17.01.2020 – Endelig.

Er der måske lidt lys forenden af tunellen !

Efter at have ventet alt for længe uden at have hørt fra politiet og mit gule kort (residence permit), gik jeg ud til stationen for at høre hvordan det gik med processen, det er et pænt stykke herfra så var sgu noget bustet da jeg endelig kom derud og pustede som en flodhest oven på alt den motion jeg ikke er vant til, så jeg stod bare der i døråbningen og dampede som et strygejern godt rød i hovedet.

I dagens anledning opførte jeg mig pænt og ventede tålmodigt indtil lokalet var tomt og det så ud som om det var min tur, hvordan går det med mit kort spurgte jeg frejdigt de to samme betjente fra mit sidste besøg der endte med at storme rasende ud af kontoret. De gloede da også olmt på mig og snakkede indbyrdes og vrissede så at jeg skulle komme tilbage for at snakke med en anden (work afternoon blev der sagt !)

 

Nu havde jeg lige slået et par verdensrekorder for at komme derhen og var slet ikke motiveret til endnu en langtur igen om eftermiddagen, så jeg tænkte slet ikke mere over det gule kort før dagen efter hvor jeg ventede til efter middag for at fange den person der åbenbart havde med sådan noget at gøre. Igen måtte jeg trave den lange vej og kæmpede mod den hårde medvind vi har for tiden der kommer fra øst og samtidig er kold, så jeg havde godt ondt af mig selv men ville ikke give op og ville snart have en afslutning på de mange måneder efterhånden med pisse av fra morgen til aften og var sur på systemet og de lange ventetider ikke engang Thailand kan slå selv om de prøver. Og missionen lykkedes dælme selv om de sureste af de to betjente først prøvede at skabe en krise ved at vrøvle om at han havde sagt i går eftermiddag jeg ikke købte og lod som ingenting fordi jeg kunne se mit kort ligge på skrivbordet og vente på at blive konfiskeret af mig der skete efter en underskrift inden jeg hurtigt forlod stationen inden en ny krise opstod.

Så nu har jeg det jeg skal bruge for at kunne besøge IKA i Chania jeg gør i morgen for at aflevere min ansøgning jeg selvfølgelig positiv og optimistisk som jeg er, håber at den glider lige ret igennem systemet så jeg kan køre på hospitalet 🙂

Jeg har ikke skrevet længe der dog ikke betyder at jeg sover tiden væk, jeg har skam både været på det lokale health center der svarer til et lille hospital. Jeg har også fået foretaget en triplex scanning og til slut et besøg hos en øre/hals næse ekspert så mappen med udtalelser om mig snart fylder en skoletaske. De skal selvfølgelig have noget for deres ulejlighed de griske hunde og kostede 80 € samlet samt udgift til medicin de mente jeg trængte til, og der blev jeg positivt overrasket og håber dælme de ansatte på apoteket har ret ! Min astma og bronkitis kræver medicin der er dyrt her men er en nødvendighed, så da jeg også kom med recepter samtidig med det vante medicin begyndte en af pigerne for første gang siden jeg begyndte at bruge apoteket, at snakke dårligt engelsk der bestemt ikke betød noget her. For hun fik sagt at når jeg har mit AMKA nummer skal jeg komme tilbage med de tomme æsker til apoteket der så giver mig pengene tilbage !

Det ville sgu være dejligt da jeg på de to dage jeg tonsede rundt til de forskellige steder fik brugt 170 € (1270 Kr) på medicin der ligger meget bedre i mine lommer, så det bliver spændende at se hvor meget jeg får tilbage 😉

Puha, jeg bliver helt træt når læser hvor meget jeg har lavet. For jeg har også endelig fået en bankkonto her der kun tog 2 timer i Alpha Bank. Meningen var ellers en konto i Piraeus Bank jeg opgav da jeg ellers glad vendte tilbage til banken med de forlangte papirer, for nu krævede de 2 års forskudopgørelse oversat til græsk, der gad jeg sgu ikke det pis mere så gik bare ind i Alpha Bank, og vupti.

Og nu jeg har alle papirer IKA kræver, tager jeg bussen ind til Chania i morgen og aflevere dem på kontoret og får så samtidig handlet i Lidl og skal lede efter en hue !!! Ja hvad mener i.

Lige før var 22 grader tilpas koldt at sove i, og nu vader jeg rundt i 9 grader og fryser som en lille hund, fandens til ide med kulde og har allerede bestemt at jeg næste vinter IKKE skal være her men tager på ferie, føj for den lede her er koldt.

Det var bare det jeg ville sige.

Pen.

Comments
Share
Pen i Filippinerne

Pen

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.