Kategorier
Dagbog

16.11.2019 – Hvorfor mig ?

Sådan tænkte jeg i går da jeg igen ringede til Udbetaling Danmark for at høre hvorfor det tog så lang tid at sende de papirer de lovede mig at sende ekspres den 1 November.

For denne gang fik jeg efter at have snakket med 3 forskellige der sendte mig videre i systemet endelig fat i én der vidste lidt om problemet med de manglende papirer. For de var slet ikke blevet sendt som lovet sagde hun og kunne ikke rigtig forklare mig årsagen andet end at de ventede på ‘noget retur’ angående 121E men ikke vidste mere end det, så jeg røg tilbage til start uden startpenge men blev lovet at jeg ville blive ringet op hurtigst muligt fordi det er et reelt problem for mig med de problemer nakken giver mig.

Og siden har jeg ikke hørt noget så må ringe mandag igen så der kan ske noget for kan sgu ikke gå rundt med de smerter ret meget længere og er så træt af ikke kunne fungere normalt, for uanset hvor stor lejligheden er kan den hurtigt føles lille !

 

Så ingen oplevelser udover et par ture op til apoteket og det lille supermarked på vejen hvor jeg gør mig bemærket ved at bruge telefonen som oversætter ! For alt er på græsk jeg ikke fatter en dyt af, så jeg åbner og bruger translate til at forstå hvad der står på de forskellige ting der er smart nok, jeg tager bare et billede og Google oversætter så det den kan.

Men jeg har fået et sundere liv her fordi jeg kan købe frisk frugt og grøntsager jeg går amok på efter lang tid uden den mulighed og stopper hos grønthandleren næsten hver gang jeg er i byen hvor jeg som et lille barn kigger på herlighederne og altid har et par poser med hjem, men kød har jeg fundet ud af skal købes i Lidl der ligger i Platanias en halv time væk i bus og skal snart have taget mig sammen igen til en tur. Men sidste gang jeg var der blev dyr fordi den skide bus ikke stoppede da jeg skulle hjem og endte med at tage en taxi jeg ikke har lyst til igen for har jo en Pc jeg skal eje der koster dyrt der gør at jeg sparer, så meget at jeg ikke har fået købt et par lange bukser endnu og stadig går rundt i shorts der er lidt køligt når temperaturen falder om aftenen 🙂

Så jeg må tage mod til mig og tage ind til Chania der i bus tager en time hver vej + den tid det tager mig at finde en butik jeg er noget betænkelig ved, for hvis det går galt med nakken er der sgu lang hjem igen, nå det skal nok lykkes en dag når sneen ligger meterhøj og frostsprængninger i benene bliver for uudholdeligt, måske jeg så skulle finde et par sko også jeg ikke ejer, puha der er mange ting 🙂 🙂

Det var bare det jeg ville sige.

Pen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply