Kategorier
Dagbog

25.12.2018 – Krummes jul

Så er det ræs gudskelov overstået, et svin i ovnen, en hørm af brunkager og umulige unger der ikke kan vente på deres nye Ipad og B&O Tv og hunden der har valgt at få anal kirtler midt i det hele der stinker fælt.

Nej så er det sgu meget bedre at sidde i shorts med døre og vinduer åbne og se noget tv i selskab med en kølig, der var godtnok larmende fest ude på gaden hvor naboerne havde stillet et par telte op, disko lys og det uundværlige karaoke anlæg hvor de døende kom med den ene klagesang efter den anden, ja sådan lød det ihvertfald 😉

Medicinen har endelig fået kæmpet sig op på barrikaderne hvor den skyder vildt og inderligt på lungebetændelsen der kæmper en forgæves kamp imod den hårde modstand. Endelig er det begyndt at gå i den rigtige retning og jeg er superglad for det, men jeg får stadig en røvtur når jeg har taget pillen om morgenen og skal bruge 2 til 3 timer før det er nogenlunde okay igen så har haft god tid til at hygge mig med at planlægge turen til Manila der nærmer sig afslutningen !

Her sker ikke så meget på grund af det så har ingen nyheder eller sladder til jer denne gang, men jeg tog mig da lidt sammen d. 23 hvor jeg fik fat i en taxi så jeg kunne få handlet lidt der var første gang i to uger jeg var uden for døren, det er jo regntid så det pissede selvfølgelig ned, gaderne var halvtomme og næsten alle butikker var lukket, så det var for en gangs skyld nemt at komme omkring (og billigere !) 🙂

Chaufføren der hedder Lando ventede på mig mens jeg handlede og fik på ubehjælpeligt engelsk fortalt at han altså var nødt til at køre forbi garagen for at betale dagens leje af taxaen 1.300 Peso, fint nok sagde jeg og synes sådan nogle oplevelser er spændende og fik da også set nogle boligkvarterer vi som hvide ellers ikke ser da vi kørte ned af en meget hullet grusvej og ærgrede mig over igen ikke at have kameraet med. Så mens Lando ordnede sine sager røg jeg mig en smøg ude på vejen og fik endda lov til at ryge i bilen, flinker fyr 😉

Overskriften er en hentydning til det forbandede tørre og brændte Ikea brød jeg købte hos pølsemageren i Manila, uanset hvor forsigtig jeg er når jeg skærer eller spiser flyver krummerne rundt i hele huset der gør at jeg må feje konstant der er pisse irriterende og overvejer et sagsanlæg for svie og smerte og unødigt arbejdspres der ikke kan anbefales. Skide ærgeligt at bruge så mange penge på mad jeg helt ærligt ikke klapper alt for meget af og savner kvaliteten fra Thailand hvor jeg også købte mad og fik sendt det med bus, det var sgu godt håndværk og ikke Ikea brød. Det tørre og brændte brød overskygge smagen af den ellers gode ost så nænner ikke at tage en ostemad jeg ellers havde drømt om, det er osten sgu for dyr til, 275 kr for et kilo der nu ligger i køleskabet og beklager sig over manglen på rugbrød jeg må se om jeg kan finde i Manila hvor der er flere europæiske bagere.

Nå nu skal jeg videre i teksten, har været oppe siden 04:30 og har spildt meget tid på ingenting men fik da hørt en anderledes julesang der kan anbefales til rygere !!

Pen.

Leave a Reply