Kategorier
Dagbog

07.03.2010 – Arbejde betaler sig !

Godmorgen Dagbog

Jubiieeeee…….

Jeg fik slebet det sidste på båden, og har nu ‘kun’ en mindre opfølgning med glasfiber tilbage 🙂 3 1/2 time fik jeg slebet, og lige så længe svedte jeg. Freja havde ellers tilbudt lidt køligere temperaturer ganske gratis, puh dem kunne vi godt bruge, men sådan skulle det ikke gå :- Så jeg kører ud og køber det sidste grej i dag og får forhåbentlig lagt det på i dag, men det afhænger alt sammen af varmen her. Kunne vi dog bare være så heldige at få lidt overskyet vejr, det ville hjælpe enormt på tingene. Men jeg kigger på det.

Med den optimisme jeg har lige nu, tror jeg på at jeg kan få malet båden sidst på ugen. et par hurtige gange og så lidt maling indenbords. Her er det dog lidt værre, for jeg har næsten fjernet al malingen der af en eller anden grund. Men så har jeg tænkt lidt på at ‘kun’ at efterslibe, og lade den fremstå som rå i træværket. Så kan den komme i vandet hurtigere, og jeg skal ikke tænke mere over det!!

Nå, men arbejdsdagen sluttede allerede ved middagstid. Et tiltrængt bad og så ud at spise noget mad, et af de sædvanlige steder blev valgt, og en af de sædvanlige retter blev valgt.

Og så havde Islander meldt sin ankomst på øen, og vi aftalte at mødes på Lamai Beach ved 2 tiden. Mine fortællinger om klodernes kamp må have været gode for Islander kunne slet ikke vente, og havde selv fundet stedet hvor det foregår :-O

Så her mødtes vi til en kølig eller 2, meget fornuftig mand der ved hvordan man hygger :-O

Der blev snakket om alt mellem himmel og jord samtidig med at stranden blev omhyggeligt afsøgt for duer, det viste sig at vi begge har en udpræget glæde for duer, altså kropsduer :-O Så det blev en rigtig hyggelig eftermiddag, og på en måde også en bekræftelse på hvor lille verden er?

En af mine ‘gamle’ kærester dukkede lige pludselig op i samtalen, for det viste sig at Islander gennem sit arbejde kendte datteren til hende her. Jeg havde selvfølgelig kigget på ham da vi sad der og snakkede, og syntes jeg havde set ham før. Til sidst kunne jeg ikke lade være med at spørge hvordan det kunne lade sig gøre, og vi fandt frem til årsagen. Utroligt at vel 10 år er gået, og jeg syntes at jeg kendte den starut her, men for hulen hvor kloden er lille !!

Men som sagt en meget hyggelig eftermiddag, timerne gik og da tiden nærmede sig for klodernes kamp var vi nødt til at bestille en kølig mere. Alt den motion kan man godt blive lidt svedt af at se på, så nu var vi klar.

Og lad mig med det samme sige at Islander hyggede sig gevaldigt, mine historier havde gjort ham meget interesseret i at opleve kampen og stranden selv. Så han var et stort kæmpe smil hele eftermiddagen, og nød at se alle de nydelige unge kontoransatte der havde pause ?? :-O

Kampen begyndte som den plejer lidt sløvt, unge katoy der ikke er så gode til at spille, varmer op og lokker falanger til. Så alt er som det plejer, tøserne som havde været her længe for at tage sol, begyndte nu at tage nogle stumper tøj af. For hulen jeg troede at jeg skulle ringe efter en ambulance, Islander sad og rokkede frem og tilbage med et vildt udtryk i øjnene. Fortællinger gik i stå, og hvidt skum begyndte at boble stille i hans mundvig.

Men han var såmænd bare vældigt tilfreds med tingene, flere gange roste han mig forsigtigt for at fortælle om den skønhed mange af de her piger besidder. Og den er stor, og hvor er det synd at de her så smukke piger, gør hvad de gør!!!

Og så fik vi snakket en hel del om katoy, jeg har jo fortalt om deres kokette forsøg på at spille, og som måske kan opfattes som en historie. Men det er altså sandt, de har så travlt med at rette på tøjet, sende lange blikke til falanger og i det hele taget være forstyrrende for kampen at det er en lyst.

Men på en eller anden måde hører de til i kampen, både de flotte og de mindre flotte af slagsen. Og mange mænd kigger faktisk på dem, om det er fordi de ikke kan se forskel eller om de er ligeglade ved jeg ikke. Og der var en fræk katoy i går, jeg har set ham/hende spille mange gange, og den her ting er gået hele vejen. Alt er lavet om til kvinde på den her, og en gudinde må have været brugt som model, for han/hun er så utrolig smuk.

Faktisk så smuk at jeg måtte sparke Islander over skinnebenet og gøre opmærksom på et par detaljer, bland andet adamsæblet som ikke var skjult :-O Vores bord blev selvfølgelig lige rundet inden han/hun gik, vi udvekslede navne og sludrede lidt. Da han/hun gik var det med den her kommentar som jeg oversætter: Hvis i har lyst, kan i finde mig oppe på vejen ( hovedgaden downtown ) men jeg arbejder i Kasikorn Bank ????
Nej det er faktisk sjovt at sidde og kigge her, men det har jeg flere gange fortalt jer om. Men jeg har ikke fået fortalt jer at Islander havde medbragt gaver til undertegnede 🙂

En super dejlig fiskehat der giver god skygge, en spegepølse og en blues cd :-O Mange tak for det…

Hvad har jeg dog gjort siden jeg har det så småt, hov jeg mente godt :-O
Men alting har en ende, og dagen sluttede ved 6 tiden tror jeg. Lyset var så småt på vej væk og dagen gik på hæld. Islander kørte hjem efter at vi havde aftalt næste møde, og det bliver i aften klokken 10. Her vil han besigtige Patt, hendes bar og tøserne, jeg har ikke styr på hvor mange der er i øjeblikket. Nogle skulle være rejst hjem og nogle ikke, så jeg håber ikke Islander bliver skuffet !!

Men det fortæller jeg jer om i morgen, altså ikke det hele vel :-O
Dagen gry her, fuglene siger godmorgen til alle og lyset siver langsomt ind mellem palmerne der skiller mig fra stranden 30 meter væk. Nu mangler jeg kun at lave en kop kaffe og finde en at holde i hånden, til endnu en fantastisk flot solopgang.

Leave a Reply