Kategorier
Dagbog

13.03.2010

Godmorgen Dagbog.

Sikke noget møg alt sammen??

Jo mere og mere sand jeg får ud af båden, jo mere kan jeg fornemme omfanget af skaderne. For båden har fået meget mere tæv end først antaget, og meget meget mere end jeg forestillede mig.

Sandet som jeg stadig kæmper med, er utroligt kompakt og hårdt. Jeg er nødt til at smide vand i båden og løsne sandet på den måde, 3 1/2 time brugte jeg i går inden jeg måtte give op på grund af varmen, og der er mange timer tilbage endnu. Og det var her jeg første gang bemærkede at noget var galt, hele bagbord side ser ud til at have fået rigtig meget tæv. Så meget at planker og træværket her har flyttet sig, som man kan se på billederne er der luft imellem træværket, og det er nyt!!

Så vi (os i bestyrelsen) holdt som Thaksin et bestyrelsesmøde via sattelit telefon for at få styr på skaderne :-O Og vi nåede frem til at lade båden ligge indtil vi har fået arrangeret transport til fastlandet, vi er simpelthen nervøse for at båden vil tage vand ind nu, og vil få den lavet derovre på et tidspunkt. Sgu noget ærgeligt nu vi lige har købt den, men som der blev skrevet, havet tager og havet giver!!

Og lige så meget en økonomisk øretæve af dimensioner, jeg kan da godt forestille mig at vi skal betale 20 – 30 tusinde Bht hvis det kan gøre det??. Motoren skal jo også laves og renoveres, og vi har snakket lidt om at få lagt glasfiber på den. Så alt i alt en temmelig stor omgang….
Med den her regning hængende over hovedet besluttede jeg i går at udskyde købet af den nye bike, det er mere vigtigt for mig at have en båd end en bike, så den må vente lidt. Turen til Ranong bliver så igen lidt anderledes end oplægget, den bliver foretaget i offentlige transportmidler, og gerne langsomt :-O

Nu gælder det om at få tømt båden for sandet, det bliver godtnok besværligt ude agter. For der er kun et brædt løst her, og ikke meget plads til at være på. Og så går jeg igang med den lille båd, jeg mangler ikke så meget her, og kan hurtigt få den i søen igen. Og så burde jeg bruge noget tid på at sidde og smile ude på vandet igen, jeg kan mærke at det er længe siden sidst, og længe siden der har været noget at smile over.

Lige som i aftes hvor jeg havde en aftale med Islander der flyver videre i dag, sad jeg forgæves og ventede hos Patt. Men jeg tror den gode mand er faldet i vandet et eller andet sted :-O Det glade fjogede smil jeg normalt er udstyret med når jeg er i baren, har svært ved at komme frem lige nu. Pigerne giver mig stadig den kolde skulder og Patt fortalte i går, at Bambi inden hun tog hjem fortalte alle pigerne at jeg var hendes ejendom, så jeg bliver straffet lige nu :-O

Så jeg besøgte da en anden bar mens jeg ventede på Islander :-O Her havde man ikke haft fornøjelsen af at kigge i min blå øjne før, og var meget begejstrede. Her blev jeg antastet lynhurtigt og professionelt af en sød pige der prøvede alt hun kunne, men jeg havde jo en aftale der ventede så afslog høfligt tilbuddet om privat massage.

Men da klokken var blevet halv tolv og Islander ikke var dukket op, kørte jeg godt nok hjem i seng. Lidt kvæstet af alle de ting der er sket og alvorligt træt aftalte jeg med mig selv, at tage en måned i cølibat.

Ingen bar, ingen øl og inden damer :-O (Patt den gamle kran sagde vi skulle holde en stor fest når Bambi kommer tilbage, hun er ikke rigtig klog!! ) Kun arbejde så jeg kan få afsluttet de ting jeg er igang med.
Og selvfølgelig kan jeg holde det, jeg stoppede med at ryge på et splitsekund, og jeg kunne komme ud af min medicin, så ingen vaklen i geledderne. Og det kan vel så få nogle af de fejlplacerede kilo der kom efter rygestoppet til at forsvinde, sgu mærkeligt at de ikke forsvinder med den aktivitet jeg normalt lægger for dagen ??

Amerikaneren jeg snakkede med da jeg var i Khao Sok, sendte et link til mig med de dyr han havde fotograferet der, utroligt mange og flotte, så tag et kig her : http://imageevent.com/afflicted/seasia161212010;jsessionid=8fxbfxj712.tiger_s

Leave a Reply