';

Om mig

Jeg hedder Klaus, er 61 år og bor i Davao, Filippinerne.

Jeg har boet 10 år i Asien og forlod Danmark efter at jeg læste at man måtte tage sin førtidspension med sig, så det gjorde jeg og emigrerede til Thailand hvor jeg nåede at bo i 8 år inden jeg blev træt af landet og forsøgte mig i Cambodia hvor jeg kun var i 8 måneder inden jeg drog til Filippinerne hvor jeg nu har været i 1 1/2 år.

Jeg har altid haft lyst til at rejse og har været jorden rundt med skib 2 gange, jeg har kørt de eropæiske landeveje tynde i 30 år og har brugt mine ferier i det sydlige europa, jeg har rejst rundt i Asien og har kørt tusindvis af kilometer for at opleve, en lyst der aldrig forsvinder !

Jeg har kørt i tog gennem Java hvor jeg oplevede verdens største buddistiske tempel Borobadur og har kravlet på vulkaner både på Java og på Bali.

Har boet i et flydende bambushus og har snorklet i den Thailandske bugt samt har kørt 7.500 kilometer rundt i nord Thailand og har på intet tidspunkt mistet lysten til at rejse og opleve jeg fortsætter med indtil festen er forbi og min aske bliver hældt i havet der har min kærlighed.

Så det handler min blog om, rejser og oplevelser nu i Filippinerne der har så meget at byde på, bortset fra hvor jeg bor nu jeg kraftigt overvejer at ændre på ved at finde en ny adresse hvor jeg uhindret kan køre rundt og opleve uden at være bange for terror der har sin klamme hånd om Mindanao hvor jeg bor, så lige pludselig oplever jeg noget nyt igen 🙂

Som i kan se er den anderledes og med mere indhold om Filippinerne jeg håber i tager godt imod, det er en rest fra en anden webside jeg lukkede, men ikke nænnede at slette helt der var en god ting nu jeg fik plads til informationerne her jeg vil blive ved med at opdatere så der konstant kommer nye rejsemål i Filippinerne 🙂

Så kender i nogen der snakker om at tage herud !!

Nyt er også den nye videoafspiller i venstre side hvor jeg har lagt en video op med et nummer jeg hører tit fordi jeg simpelthen elsker den måde musikken vokser på for derefter at fade ud igen, pragtfuldt, og teksten er nu heller ikke dårlig 🙂 🙂 Har i også et nummer der fortjener at blive spillet her kan i bare give mig titlen og en forklaring der vil blive vist, på hvorfor netop det nummer skal spilles, for hvad er hverdagen uden musik !

Men desværre gør en fejl i databasen at jeg manuelt er nødt til at rette samtlige billeder i 272 indlæg der tager lidt tid men vil forsøge at gøre det så hurtigt som muligt uden gener for jer og håber i bærer over med mig 😉

Men her den så, altså den nye blog det har taget mig mere end 14 dage at lave med et gennemsnit forbrug af 9 timer pr dag med dage op til 14 timer fordi der midt i det hele kom en opdatering til siden der gjorde at jeg måtte starte helt forfra, og det skal jeg love for at huset bærer præg af. Jeg har fokuseret totalt på at lave siden og har ikke gjort rent, ryddet op eller lavet mad i den tid så kunne godt bruge en rengøringsdame nogle timer så huset ikke ligner et hul som nu.

Her er enormt støvet og det roder, kakelakkerne ligger og flyder alle vegne og ser ikke godt ud, men der er en grund til at jeg lader dem ligge og ikke lige fejer dem op !

For når deres tid er ude, kaster de sig om på ryggen og ligger så der og spiller døde med alle benene op i luften, men det er snyd ! For når jeg så bliver træt af at se på dem efter et par dage forsøger jeg at feje dem op der udløser et mirakel, for lige så snart de er vendt om igen er de slet ikke døde de røvhuller, tværtimod fiser de nu vendt tilbage til livet lynhurtigt hen mod det mørkeste hjørne og spiller vel også døde der, men dem om det bare jeg ikke skal glo på dem 😉

Så der har været fart på her siden vi kom tilbage igen, splinten passer sit og jeg roder med noget jeg aldrig skulle være startet på, men min lyst til at lære noget nyt vandt over fornuften jeg er lidt stolt over, for jeg forstå nu noget af det her nu jeg ikke gjorde før !

Prøv at se her hvad jeg roder med 😉

$header_data_width = 1101;
if(isset($dfd_ronneby[‘header_responsive_breakpoint’]) && $dfd_ronneby[‘header_responsive_breakpoint’] != ”) {
$header_data_width = $dfd_ronneby[‘header_responsive_breakpoint’];
}
$data_atts .= ‘ data-header-responsive-width=”‘.esc_attr($header_data_width).'”‘;
if(isset($dfd_ronneby[‘enable_images_lazy_load’]) && $dfd_ronneby[‘enable_images_lazy_load’] == ‘on’ && isset($dfd_ronneby[‘lazy_load_offset’]) && $dfd_ronneby[‘lazy_load_offset’] != ”) {
$data_atts .= ‘ data-lazy-load-offset=”‘.$dfd_ronneby[‘lazy_load_offset’].’%”‘;
}
$data_atts .= ‘ data-share-pretty=”‘.esc_attr__(‘Share’, ‘dfd’).'” data-next-pretty=”‘.esc_attr__(‘next’, ‘dfd’).'” data-prev-pretty=”‘.esc_attr__(‘prev’, ‘dfd’).'”‘;
?>
data-directory=””

Det var bare det jeg ville sige.

Pen.

Pen i Filippinerne

Pen

Related posts
Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: