Kategorier
Dagbog

10.01.2010 – Jubelidiot, jeps ;)

Godmorgen Dagbog.

Dagens udgave af Dagbogen er meget anderledes en den plejer at være, men jeg har noget på hjertet!!

Jeg håber det er okay at være en jubelidiot her på thai – Dk uden at man får røde prikker eller andre sygdomme.

Men jeg er simpelthen nødt til at fortælle hvor lykkelig jeg er!!

Efter en noget mærkelig og hektisk dag med bådkøb og bar besøg, vågnede jeg sgu med tømmermænd tror jeg nok det hedder  Øj det er længe siden jeg har prøvet det, men heldigvis kom der stille og rolig liv i mig igen efter jeg havde pillet batteriet ud af mit ur, hvorfor fanden fremstiller man disse her ure, hvor sekundviseren larmer som en jumbojet??

Puh hvor er jeg glad for at jeg normalt ikke går på værtshus, selv min elskede daglige morgenkaffe smagte lidt mærkeligt, og tasterne på den bærbare larmede usædvanligt meget i går syntes jeg :-O

Hvis i læste Dagbogen i går, ved i hvilket usandsynligt hårdt liv undertegnede har. De kræfter jeg kæmper imod er næsten uimodståelige, hver dag er en prøvelse og noget af det første jeg tænker på når jeg vågner. Klarer jeg mon dagen, eller må jeg bøje hovedet og følge med strømmen??

Tænk, at jeg med alle de fristelser der er her på Samui!!! kun tænker på hvornår jeg kan komme ud at fiske igen  Sanuk Mak Mak

Den er helt gal siger mange af mine venner til mig, men, og nu kommer jeg tilbage til det som indledningen til tråden antyder. Er det okay som mand, at være så forbandet glad for sit liv og lykkelig, og sige det højt??

Hvis jeg ikke fisker, går jeg næsten dagligt min tur på stranden, og når den er overstået er det hjem og læse nyheder. Så længe jeg kan huske har jeg været afhængig af nyheder, alt bliver læst hver dag med stor glæde og interesse til morgenkaffen. Men det har de sidste par måneder ikke været så interessant, for hulen da!!

Aviserne hjemme er fyldt med nyheder om ganske almindelige mennesker der deltager i et eller andet meningsløst underholdningsprogram den ene dag, for derefter at deltage i et af de mange talkshow, hvor de nu pludselig er så kloge at de kan kommentere politik og dagligdags hændelser!!

Hold op hvor er det gået op for mig her, hvor meningsløse alle disse ‘nyheder’ er!! Men nu skal jeg jo ikke gøre mig bedre end jeg er vel?? så jeg indrømmer gerne at jeg da har læst artikler om gud og hver mand da jeg boede hjemme. Men afstanden her gør at det bliver så sindssygt uinteressant, hvorfor er det interessant at læse om Stein Bagers gårdtur den 12 December??

En lidt underlig tanke, at jeg fjerner mig mere og mere fra Danmark og hvad det måtte indebære, for det er hvad der er ved at ske kan jeg mærke!! Inden jeg kom herud, havde jeg brugt 51 år på at være dansker med stort D. Jeg bor nu på Koh Samui, er dansk pensionist, 52 år og har ikke nogen forpligtigelser overhovedet, udover et fandens dyrt banklån

De Thailandske kvinder tiltaler mig helt ærligt ikke, og jeg bruger ikke penge på fornøjelser!! :-O. Og kvinden i mit liv bor derhjemme!! Så hvorfor skulle nyheder fra DK interessere mig overhovedet?? Står det til mig er min næste tur hjem i en aflang æske, med mindre altså Thailand vil bruge mig som vågelys!!, med det kvantum spiritus jeg har inhaleret gennem årene, tror jeg uden at prale med det, at jeg kan ulme i omkring 40 år.  Så det er en mærkelig følelse nu at næsten frasige min Danske oprindelse. Men omvendt har Danmark jo næsten smidt mig ud af landet fordi jeg har valgt at bo her!!

Så hvad gør en så skør fætter som mig så?? Jo, jeg køber da bare en båd, og gør det jeg har lyst til, og når jeg har lyst til det ikk?? Indrømmet ville jeg da være en anelse glad hvis der lå et tøsepigebarn ved siden af mig når jeg vågnede, men for at gøre en lang historie kort, vil jeg utrolig gerne kunne snakke med kvinden i mit liv!!

Og den mulighed er helt væk herude, og uden at være ked af det på nogen som helst måde, accepterer jeg det 100 %. Jeg er sær, det ved jeg, men jeg har sgu et så fedt og dejligt meningsfyldt liv nu, at der skal noget af et kvindfolk til at ændre min indstilling!!

Jeg har rigtig mange venner her og møder mange dejlige mennesker næsten hver dag, nogle af dem er ‘gengangere’ fra sidste år. Men rigtig mange er nybegyndere i Thailand, og der findes stadig gode ærlige menneske derude skulle jeg hilse at sige!!

Mange timer bliver brugt på at møde og snakke med disse ny ‘venner’, og med næsten de samme briller som jeg, der ser alt det smukke og den heldigvis stadig ‘næsten’ urørte natur, og alt det fantastisk smukke man kan se i vandene her, har vi meget at snakke om.

Forskellen på mit liv i DK og Koh Samui er så ekstrem at det næsten gør ondt. Jer pensionister, ved hvor små pengene er hjemme selv om man sparer alt man kan!! Så her er jeg lidt mere velhavende end hjemme og udnytter det må jeg indrømme :-O

Så købet af den 3 båd, hold kaje jeg er dum men er finansieret af mig selv!!. Ingen penge er spildt på barer eller til damer. Okay jeg er lidt presset nu fordi jeg skal betale husleje for det næste halve år 1 Februar. Og jeg har også et visarun til Burma i næste uge som heller ikke bliver helt billigt, fordi jeg holder en lille ferie ved Khao sok på vejen til Ranong. Men jeg håber og tror på at det nok skal gå alligevel!! (Det plejer det jo :-))

Og den tur bliver spændende, forstået på den måde at der ifølge vejrudsigten er lovet regn hele ugen!!

Selv om jeg nu sidder og hælder lidt vand ud af ørerne, skal i ikke lade jer snyde vel??

For jeg er så utrolig glad for livet her, den glæde jeg har ved at bare være her er så ekstrem og lidt vanedannende!!

Og jeg håber virkelig at DU er lige så glad og lykkelig herude, det ville være unfair hvis det kun var mig der nyder livet og alle de muligheder vi har her.

ØHH….. Var det et åndssvagt indlæg syntes i ??((2((

Men hvad skal jeg dog gøre, med al den glæde og tilfredshed der bobler inden i mig, jeg er nødt til at lukke noget af det ud, hvis jeg ikke skal eksplodere af lykke………

Det var bare det jeg ville sige.

Pen.

Leave a Reply