er der selvfølgelig også. Du milde skaber jeg blev helt stresset af at være der, nervepillerne havde jeg glemt hjemme, så jeg købte en kølig hos købmanden til 25 Baht for ligesom at falde ned på jorden;). Der hvor jeg bor i Hua Thanon ser man højest en tømmerflåde ført af nogle fattige fiskere, så jeg følte mig langt hjemmefra. Så da jeg havde taget min medicin!! besluttede jeg mig for at forlade denne plastik by, og kørte mod stranden i Lamai for at slutte dagen af.

Kører man ved Mac Donalds i Lamai ned mod vandet, kommer man til Bikini Bar hvor der altid er liv og glade dage. Jeg vælger som regel stranden der, fordi der bliver spillet volleyball, de unge piger som mangler lidt penge, starter en kamp mellem Thaier og falang. De hygger sig selvfølgelig og har det sjovt, og sidder man på sidelinien kan man følge med i dramaet om hvem der scorer hvem!! For kampen ender selvfølgelig med at de unge piger tilbyder massage, og klask. Der ryger altid nogen i fælden, og det er sjovt at se når det går op for falangerne at det ikke var ‘almindelige’ piger de spillede mod. Der bliver lavet gode penge på den konto hver dag alle de steder hvor der bliver spillet på stranden, meget fornøjeligt.

Der findes selvfølgelig et utal af restauranter og drinks oaser spredt over hele stranden, men jeg vælger at sidde i en strandstol fremfor i en restaurant. Det irritere mig utroligt meget at personalerne på samtlige restauranter absolut skal være bøsser, man kan jo for hulen ikke engang købe en flaske vand uden man får tilbud om både det ene og andet.

Den ‘nye’ swingbar på Lamai stranden er uden tvivl den største bøssebar i Lamai, og det nye i baren er vel bare nye bøsser!! Her er drengene mere pågående og gør hvad de kan for at kapre kunder, ikke til baren, men til dem selv. Jeg holder mig væk fra stedet fordi jeg første gang jeg var der(har været der 2 gange for at file koden til internettet som er 1234567890 ) blev spurgt helt åbent om jeg ville have et BJ. Altså ikke BJ fra Ud af busken på blå stue, men blowjob. Her blev jeg sgu negativ, jeg var jo kommet for at file koden og drikke en kold (for syns skyld). Men det rystede overhovedet ikke den lille fyr der var så fimset at han havde svært ved af gå, han kastede med nakken så krøllerne stod til alle sider og bad mig tænker over det. Som en bilsælger der troede på en god forretning, men den her auto havde helt synlige lak skader og store problemer med udstødningen og undervognen hvis i forstår. Hele ophænget sejlede fra side til side ved almindelig færd lige ud, helt galt gik det når et hjørne skulle rundes, det var lige før dækkene blev revet af fælgene.

Respekt for folks seksualitet, jeg kunne bare godt tænke mig at kunne købe en øl eller en flaske vand, uden at behøve skulle sige nej tak til sex. Dagen sluttede dejlig varm på stranden, fik set solnedgangen og de højrøde engelske turister der lige var blevet læsset af. Kom til at købe en kold mere på Coco Bar (60 Baht ), det er naboen til Bikinibaren, da jeg kom til at tænke på den dårlige start på dagen, ærgerligt det skulle gå sådan, men det går vel… Og jo, det er en verdensnyhed. Det er første gang at jeg skriver om min hverdag, og jeg håber i kan holde det ud??

Min tilstedeværelse er påkrævet, min landlady står udenfor og ryster af arrigskab af en eller anden grund, og hun holder hundens hale så den ikke skal logre. Så er hun gal ved jeg.

Hvis i har nogle som helst ønsker omkring dagbogen, hvad den skal indeholde og hvordan den skal skrives skal i ikke holde jer tilbage med kritik. Det er lige så nyt for mig som det er for jer at læse den, og det eneste jeg nogen sinde har været god til at skrive er toldpapirer og timesedler, så jeg skal først til at lære det!!

Med Venlig Hilsen.

Pen.

Leave a Reply