Kategorier
Dagbog

03.11.2019 – Gode nyheder

Endelig ser det ud til at jeg får vinden lidt i ryggen, fordi de papirer jeg har brug for er på vej med posten ifølge UD jeg ringede til i fredags efter lang tid med mange tanker om hvad jeg skulle gøre ved de tiltagende problemer på grund af nakken.

Så jeg fik min landlord til at køre mig til en telebutik hvor jeg købte taletid så jeg kunne ringe til UD og råbe hjælp der virkede efter vel 10 minutters ventetid og en opfordring til at ringe tilbage, men jeg var godt kørende med 200 Minutters taletid så ventede tålmodigt indtil det var min tur. Jeg skulle dog igennem 3 forskellige før jeg ramte én der åbenbart vidste hvad der skulle gøres og bad mig om at være tålmodig og vente på et opkald der så kom senere på eftermiddagen. Damen lyttede til mine beklagelser og sagde så at hun ville sende det blå sygesikringsbevis og en anden formular E121DK der betyder at hospitalet her skal behandle mig som om jeg var græker, altså på samme måde som de lokale, og hun ville sende dem ekspres med det samme sagde hun og ønskede mig god bedring.

Hold da op jeg blev glad for det og udsigten til at få det godt igen nu det går mindre godt hvor jeg nu ikke kan gå til købmand uden at vælte og er begyndt at småtjatte i bukserne der ifølge nettet betyder at jeg hurtigst muligt skal opereres, så det passer jo super at papirene forhåbentlig kommer i næste uge så jeg selv kan handle igen nu jeg absolut skal lege væltepeter 🙂

Min landlord der jo er Pater og vist altid har uniformen på, er en vældig flink mand der da vi på vej tilbage til lejligheden stopper bilen og tænder for Google Translate og får forklaret at han kender en der er ortopæd kirurg på det lokale hospital og han vil føre os sammen på FB og at jeg skal hen til hende når det er tid og at han nok skal køre mig selv om der er langt, flinker fyr der igen havde en fyldt bærepose med tomater, peber og agurker fra hans økologiske farm som han kalder siger, det er nu anden gang at han bombarderer mig med grøntsager der smager skide godt.

Ellers sker her ikke noget særligt fordi jeg ikke kan komme ud, jeg fik taget mig sammen til at geninstallere Windows 7 og fandt de vise sten i den forbindelse ! For man skal bruge et gammeldags tastatur med ledning under installationen der er skide irriterende, så nu jeg ikke havde sådan et aktiverede jeg hjernen og fandt til sidst ud af hvordan man sagtens kan installere uden sådan et, tænk det har taget mig så mange år at finde ud af nu det er så nemt, måske fordi jeg har haft et gammelt tastatur liggende af samme grund, men nu er jeg klogere 😉

Det er blevet vinter her med blæst og regn der har fået den sidste restaurant på promenaden til at lukke der er pisse irriterende fordi det nærmeste sted at spise nu er ‘oppe’ i byen der for mig er 2 – 300 meter væk men lige så godt kunne have ligget i Rusland nu jeg ikke kan gå så langt, så godt jeg fik købt et par gryder og en stegepande så jeg selv kan lave mad nu de bare lukker ned uden at spørge mig først 🙂 🙂

Det var bare det jeg ville sige.

Pen.

Leave a Reply