';

Om mig

Jeg hedder Klaus, er 61 år og bor i Davao, Filippinerne.

Jeg har boet 10 år i Asien og forlod Danmark efter at jeg læste at man måtte tage sin førtidspension med sig, så det gjorde jeg og emigrerede til Thailand hvor jeg nåede at bo i 8 år inden jeg blev træt af landet og forsøgte mig i Cambodia hvor jeg kun var i 8 måneder inden jeg drog til Filippinerne hvor jeg nu har været i 1 1/2 år.

Jeg har altid haft lyst til at rejse og har været jorden rundt med skib 2 gange, jeg har kørt de eropæiske landeveje tynde i 30 år og har brugt mine ferier i det sydlige europa, jeg har rejst rundt i Asien og har kørt tusindvis af kilometer for at opleve, en lyst der aldrig forsvinder !

Jeg har kørt i tog gennem Java hvor jeg oplevede verdens største buddistiske tempel Borobadur og har kravlet på vulkaner både på Java og på Bali.

Har boet i et flydende bambushus og har snorklet i den Thailandske bugt samt har kørt 7.500 kilometer rundt i nord Thailand og har på intet tidspunkt mistet lysten til at rejse og opleve jeg fortsætter med indtil festen er forbi og min aske bliver hældt i havet der har min kærlighed.

Så det handler min blog om, rejser og oplevelser nu i Filippinerne der har så meget at byde på, bortset fra hvor jeg bor nu jeg kraftigt overvejer at ændre på ved at finde en ny adresse hvor jeg uhindret kan køre rundt og opleve uden at være bange for terror der har sin klamme hånd om Mindanao hvor jeg bor, så lige pludselig oplever jeg noget nyt igen 🙂

This Algorithm Can Remove the Water from Underwater Photos, and the Results are Incredible

An engineer has developed a computer program that can, in her words, “remove the water” from an underwater photograph. The result is a “physically accurate” image with all of the vibrance, saturation and color of a regular landscape photo.

The technology, called Sea-thru, was developed by oceanographer and engineer Derya Akkaynak while she was a post-doctoral fellow under Tali Treibitz at the University of Haifa, and it has the potential to revolutionize underwater photography. While “remove the water” isn’t the most scientific explanation for how the technology works, as you can see in the Scientific American feature above, that’s more or less what it does.

By automatically removing the color cast and backscatter caused by the way light moves through a body of water, she’s able to capture underwater landscapes as they would look to the human eye on dry land—in other words: if all the water were gone.

Pen i Filippinerne

Pen

Related posts
Leave a reply

You must be logged in to post a comment.