Kategorier
Dagbog

09.03.2010 – Møde med Islander

Godmorgen Dagbog.

Ja jeg ved godt den er sen i dag, men jeg udnyttede vejret og tidspunktet til glasfiber arbejde.

Men det gik selvfølgelig heller ikke, for det overskyede vejr jeg efterlyste, ligner foreløberen for et regnvejr. Så jeg måtte stoppe inden jeg blev færdig, for det ville sgu være ærgeligt at skulle lave det om igen, så jeg forsøger igen i morgen meget tidligt at få lagt det sidste på.
Og dagen i går blev igen for varm, og jeg måtte udskyde det. Men det var okay, for den sk… ryg driller igen. Så 3 timer til gennemvarmning på Lamai Beach gik hurtigt, som jeg skrev forleden er der ikke så mange turister i øjeblikket, og gør alt meget mere roligt.

Nu var det jo udregnet at jeg lagde mig der, for jeg havde jo en aftale med Islander klokken 3. Og der hvor jeg plejer at ligge,m er der kun 50 meter hen til Bikinibaren.

Og ganske rigtigt sad han der og simulerede, smilet om munden fra forleden var der stadig og øjnene afsøgte stranden for mulige bekendte !!

Det er nu lidt hyggeligt at mødes der, selv om der jo er 3 barer side ved side, er her forholdsvis roligt. Så det er en nydelse at sidde under palmernes grønne tæppe af skygge og kigge ud over havet og stranden. Og her er jo meget at se på, men på en eller anden måde bliver også det en vane der kun bliver afbrudt af ‘nye’ katoyer.

Jeg ved godt jeg skriver meget om dem, men de er så tydelige i det daglige billede her at man ikke kan undgå at se en for hver 5 meter. Så det er med kritik i stemmen at Islander og jeg snakker om dem, selv om nogle af dem er utroligt smukke som jeg vist skrev og fik stryg for forleden :-O Men der er så sandelig osse de lidt mindre heldige eksemplarer, det er måske ondt, men det er det vi sidder og snakker om og morer os over 🙁 Der er ingen tvivl om at vi begge er til hunkøn, så derfor kommer der nogle sjove kommentarer nogen gange om de mindre heldige af slagsen, og vi hygger os 🙂

Så dagen i går kan vel kan vel kaldes lidt kedelig, men stadig med rammen og baggrunden af det paradis vi befinder os i??

Og så troede jeg at jeg gjorde noget der ville glæde et andet menneske??
Den uvirkelige virkelighed at Islander og jeg engang har set hinanden er sgu ekstrem, vi sidder 12.000 kilometer væk fra hvor vi mødtes og sludrer lige så fint. Det må være en ud af en hel masse millioner tilfælde, at det kan ske?? Men jeg blev så benovet over det at jeg sendte en høflig mail til min eks, lidt undskyldene forklarede jeg hvorfor jeg forstyrrede hende og håbede hun ville formidle en hilsen videre fra Islander.

Og tak skal du ellers ha for kaffe der gik der noget galt der, jeg fik en svinsk mail tilbage hvor der meget kort stod at jeg kunne lede efter personen der skulle have hilsenen på internettet og at hun ikke ønskede kontakt. Hun ved jeg bor herude, så hvordan tanken om at jeg ønsker kontakt med en ældre dame efterhånden kan opstå er et mysterium. Jeg har jo alle de her råkid rendende rundt, og kan som i ved jo bare tage en af dem?? Og en anden ting er jo at jeg virkelig IKKE kunne forestille mig at flytte hjem igen….

Det skal lige siges at den her madamme og jeg, ikke var uvenner der kunne berettige den svinske mail. Så jeg blev sgu paf og prøver at regne ud om det er den danske mentalitet der gør sådan noget ved folk, for så er jeg da alvorligt glad for at jeg ikke bor i nærheden af DK mere, men det ka jo også være misundelse??

Nå, hvil i fred din kegle.

Klodernes kamp som vi var kommet for at se, begyndte som på et aftalt tidspunkt. Men der er ikke noget aftalt, så snart der er en bold og to personer, går kampen igang.

Og lad mig med det samme sige, at vi begge to er meget benovede over nogle af de tøser der dukker op og spiller. For hulen der er også smukke piger til, og Islander genkendte nogle af pigerne. Selv om de spille wallybal er påklædningen langt fra den olympiske standard, næh her benytter man sig også af ufine tricks. Personligt er jegglad for jeg ikke kan deltage i kampen, for jeg ville dablive noget rundtosset af den til tider manglede beklædning. Selv den meget dimuntisøse påklædning er fej syntes jeg, der bliver konstant rettet på benklæderne så man kan se endnu mere bar hud :-O

Nu skal det ikke lyde som om vi sidder der som to sexfikserede ældre mænd, men hvad kan man gøre når de nu ikke spilder tiden med at finde varme klæder frem:-O Tiden blev selvfølgelig brugt fornuftigt på et par kølige nu det var sport vi kiggede på og det var som vanligt hyggeligt.

Sgu noget bedre end at sidde i Næstved Storcenter og glo på enlige mødre :-O

Nå, men vi fløjtede kampen af ved 6 tiden tror jeg, og gik hver til sit.

Jeg for min del kørte hjem og fik lige det sidste lys med på stranden inden jeg skvattede omkuld, jeg havde været oppe siden halv 4 og var noget kvæstet. Så ingen aften med dans og musik, næh den blev brugt sovende foran TV’et 🙂

Leave a Reply