Kategorier
Dagbog

05.03.2010 – Advarsel, stærk varme

Godmorgen Dagbog.

Ja så er vi der igen hvor dagen blev brugt på absolut ingenting??
Efter projekt strand der hurtigt var overstået, havde jeg planer om at slibe lidt på båden. Men sådan skulle det ikke gå, for jeg var ikke helt klar endnu kunne jeg mærke og behøvede en dag mere. Så det eneste spændende der skete for mig, var da den bog jeg læste, endte med det helt store slag inden helten fik sin dame og sin stjålne million dollars !!

For hulen hvor jeg ikke kan lide de dage hvor jeg ikke laver noget, jeg går rundt som en tiger i bur og brummer af utilfredshed. Men jeg er nødt til det hvis jeg skal blive klar igen desværre, så ÆV……

Jeg fik dog lige opdateret min bankbog da jeg syntes beløbet fra DK var lidt ringe, og ganske rigtigt var kursen ikke den bedste for mig. Små 2000 Bht kostede det mig i forhold til sidste måned, så det går sgu den forkerte vej??

På min vej til banken i Lamai, så jeg politiets hvide tegninger på vejen et nyt sted. Denne gang var det fra den ensrettede vej fra downtown Lamai til mainroad, her var tegnet 3 bikes denne gang!! Enten går det mere galt i år, eller også er jeg bare mere opmærksom, for der er mange flere tegninger end sidste år, og mange flere udrykninger osse. Jeg ser også flere turister på krykker og med bandager end før, og jeg ser og møder rigtig mange fart djævle på vejene. Så det er måske et tegn at jeg holder et par fridage hjemme??

Men planen er at jeg går stille og roligt i gang i dag, det irriterer mig lidt at jeg ikke er færdig med den lille longtail, og at jeg ikke har fået solgt plastikbåden. Så jeg går og overvejer at få lavet et stykke papir med billeder, og hænge dem op forskellige steder. Der må da være nogen der har lyst til at købe noget legetøj som den Walker Bay er, og billig er den også!!

Og så tumler jeg lidt med tanken om at måske også sælge den llille longtail. Selv om det omvendt også kunne være praktisk at beholde den, kunne jeg godt tænke mig at komme på afstand af alt for meget arbejde som de alle 3 giver mig. Men mere om det senere når jeg har tænkt færdigt!!

Og så vil jeg altså snart ud og fiske, for mine mange timer i går med søgende øjne på havet, fortæller mig at der er store fisk derude?? Mange siger jeg har sø øjne, for jeg er god til at spotte bevægelser i vandet, og ser mange fisk. Og i går så jeg mange fisk springe ud af vandet i skræk, og det var ikke små fisk denne gang. Så jeg tror der er barracudaer i området, for den størrelse fisk der sprang, springer normalt ikke her.
Iøvrigt meget spændende at følge de jagter, Long Tom som ligner hornfisk lidt og kan veje op til 5 kilo her i området er normalt toppen af fødekæden så tæt under land. De er hurtige som torpedoer og tager nogle lange spring ud af vandet i jagten på byttet, om de fanger noget har jeg aldrig set, men der er vel en årsag til at de vejer så meget?? Så jeg tjekker mine net i dag, alle de 2 jeg har tilbage efter min oplevelse med Ali Baba!! Og så har jeg et net jeg skal have testet, det er et kombineret krabbe/fiskenet. Lidt kompliceret at forklare, men nederst 3 lag net til at fange krabberne og øverst ‘almindeligt’ småmasket net.

Fiskerne her bruger den slags, men bruger dem forkert tror jeg. For jeg kan se nettene på bunden, de små flydere som normalt sidder på nettene for at holde nettet oppe er pillet af. Så det ligner faktisk en møgbunke af net der ligger på bunden i stedet for at stå oprejst, så det skal jeg lige have set på.

Og så er jeg nok nødt til at holde mig tæt på skyggen, for her er sindsygt varmt i øjeblikket. I går formiddags klokken 10 var her 37 Grader, i skyggen !!!!!!

Men for hulen det er mange gange bedre end hjemme i kulden :-O

Jeg fik lige renset stranden mens jeg uploadede billeder, forbindelsen er bare så langsom i øjeblikket. Men jeg syntes i skulle se den munke velsignelse der blev betalt for da båden blev købt, og et af mine foto flip en aften solnedgangen var rigtig flot 🙂

Leave a Reply