Kategorier
Dagbog

30.12.2018 – Så er den sidste part her

Det har nu taget mig mere end 3 måneder at stykke turen sammen og har i dag brugt 7 timer på at reparere bloggen så alt virker igen, men det betyder samtidig at de link i har brugt før for at læse om turen ikke virker mere !

Så glem de link i har brugt før der ikke virker mere og brug de link i får her der alle virker så vidt jeg har testet, men fortæl venligst hvis der er en smutter tak 😉

I dagens anledning får i den sidste opdatering fra hovedøen der er super spændende og noget jeg virkelig glæder mig til, så læs mere om det i part 5 i kan finde ved at læse videre her Davao / Manila 2019

Undskylder besværet og håber i vil dele turen så der måske kan komme nogle flere med, det kunne sgu være hyggeligt 🙂

Lidt højt sat og med overskud vil den daglige samlede pris alt inklusiv ikke overstige 2000 P der svarer til 220 Kr, så overvej det hvis i har en drøm som os der nu snart kører en lille tur. Min ide om turen var på baggrund af min knallert der er 150CC så altså ikke hverken en ræser eller motorcykel, jeg vil opleve og se og nægter pure at ræse afsted som en anden idiot, det her en en oplevelse for livet der skal opleves på fuld knald i langsomt tempo.

Samtlige part(er) er blevet redigeret med oplysning og fact så gå ikke glip af det !

Så giv det en tanke hvis i vil have en på opleveren og del del del venligst

Pen.

En kommentar til “30.12.2018 – Så er den sidste part her”

Leave a Reply