Kategorier
Dagbog

04.01.2019 – Stille og roligt

Ja her sker ikke så meget for tager det meget roligt for at finde ud af om jeg er okay eller ej !

Det lyder mærkeligt men prøver efter den sidste omgang antibiotika at finde ud af om jeg skal tage et tjek på hospitalet eller ej, den værste hoste er væk men har stadig noget siddende på lungerne kan jeg mærke så afventer lidt for at se om det sidste forsvinder eller vender tilbage igen jeg ikke håber.

Jul og nytår blev overstået hvor jeg overlevede 2 frontale angreb fra gadens enlige mødre der forsøgte sig med bestikkelse i form af mad juleaften og kage et par dage før nytår.

Juleaften ringede det på døren og den ene af de meget hmm…. kraftige madammer stod under paraplyen på grund af regnen med en paptallerken fyldt med forskellige retter mad man bruger her. Hendes øjne skinnede som katteøjne i månelys mens hun fortalte at hun selv havde lavet maden og at hun syntes det var så synd for mig at jeg var syg uden nogen til at holde øje med mig.

Det er normalt at man har en såkaldt watcher under sygdom, altså en der overvåger én de ikke forstår jeg ikke har og i det hele taget overlever 😉

Nå, jeg fik verbet hende af pinden og hun gik slukøret gennem regnen tilbage til sit hus mens jeg fik smagt på maden, der var 3 forskellige retter så altså meget lidt af hvert, noget pasta der havde været udsat for en fjendtlig overtagelse af sukkerskålen der stod ved siden af der blandet med osten fik mig til at føle som om jeg havde kontaktlim i munden og havde besvær ved at åbne og lukke den, så den fik jeg smagt på mens de to andre ting røg i skraldespanden efter at have smagt en bid af hver, føj for den lede og hvor jeg dog savner den Thailandske mad !

Det andet angreb kom fra Aisa, en meget stor Irakisk pige der altid vinker til mig når hun får øje på mig hvilket sker tit fordi hun ligger i skjul mellem blomsterne iført camouflagetøj og holder øje med mig så hun kan smile og vinker når jeg er ude og ryge en smøg hvilket sker 20 gange om dagen, så jeg er begyndt afhængig af vinden at finde alternative måder at ryge på 😉

Hun kom med noget rigtig godt chokoladekage der hurtigt røg ned selv om jeg ikke spiser kager eller lignende, men den her smagte skide godt jeg så takkede for da jeg så hende næste gang, og der kom der sgu hul på posen.

Hun fortalte hvordan hun sidste år flygtede fra Irak, først til Thailand og sidenhen Singapore for at ende her hos sin ‘kusine’, jeg fik detaljer om hendes flirt på forskellige datingsider for at finde en mand jeg skyndte mig at ønske hende held og lykke med i håbet om at vi så var ovre med angrebet, men der blev jeg sgu slemt skuffet !

For nu begyndte hun at fortælle om hvad alle hendes veninder mente om hendes gave til mig – altså kagen. Tror du at du får noget tilbage havde de spurgt og så videre og så videre, den her forvirrede historie endte så med at hun fortalte lige ud af posen at hun forventede at jeg gav hende mit hjerte for 4 stykker kage, det er sgu lige at stramme den syntes jeg 🙂

Men jeg beroligede hende med at det aldrig skete og at jeg nød min tilværelse som single hun ikke helt forstod, om det var sproget eller udsigten til et liv uden mig skal jeg ikke kunne sige, men skuffet var hun men holdt dog masken og gik tilbage igen imens jeg betragtede hende bagfra hvor jeg af en eller anden grund kom i tanke om de mange big baller jeg har kørt med i mit liv 😉

Udover det går det godt bortset fra det faktum at jeg lider under den dårlige valuta for tiden og mister omkring 1.200 Kr hver måned der kan mærkes og har fået mig til at gå i sparemode så jeg har penge til turen, den dårlige kurs betyder desværre også at jeg har droppet tanken om muligheden for at spare op til en drone der nu er helt udelukket ! Hvad der er sket ved jeg ikke men kan se at prisen på den drone jeg gerne ville have er steget eksplosivt til et niveau uden for min rækkevidde, fra 60.000 P til 85.000 P jeg ikke forstår og kan se at prisen også er steget hjemme, og jeg VIL IKKE betale næsten 10.000 Kr for et stykke legetøj det jo er hvis jeg skal være ærlig, ærgerlig ærgerlig !

Nå, ikke flere nervepirrende og spændende fortællinger om mit liv som udenlandsdansker der hurtigt kan få folk til at tabe pusten, så jeg vil ønske jer et godt nytår og håbe det bedste for jer alle 😉

Pen.

3 kommentarer til “04.01.2019 – Stille og roligt”

Ja det er noget af et chok og tænker om det er det samme der gør sig gældende med med Appel, savler over dji mavic zoom 2 der nu koster 9.500 Kr mod 7.200 Kr for en uge siden, DJI er jo kinesisk og dem ved man aldrig hvor man har og er årsag til ordsproget, gå aldrig tilbage til en fuser 😉

Hjemme koster den nu fra 9.000 Kr op så er slet ikke til at komme i nærheden af, skide ærgeligt for havde store planer om at lege med den oppe nord på 🙁

Nå vi klarer den nok og se så at blive rask du der minder mig om at du slet ikke har fået lov til at være syg, så en dummebøde til dig der går ud på at du tvinges til at se på et billede af sylfiden her der er stor som en høballe (i hver side !), så skal vi sgu nok se hvor spændt du er 🙂 🙂 🙂

Se dk priser her: https://www.pricerunner.dk/pl/1559-4702241/Fjernstyret-Legetoej/DJI-Mavic-2-Zoom-Sammenlign-Priser

har lige tjekket op på de priser…de ER sq oz steget her nu….ca 7000 for marvic dronen…jeg brækker mig…æææv

“hun forventede at jeg gav hende mit hjerte for 4 stykker kage, det er sgu lige at stramme den syntes jeg” flækker af grin 🙂
den var sq go ….
render oz og hoster for tiden…og er det ikke over inden længe så må jeg sq lige en smut til lægen…
såååå go bedring til oz begge…vi skal sq være fit til turen..
ærgeligt med den drone…men er det ikke marvic 2 pro du har kikket på så?
den står i 11.500 herhjemme…
mon ikke den model før stadig er i samme pris…
Vapsen….uuuuh han er spændt 🙂

Leave a Reply