Kategorier
Dagbog

28.01.2010 – Jeg er Arrig !

Godmorgen Dagbog.

Æv et dårligt vejr vi har, vejrudsigten lover dårligt vejr som nu den næste uge. Vi befinder os her på Koh Samui, i udkanten af en tyfon som giver det dårlige vejr.

Og det betyder så at jeg ikke kan hente den nye båd hjem.

Jeg var oppe klokken 5 for at se på vejret, havde det været okay, var jeg kørt til Shaweng, og havde sejlet båden hjem. Ikke at jeg er bange for at blive søsyg :-O men med de 20 Ms (meter i sekundet) det blæser ville båden gå til bunds hurtigt. Det er samtidig forklaringen på hvorfor de lokale fiskere IKKE går ud!!

Så det blev endnu en hjemmedag, desværre kunne jeg på grund af vejret, ikke arbejde på båden som jeg gerne ville. Men jeg gør et forsøg i dag, for lediggang er roden til alt ondt??

Men så fik jeg da ordnet mine problemer i banken, kontoen er genåbnet og kortet virker igen. Hvornår de 30.000 bliver returneret til kontoen, er stadig uvist, men de kommer er jeg blevet lovet!!

Jeg ved ikke med jer andre, men 30.000 Baht er da en slat syns jeg. Især efter alle de penge jeg har brugt den sidste måned på glasfiber og ny båd, så jeg kan dårligt vente på at de vender hjem igen

Så Dagbogen er lidt tyndbenet i dag, når vejret er som det er, begrænser det aktiviteterne noget, Men det er et dejligt friskt vejr, som minder meget om vejret på vestkysten hjemme. Temperaturen er omkring de 30 grader, solen kommer og går, og vinden er utrolig stærk og kommer fra skiftende retninger.

Men så fik jeg da tid til mit lille projekt jeg har pønset på i nogen tid??

Jeg har den uvane at fare i blækhuset når noget eller nogen irritere mig. Når jeg skriver uvane, er det fordi jeg er meget stærkere hvis jeg venter et par dage med at reagere. Så har jeg gennemtænkt tingene og husker at få det hele med. Så lidt forsinket (men bedre sent end aldrig) kommer her en opfølgning på balladen omkring min exit fra blå stue, blandet med nyheder om seriøsiteten derovre!!

Jeg beklager hvis i syntes det er kedeligt, men jeg har et formål med det jeg skriver, som i kan læse.

Dagens hjerneblødning :-O

Ja nu kan jeg altså ikke styre mig længere!!

Dagen inden mit visarun, blev jeg som bekendt bortvist fra blå stue, og af ukendte årsager!!

Jeg havde i et par indlæg, på en munter måde UDEN at nævne navne, henvist til tumulten på dtw. Det læste john, som er medlem her på siden, og samtidig er admin derovre?? Og det er åbenbart nok IKKE, at nævne navnet på den man laver sjov med, eller komme med en hentydning. Det er åbenbart heller ikke nok at være Dansker, meget bevidst om ordet ytringsfrihed, nej nej!!

Sagt på en anden måde, det jeg skriver her på siden, betyder at jeg ikke kan deltage i debatter andre steder på nettet!!!
Nord Korea længe leve HURRA

Mine meninger og tanker, skal nu styres af et medlem her på siden. Overbevidst om at han er den klogeste af os to, bruger han sin magt til at udelukke mig fra en helt ANDEN type af hjemmeside!! Han blev i hver tilfald så tosset at han straks benyttede sig af ufine tricks, og smed mig ud fra blå stue??

Så noget irriteret over min noget decimerede ytringsfrihed, lavede jeg en oversigt der viser hvor mange gange jeg nævner blå stue med navn, her er en oversigt over de gange, jeg KAN have, og HAR nævnt navnet på hjemmesiden fra Dagbogen i den tid den har eksisteret.

Jeg skriver helt bevidst ikke navnet på den pågældende hjemmeside mere, da jeg er helt sikker på at i ved hvilken jeg snakker om. Og det sidste jeg ønsker, er at Google’s søgemaskine bruger mit indlæg i deres statistik, for at linke til den skodside

Den 10.01.2010 skrev jeg i Dagbogen:

Jeg håber det er okay at være en jubelidiot her på thai – Dk uden at man får røde prikker eller andre sygdomme Grin.

