Kategorier
Dagbog

12.01.2010 – Husk kaffen !

Ja den er god nok, Dagbogen for den 12.01.2009 er af årsager du kan læse dig til, NØDT til (for mig!!) at sendes nu.

Det skal ikke gentage sig og jeg undskylder mange gange.

Som sædvanligt er den skrevet i den rækkefølge tingene sker i, så ingen redigering overhovedet!!

Pensionisten.
12.01.2010

Godmorgen Dagbog.

Af praktiske grunde er jeg gået i gang med dagens afsnit i går, min tur ud i det blå venter :-O

Jeg er sikker på mange af jer derude, når i læser dagens afsnit tænker, han er sgu da ikke for klog

Mange tak for de gode tanker , for det viser jo at i på et tidspunkt har tænkt positivt om mig !!!

Okay, som i ved, er planen at i dag køre mod Ranong, Burma. Til trods for det, og med alt det man plejer inden en rejse, det kan være pakning, organisering, og forberedelse er jeg rolig.

Og hold nu fast, lige nu er klokken her på Samui 17.07 Mandag aften. Jeg sidder strategisk placeret på min veranda, lyden af longtail både der lister forbi, nå ja, lister og lister 🙂  skimter jeg mellem palmerne som er det eneste der forhindrer mit udsyn til MIT paradis. Kun 20 meter til vandkanten, kun nogle hurtige trin, så ligger man og feder den i vandet og kan nyde en kølig dukkert

Og intet overhovedet er pakket, intet er planlagt. Intet tidspunkt for afgang i morgen, ingenting!!!

Jamen er jeg da blevet rablende gal, eller har jeg udsat turen som Bamse gav mig lov til??, måske, men hvorfor ikke gøre det til en tur man husker. I stedet for at planlægge så godt som hvert minut af dagen og turen, har jeg valgt at gøre dette til en oplevelse, og med intet planlagt vil alt jo blive en overraskelse ikke((2((

Så når jeg har overstået aftensmaden som i dag skal nydes hos min nye Danske ven Janik og hans kone Yindee som har inviteret på min livret, gratis mad :-O, frikadeller, kan det da godt være at jeg lægger en t-shirt frem til i morgen :-O

Og nu fik i navnet på Danskeren, og det har været helt bevidst fra min side IKKE fra starten at fortælle hvem han var!!

Og hvorfor det, jo, stadig med al den ballade der kan opstå af en eller anden grund på Thai relaterede sider (idiotisk!!) på grund af janteloven, valgte jeg at vente.

Hvis i har fulgt med fra starten af Dagbogen, har i måske bemærket hvor sent i forløbet denne dansker begyndte at optræde i Dagbogen. Og det er der såmænd en god grund til, jeg kendte ikke Janik før EFTER Dagbogen var startet op!! Jeg havde aldrig mødt ham, og jeg var ikke klar over at han havde en restaurant i Lamai med sin kone. Og jeg vidste slet ikke at han var webmaster og indehaver af Thai-DK

Jeg havde selvfølgelig Mailet med ham på grund af Dagbogen som helt og holdent er min ide, og på grund af nogle tekniske ting omkring Dagbogen, spurgte han på et tidspunkt om jeg dog ikke havde en tlf??

Og sådan startede mit bekendtskab med ham, sjovt nok har jeg aldrig set ham her, selv om jeg, som i kan læse er meget aktiv og mobil, restauranten havde jeg set, men aldrig spist der. Men det skal jeg love for at jeg gør nu, jeg er sgu ligeglad om han er min ven eller bekendt. Hvis jeg ikke kan lide maden, spiser jeg et andet sted, så enkelt er mit liv!!

Men tilfældigvis laver de i restauranten den bedste pokka pao moo på hele Samui!! (stavning??????)

Jeg er et værre kvaj til at spise og meget selektiv, ikke kræsen. Men jeg spiser KUN fordi jeg er nødt til det, jeg kunne ikke drømme om at bruge så meget som en satang, bare fordi jeg er lækkersulten.

