Kategorier
Dagbog

14.12.2018 – Æv hvor er jeg skuffet !

nfd

Jeg havde sådan glædet mig til en rundtenom med leverpostej, kødpølse, rullepølse, frikadeller, sylte, skinkesalat, sild og så videre jeg havde købt i Manila.

Kølekassen kom med fly i går fra Manila jeg hentede ved 7 tiden om aftenen i taxi, jeg betalte fragten der var 1.266 Peso der er okay fair og sad og hyggede mig hele vejen hjem i taxien over den ostemad med fedt under jeg havde besluttet at slutte dagen af med, heldigvis havde jeg også købt 1 L Rød Aalborg der er mit yndlingsmærke inden for læskedrikke og kunne dårligt vente på at få pakket ud.

Kassen var sgu tung så måtte skubbe den hen ad gulvet i retning mod køkkenbordet hvor jeg fik fjernet alt den tape og film der var udenom, låget røg af og jeg fik det første kig på hvad jeg havde købt, hold op der var meget jeg begyndte at lægge op på køkkenbordet for at sortere det inden det kom i fryser og køleskab, og dér røg humørbarometeret sgu i bund med et brag !

nfd

For mit elskede rugbrød jeg savner så meget i hverdagen lignede slet ikke det rugbrød jeg havde set på pølseministerens hjemmeside, de 6 brød jeg havde købt i forventning om utallige fantastiske herre middage var som i kan se på billederne 5 cm højt, brændt og tørt som en i helvede jeg fandt ud da jeg trods det nedslående syn alligevel ville have 2 ostemadder med fedt under og en brændevin til, hold kæft det er skuffende !

2018-12-14 09_47_38-Bread, Danish Sunflower Multi Kernel Bread (Solsikkebrød) 800 gr – Sausage Facto
Pølseministerens billede af brødet

Brødet ligner det man køber i Ikea og selv bager og er sikker på det er det samme, for de brød jeg selv har bagt fra Ikea har samme størrelse og konsistens, fandme en nedtur og glæder mig nu ekstremt meget mere til jeg får besøg af Frank i Marts måned hvor jeg håber han vil fylde kufferten med rugbrød og ost. Det er sgu nedern for kan ikke lige se hvordan jeg kan komme alt det pålæg jeg har købt på de små gnallinger brød, en skive rullepølse dækker sgu da to stykker af det her brød, prisen for brødet accepterede jeg da jeg bestilte men er fandme ikke stolt over at have betalt 28,54 Kr pr styk for det her, æv æv æv……

Pen.

En kommentar til “14.12.2018 – Æv hvor er jeg skuffet !”

jeg håber han vil fylde kufferten med rugbrød og ost…hihi det vil han da 🙂 lidt træls med det rugbrød…

Leave a Reply