Den 11.01.2010 skrev jeg i Dagbogen:

Og mine spørgsmål er såmænd for at undgå mudderkastning, og fordi jeg er helt sikker på at jeg ville blive meget træt af Dagbogen, hvis de samme former for opgør begyndte her!!!

i657.photobucket.com/albums/uu300/Pensionisten/Dagbogen/brnehave-015.jpg

Linket er til Photobucket, her har jeg uploadet et billede af en sandkasse!!!!

Uden at nævne navne, tror jeg vi alle har læst på en Thai relateret side hvordan folk med holdninger/ oplevelser og indlæg som mine, bliver haglet ned. Både af herboende medlemmer på siden, men så sandelig også af folk hjemme der ikke mener at vi har fortjent et sådant luksusliv!!

Den 11 01 2010 skrev jeg i Dagbogen:

Det første Janik siger til mig da jeg kommer er, nå, du er nok smidt ud af dtw hvad, og griner over hele femøren??????????

ØHH….Den forstod jeg ikke helt, og troede han tog p.. på mig. Det var jo hele 5 dage siden jeg havde spurgt på dtw, om et af medlemmerne havde en dobbelt profil, og om siden accepterede det!!

Nå. Men nu har man så valgt at smide mig ud af dtw. Og med de 34 indlæg jeg har haft siden vinteren 2008, som i øvrigt er skrevet i samme ånd som dem jeg skriver her på siden, har jeg på en eller anden mystisk vis reddet mig 3 røde prikker på et par timer, og er sendt hjem af børnehave pædagogen for at pille næse Angry

Som i kan læse, er angrebet det indlæg, der indeholder ordet dtw flest gange. Og skrevet dagen efter min exit, så den kan ikke anvendes i svaret (hvis jeg får et??)

Den 23.01.2010 Skrev jeg i Dagbogen:

For vejen går forbi Kao Sok National Park, den hørte jeg om første gang i en tråd på blå stue hvor Josh (tror jeg nok!!) det var, fortalte om hans besøg der. Med de billeder han satte på, var jeg solgt som stang lakrids og vil se den.

25.12.2009 Skrev jeg i Dagbogen:

Mange tak for det, og dine ord er velvalgte på nogle strategisk rigtige steder!! det hygger mig at du forstår undertonen og deler mine holdninger, og så hurtigt videre til sporten 🙂

Pensionisten’s Nytårstale:

Vi har alle kendskab til den debat der er og har været på diverse Thai relaterede websites, og vi ved alle hvor langt nogle har strakt sig I bestræbelserne på at opbygge en potentiel salgsvare. Og vi har vel alle set de utallige negative og fordømmende indlæg, der I mine øjne er et åbenlyst forsøg på at skræmme folk væk fra Thailand. Den slags indlæg og svar iøvrigt, valgte jeg fra starten at fortælle jer, at jeg i mine indlæg ikke ville acceptere, og ville slette sådanne indlæg. Det sidste jeg ønsker med Dagbogen og Thai-DK, er den slags som nu forsøges stoppes på de omtalte sider, den sikre død, R.I.P!!ked

10.12.2009 Skrev jeg i Dagbogen:

Jeg er ikke en langhåret fanatisk blåøjet naiv miljøaktivist, tværtimod må jeg sige. Havde jeg fortalt hvad jeg fortæller nu over på blå stue (læs dtw) var min dagbog endt der, efter JD har kuppet siden!!

12.12.2009 Skrev jeg i Dagbogen:

Jeg holder mig væk fra stedet fordi jeg første gang jeg var der,(har været der 2 gange for at file koden til internettet som er 1234567890 ) blev spurgt helt åbent, om jeg ville have et BJ. Altså ikke BJ fra Ud af busken på blå stue, men blowjob.

Kom nu ud af busken kim (webtorsk) fra dtw, læg mærke til at denne bemærkning er den eneste negative personlige bemærkning der nogen sinde er kommet fra mit tastatur på denne side, og på dtw!!.

Dette er hvad Dagbogen indeholder af kritik af dtw, bemærk at INGEN af disse Dagbog afsnit, har været vist på omtalte side!!!!!!!!!

Og det er helt bevidst at det IKKE er i kronologisk orden, i skal også tænke lidt, ikk ??

Ikke en eneste lille bitte prik havde jeg inden, 14 måneder var gået med god opførsel, ingen advarsler af nogen slags, eller nogen som helst uoverensstemmelse med admin.

Så derfor tog jeg til veje da jeg skrev Dagbogen. Som jeg der beskrev, er blå stue et samlingssted for folk med åbenbart kun 1 interesse, nemlig Thai kvinder. Og meningerne om Thailand, som bestemt heller ikke er stuerene, fik igennem meget lang tid, lov til at styre indholdet på siden.

