Kategorier
Dagbog

19.12.2018 – Så gik det galt igen !

For måtte en tur på hospitalet igen i går på grund af et tilbagefald hvor jeg igen ikke kunne få luft, så naboen kørte mig til et nærliggende kristent hospital hvor det ikke er tilladt hverken at nyde en kølig eller ryge, så jeg var skeptisk men blev senere positivt overrasket !

I forhold til hule hospitalet jeg var på sidst herskede der her ordnede forhold og personalet var professionelt og gav mig hurtigt ilt jeg virkelig havde brug for, naboen Henry skulle nok sørge for at jeg ikke blev rullet sagde han og var tryg ved at han var med selv om jeg inderst inde var skeptisk og frygtede det værste, men om han var årsag til at det prismæssigt var langt fra forrige gang skal jeg ikke kunne sige men sikkert er at de 985 Peso jeg betalte for besøget her overraskede mig noget 🙂

Lægen afsagde dommen og fortalte mig at jeg har en proaktiv lungebetændelse han hellere end gerne ville behandle og rådede mig til at lade mig indlægge så de intravenøst kunne pumpe mig fuld af antibiotika, ahh så tryg følte jeg mig nu heller ikke så afslog pænt nu man hverken må ryge eller drikke på stedet og spurgte om han ikke havde noget medicin med krudt i i stedet for. Det havde han selvfølgelig og gav mig en recept på 10 piller og sagde at jeg skulle komme tilbage hvis jeg ikke fik det bedre efter 3 dage og gav mig et telefonnummer til et firma der udlejer iltflasker der gør at jeg nu har en lille iltflaske stående jeg suger af når det er helt galt !

Nu her dagen efter hvor jeg stadig har problemer med at få luft selv om jeg har fået det en smule bedre men heller ikke mere, er jeg kommet frem til den konklusion at det vist er en god ide at tage imod tilbuddet selv om det piner mig at skulle åbne pungen mere end på klem, så hvis det ikke er blevet bedre i morgen tidlig lader jeg mig indlægge så jeg kan blive frisk igen en gang for alle og slippe for at være så skide træt hele tiden og kæmpe for at trække vejret.

Så ingen panik hvis jeg bliver væk i et par dage, jeg skal nok hygge mig for tager en laptop med og en harddisk med film, men hvis det ikke er nok kan jeg jo altid se lidt på sygeplejerskerne 😉

Pen.

En kommentar til “19.12.2018 – Så gik det galt igen !”

Leave a Reply