Men her får jeg som sagt den bedst tilberedte ret mellem de steder hvor jeg altid spiser, i og med at jeg er selektiv, er det yderst sjældent at jeg prøver et nyt sted og nyt mad. Hvis kvinder sagde mig lige så lidt som mad, ville jeg være bøsse

Nå, men aldersmæssigt ligger vi lidt fra hinanden, jeg er knægten her. Kasket karl som jeg har døbt ham på grund af den hvide bør der ikke forlader førstesalen, ligner mig ikke så lidt. Og jeg syntes vi går godt i spænd og matcher hinanden godt!!

Han går ALTID med lange bukser, langærmet skjorte, strømper og sko, og selvfølgelig kasketten

Og lille mig, han er også højere end mig, gør alt hvad jeg kan for at holde på lændeklædet, som er det eneste jeg kan holde ud at have på, så vi må være et ømt syn

Nå, nu ved i hvem Danskeren er….

Han havde været så utrolig venlig at tilbyde sin hjælp, for at prøve at løse et medicin problem som jeg omtalte i starten af Dagbogen. Mit Thai er yderst begrænset, men Janik snakker det perfekt.

Så vi startede ud i morges klokken 8 mod Nathon hvor Samui et eller andet ligger, der havde åbenbart været noget ombygning, så vi fik set hospitalet grundigt 🙂

Da vi gik ind på hospitalet, passerede vi en utrolig masse mennesker der sad overalt. Men dem passerede vi i vores søgen efter det rigtige sted, men desværre viste det sig, at DET var det rigtige sted. Men nu er vi jo Danskere og Vikinger, så Janik fik et nummer til mig.

Vi fandt et sted hvor vi kunne holde øje med skranken hvor det hele foregik, og stod og sludrede om løst og fast i en halv times tid tror jeg. Men så begyndte det at rykke lidt i benene, og Janik slog et smut forbi skranken.

Noget nedslået, kom han tilbage og fortalte at der var 130 numre før mit. Og jeg skal da love for at vi kunne tage en hurtig beslutning, det var livet for kort til. Så i stedet kørte vi til Shaweng hvor Samui International Hospital ligger, okay det koster lidt penge, men man behøver ikke en barbermaskine i håndtasken her

Og jeg er jo ærlig som i ved!! Så jeg indrømmer gerne at min tålmodighed blev sat på en meget meget hård prøve. Som navnet antyder Samui International Hospital, var vi langt væk fra de ‘lokales’ hospital. Men for hulen da, pigerne var meget søde og venlige over for mig som jeg var meget glad for. Men da pige (jeg nægter altså at kalde dem for sygeplejersker) nummer 5 endnu engang spurgte mig hvad jeg ville, var jeg af sikkerhedsmæssige årsager nødt til at hente Janik!!

Undskyld mig, jeg taler pænt altid om Thaierne fordi det jo er MIN opgave som udlænding og gæst i deres land at lære dem at kende og forsøge at lære deres sprog ikk!!

Men det var simpelt så ekstremt dumt, og jeg var tæt på en nedsmeltning. Til trods for navnet på hospitalet, talte de så dårligt engelsk at det næsten var Halløj på Bade hotellet   Så Janik måtte på Thai fortælle hvad mit problem var, og det hjalp meget. Nu fik jeg da nogle piller af en eller anden slags.

Prisen for alt det her var ikke så gal, okay pillerne var selvfølgelig det dyreste her, 1700 Bht. Selve konsultationen med de her 5 søde piger, kostede kun 200 Bht. Men det var lidt under 2000 Bht i alt, så helt okay med mig, nu håber jeg så bare at det er nogle ordentlige piller??

Alt det her, brugte vi 3 timer på totalt. Men jeg tror at hvis vi var blevet på det første hospital, havde vi skulle vente meget meget længere, 130 mennesker før mig!! Glem det, min rytme med dagens kølige ville blive rykket helt umotiveret, så gode penge givet ud……

Nå, jeg holder en lille pause, frikadellerne kalder

Det kan jeg altså kun anbefale!!!!!!!!!, at en Thai kan lave så gode frikadeller er fantastisk  Bedre end mine egne som jeg husker jeg lavede dem, hatten af for det. En hyggelig aften i godt selskab, men jeg må indrømme at jeg nærmest sad på spring for at komme hjem igen!!