Og alle udtryk, fine eller ufine, bliver brugt i betegnelsen af disse og Thailand. Det var hvad jeg skrev, og hvad jeg mener, og er hvad der stadig sker.

At så john misbruger sin profil her til at smide mig ud af en anden hjemmeside, må være op til hans samvittighed!!

Jeg ved godt at jeg skrev til abekatten, at jeg syntes vi skulle stoppe diskussionen. Men det var lige så meget abekattens skyld??

For på en eller anden finurlig måde, var det et indlæg fra abekatten, som john ‘admin’ havde rettet til der startede balladen omkring mig, ovre på blå stue. Så jeg syntes da det var noget betænkeligt, at netop abekatten skulle fare i blækhuset??

Abekatten var så snedig samtidig, at beskylde Thai-DK for at have medlemmer med dobbelt profiler. Og undertegnede blev gjort til halvt alkoholiker(what shall we do with a drunken sailer).

Så alt i alt et meget snedigt angreb på mig, og på Thai-DK!!

Det fjernede jo opmærksomheden fra problemerne over på blå stue, og gjorde mig til grin!!. Om abekatten er bagmand, eller om han er blevet brugt af john, må stå hen i det uvisse???

Men nu i er så stærke fortalere for jeres side, kunne i måske være så voksne at forklare lille mig, hvor for jeg skulle smides ud?? Jeg skal skynde mig at sige, at det bestemt ikke er en tiggen om at få ‘lov’ til at komme tilbage igen, nej nej for guds skyld, nej tak!!

Men det er da tankevækkende at jeg, som hentyder til, og ikke nævner ved navn, bliver smidt ud uden nåde. Samtidig kan man på samme side virkelig læse hvor seriøs den omtalte side er, læs blot denne tråd??

Hvorfor lige en thai kone????? af hanspeter. Udtrykkende som bliver brugt i tråden, er ikke nye for blå stue. Men det nye er, at der nu pludselig ikke bliver slettet tråde mere, og samtlige er stadig medlemmer. Hmm…………..

Men prøv i nu selv at læse tråden fra start til slut, hvis ellers ikke den når at blive slettet, når john læser den her??

Men tråden er stadig aktiv her til morgen den 28 Januar.

Jeg nægter kategorisk, at indsætte et link der sender jer til blå stue, så i må selv arbejde lidt 🙂

Men går det helt galt med det diktatoriske styre der hersker ‘over there’, og beviserne bliver slettet før ret kan ske fyldest, kom jeg til at tage en kopi af tråden!!!

Læs og gys………..

Hvorfor lige en thai kone????? af hanspeter.

#27 vandango

sabai sabai din gamle kusseslikker………….
Men det gør sgu da forbandet ondt, når thaikvinden går i baglås.
Omvendt ud fra temmeligt gode erfaringer kan i heller ikke stole på thaikvinder.
Så jer der sender ud til kvinderne hver måned, gid i må dø af en blodprop alle sammen.

#56

ØHH Frank hvad er det lige du mener med De der liderlige gamle mænd??? Jeg kan bare ikke nikke genkendnene til dit indæg, der er altså stadig nogle herinde der ikke tænker med PIKKEN,men det gør du måske???? det ville ikke undre
Mvh Nid.

#58 Frank

Når jeg læser dit indlæg, undres jeg over, om du har tænkt, inden du skrev.
Jeg håber, at jeg stadig kan blive liderlig, når jeg bliver gammel. Det håber jeg også for andre mænd. Det har intet at gøre med at tænke med pikken. Jeg skriver heller ikke, at alle gamle mænd bliver liderlige, eller at alle tænker med pikken.
At du ikke bliver liderlig i ny og næ er en ærlig sag.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Ikke en eneste gang, har webmaster blandet sig i debatten, ikke en eneste henstilling, der som i andre tråde hurtigt kommer frem. Ikke en lyd fra de utallige admins der, betænkeligt na ?????????

Var jeg ejer af omtalte side, ville jeg virkelig overveje om jeg skulle lukke den. Siden bliver udelukkende brugt til at nedgøre de Thailandske kvinder, og Thailand. Det modsatte skulle jo være tilfældet ikk??

Men nu må det være op til dobbeltagenten john, og abekatten at tage stilling til det videre forløb ikk??

Kun deres samvittighed kan afgøre, hvor mange kasketter ad gangen, de kan balancere med !

No hard feelings………

Men ret skal fandme være ret!!

Det var bare det jeg ville sig.

Pen.

Leave a Reply