Kategorier
Dagbog

28.03.2010 – Hvor hulen er solen ?

Godmorgen Dagbog.

Og det kedelige vejr fortsætter.

Men det giver måske den længe savnede regn så Koh Samui ikke bliver tørlagt som frygtet ! Men det er stadig herre irriterende ikke at vide hvordan man skal klæde sig, men som jeg skrev i en anden tråd i går, har jeg monteret jeans og langærmet trøje. Nu jeg bor så tæt på vandet, kan min hals godt mærke at vinden suser som en vanvittig og er lidt øm, så for ikke at blive alt for syg.  inden mit visarun vælger jeg altså den sikre vej.

Temperaturen er omkring 25 grader hvilket er isvinter for mig, så jeg syntes ikke der er så meget paradis over det i øjeblikket, så jeg fryser godt og grundigt her 🙁 Men man har lovet 1 dag med sol inden det blæsende kolde vejr fortsætter. Og kigger man her: http://www.wunderground.com/global/stations/48550.html ser det sgu ikke for lovende ud i den nærmeste fremtid, så jævnt kedeligt.

Ikke mindst fordi jeg nu selv skal lave den lille båd, med den luftfugtighed er det umuligt at lave noget som helst fornuftigt på den, så den må også vente. Udover at vejret er dårligt og gør dagen super lang i kedsomhed, er der også de lange perioder med manglende strøm. Den har det med at forsvinde når det regner og kan være timer om at komme tilbage igen. Irriterende nu der endelig er noget fornuftigt i fjernsynet.
3 bande karambole på Eurosport klokken halv 8 om morgenen er da dejligt :-Og meget interessant syntes jeg, for hulen de er dygtige de mennesker….

Men det går nok alt sammen.

Dagen i går blev brugt på at lede efter en af de her elektriske pistoler som jeg besluttede at købe efter gårsdagens natlige oplevelse. Men ifølge dem som plejer at sælge dem i Big C, er de blevet konfiskeret af politiet i en razzia. Så jeg må prøve at finde en et andet sted hvor jeg kan købe den, for min egen sikkerheds skyld! Selv om jeg bestemt ikke er voldelig og ikke kunne drømme om at gøre hverken dyr eller mennesker fortræd, kom jeg frem til efter at have tænkt over nattens hændelse, at det er dem eller mig. Jeg er sikker på at der ingen kære mor er hvis det kom dertil, derfor min søgen efter pistolen.

Så det blev det meste af dagen brugt på, Home Pro i Shaweng havde den halogenlampe med føler jeg også havde bestemt at købe til 1000 Bht (dyrt??), så en dag i regntøj på knallert.

Men det er slut i dag, biken skal afleveres klokken 3, Patt den gamle kran laver så lidt penge lige nu, at hun er taget hjem til Isaan på ferie. Hun vender så tilbage i dag og kan så få knallerten. Hun skulle have haft den i forgårs, men foretrak at jeg havde den i stedet for at give en af tøserne den. De kan ikke styre sådan noget sagde hun :-O

Så jeg kom i tanke om at jeg da vist havde et problem, jeg havde jo lovet Jesper at tage et par billeder til af det tempel jeg tog billeder af sidste gang. Så jeg finder lige en knallert (ikke Bambi) for en dag eller 2 inden visarunnet.

Men jeg er ked af disse perioder hvor der ikke er noget som helst at tage billeder af, jeg tror ikke i er interesserede i billeder af politiets streger hvor turisterne har slået sig selv til lirekassemand selv om der er utroligt mange af dem lige nu. Selv om regnen her er voldsom når den kommer, får det ikke de unge mennesker til at sætte farten ned. Når det regner, er der altid en 30 – 40 cencimeter vand på vejen i og omkring Shaweng. Og til trods for de helt nybyggede afløb der er lagt i den forkerte side af vejen :-O og som selvfølgelig ikke kan tage de vandmasser der kommer, er det ikke særligt muntert at køre der. Men det syntes de unge der fræser som sindsyge ud i det dybe vand indtil de mister herredømmet over biken og kører galt !!

Så Dagbogen er lige så tynd som bogen om de Svenske krigshelte igen :-O

Her sker ikke en snus, de flyvere der henter turisterne på øen har desværre ikke så mange med til øen som fra øen. Så strømmen af turister siver stille og roligt ud og er meget værre end i 2008 desværre, så jeg håber på en snarlig løsning af tumulten i Bangkok. Så jeg vil slutte af med at lave lidt ballade 🙂

Der er stadig en person på siden der ikke lever op til sine egne ord om at uploade billeder !

Hvad kan vi gøre for at se de billeder ??

Leave a Reply