Det første Janik siger til mig da jeg kommer er, nå, du er nok smidt ud af dtw hvad, og griner over hele femøren??????????

ØHH….Den forstod jeg ikke helt, og troede han tog p.. på mig. Det var jo hele 5 dage siden jeg havde spurgt på dtw, om et af medlemmerne havde en dobbelt profil, og om siden accepterede det!!

Det viste sig, at medlemmet havde glemt at skrive i sit indlæg at, det var et andet medlem på siden der havde lavet indlægget for ham, for at hjælpe ham. Men det kom først frem i et senere indlæg !! Det forvirrede mig lidt, og derfor kom spørgsmålet fra mig.

Samme person er også medlem her, så bliver jeg mon også stemt hjem her ??

Nå. Men nu har man så valgt at smide mig ud af dtw. Og med de 34 indlæg jeg har haft siden vinteren 2008, som i øvrigt er skrevet i samme ånd som dem jeg skriver her på siden, har jeg på en eller anden mystisk vis reddet mig 3 røde prikker på et par timer, og er sendt hjem af børnehave pædagogen for at pille næse

Kom nu ud af busken kim (webtorsk) fra dtw, læg mærke til at denne bemærkning er den eneste negative personlige bemærkning der nogen sinde er kommet fra mit tastatur på denne side, og på dtw!!.

Mage til smålige, nidkære kvaj, skal man godt nok lede længe efter. Jeg ved at du tjekker siden her, og læser mine indlæg, som de andre admin på blå stue også gør. Og alt sammen kun for at blive harm over mine små stikpiller som, blå stue, sandkassen og andre helt uskyldige ord

I sammenligning med de skældsord der i flæng blev brugt på blå stue, inden jack a-å (webs!!) profil også blev slettet, er mine stikpiller som i øvrigt er berettigede i manges øjne, så totalt uskyldige.

Jeg vil sgu ikke en gang sige til folk at de kan se det ved selvsyn, der er nu folk til at slette indlæg 24/7 der ikke passer ejeren. Så alle beviser er fjernet, og måske godt det samme, for de fjendske og meget hadefulde indlæg om Thailand, som webmaster skam også selv har deltaget i, er måske grunden til balladen på blå stue, hvem vil reklamere på en så decideret hadefuld side, fyldt med konstante pornografiske antydninger!!

Mister du penge lille ven

Og ved du hvad webtorsk?? Jeg gider ikke engang oprette en anden profil på din side for at brokke mig, som alle de andre der har mange profiler derovre, og undskyld for det. Ja høflig bliver jeg ved med at være, men jeg vil sgu ikke hjælpe dig med at få et højt medlemstal, så du vel som planen er, kan tjene en masse penge på alle de klik, for det er vel det det hele handler om ikk!! Og måske sælge??

Er du irriteret over folks interesse for seriøse indlæg, som din side jo glimrer ved ikke at indeholde så mange af, hvorfor læser du så min Dagbog ??
Jantelov og smålighed længe leve siger jeg bare!!

R.I.P

P.S.

Jeg syntes det er meget meget kedeligt og ærgerligt at du ikke deler opfattelsen om, at der kan være mange ensartede websider samtidigt. Men vi gider altså ikke alle, høre om fisse og kneppe hele tiden, som din side så smukt fortæller om i næsten samtlige indlæg. Indeholder de ikke kodeordene fra starten, går der kun et øjeblik, så kan man også her finde de uundgåelige ord, fisse og kneppe.Jeg er ked af mit sidespring venner og læsere af Dagbogen, men jeg kan altså ikke ha sådan en dumhed.

Og jeg undskylder for manglen på billeder

Og jeg tror det er bedst at jeg laver noget andet resten af aftenen, blodtrykket er begyndt at sende damp og røg ud af ørene :-O

Det var bare det jeg ville sige.

Pen.

Leave a Reply