Kategorier
Dagbog

08.01.2010 – Et spændende opkald !

Godmorgen Dagbog.

Hold kaje en lang dag!!

Hvad hulen kan man stille op mod 1 million liter vand i sekundet?? Rigtig svaret, ikke en dyt. Så jeg sad indendørs hele dagen, selv fjernsynet kunne ikke bruges mod kedsomhed i går, det larmede simpelthen for meget til at kunne høre noget. Det er godt nok lang tid siden jeg har brugt en dag på ingenting, og forhåbentlig ikke en ting der behøver gentages.

Men jeg fik da for en gangs skyld, tid til at surfe på nettet selvom forbindelsen var ekstrem langsom, så jeg var nok ikke den eneste der kedede mig!!

Nå, men så fik jeg da tid til at prøve at hjælpe Islander med at uploade billeder. Jeg har ikke hørt om det lykkedes eller ej, og mit indlæg fik betegnelsen ‘forvirrende’ !! i går aftes. Så fortæl venligst om det er rigtigt så jeg kan ændre eller slette indlægget.

Jeg læste lige dit svar igen, og du skriver : Kan ikke finde nogen Thai Dk konto.

Hvis jeg forstår dig rigtigt, tror jeg du har misforstået mig. Det jeg snakker om, er din profil her på siden og ikke nogen specifik konto!!

Og så tænker jeg da på andre end mig selv, dine spørgsmål om trafikken og andet gav mig den fornemmelse at du ikke har nogen erfaring med scootere. Så røde lamper begyndte at blinke hos mig og jeg var overbevist om at den næste ambulance ville indeholde 1 stk smadret Dansker!!

Du får ingen problemer når du har erfaringen, men trafikken er stadig meget anderledes her. Kom lige i tanke om den eller de ambulancer der suser rundt her, udstødningen er selvfølgelig fjernet for at give den bedste lyd, og selve ambulancen er sænket og har monteret nogle lavprofil dæk.

Kammerater og veninder får gerne et lift, vinduerne er rullet ned så man bedre kan høre den monotone dunkende bas fra stereo anlægget. Chaufføren der er ung, ligner alle andre unge her, langhåret og klædt i secondhand tøj hænger han halvt ud af vinduet i forsøget på at se afslappet ud!! Dette er et ærligt billede af de ambulancer der er på øen, og ikke særligt muntert.

Chaufførerne kører lige så sindssygt i ambulancerne som privat bilerne, hovedrystende overhalinger med 100 kilometer i timen mens vennerne også hænger ud af vinduet og sidedøren mens arme og ben rykker i takt til musikken.

De benytter også ambulancerne som privatbil, så bliv ikke overrasket hvis du møder en ambulance i fuld udrykning komme drønende og larmende for derefter at bremse vildt og sindssygt foran den lokale købmand, ud af ambulancen kommer familien med bedstemor i spidsen, der skulle såmænd bare handles!!

Nå videre 🙂

I en af de 5 minutters ophold i regnen, ringede de fra fiskeshoppen. Der stod en svensker i butikken og ville sælge en båd, det måtte jeg da høre om, og susede hen til shoppen. Og der stod han og ventede ham svenskeren, og vi fik en sludder.

Og han havde en 12 meter longtail han købte sidste år, den skulle nu sælges uanset hvad. Hans Thai lady vil gerne hjem til Isaan, og det skal åbenbart gå stærkt.

Så når de sidste rester af den sjove aften jeg havde nede hos Pat og tøserne er fordampet, kører jeg en tur :-O

Jeg har ikke råd til en båd lige nu, men jeg er da nødt til at se den. Han fortalte at han havde givet 70.000 Bht for båden sidste år, og han havde udskiftet en masse træ og havde givet båden den store omgang også for 70.000 Bht!! Han mente selv at båden havde stået ham i 150.000Bht, men sjovt nok tog han det helt roligt!! Inden vi skiltes i fiskeshoppen havde han allerede smidt en pris for båden, han var så villig til at sælge at han ‘kun’ ville have 40.000Bht for den!!

Men det hører i nok om senere :-O

Leave a Reply