Kategorier
Dagbog

06.01.2010 – En hulens masse penge !

Godmorgen Dagbog

Jeg skal ellers love for at vejret er frisk, de sidste par dage er det blæst mere og mere op. Så der bliver da ikke noget med glasfiber arbejde i dag, alt for meget snavs bliver hvirvlet op og mikset med fiberen.

Mit nye gardin står næsten vandret på grund af blæsten og det er dejligt køligt så tidligt.

Men så kan jeg fortsætte med motordelene, jeg sliber, grunder og maler til den store guldmedalje, og det går hurtigt fremad nu. Osse på tide med alle de planer jeg har, men jeg bliver ikke færdig før min tur til Ranong. der mangler stadig det indvendige som jeg først kan gå i gang med når båden bliver vendt om igen.

Og så har Dagbogen fra i går givet nogle kommentarer omkring antallet af kunder, og jeg giver jer ret i at det lyder voldsomt. Som det bliver nævnt burde pigerne i Pattaya komme til Samui, det er bare en anelse for sent, for mange af pigerne er her allerede!! Der bliver snakket om priser ned til 200 til 300 Bht for en hyggestund med pigerne i Pattaya på grund af det store antal piger der, derfor er mange flygtet fra byen og har sat kursen mod Hua Hin og Samui.

Så ‘vi’ har igennem længere tid kunne få tilbudt diverse ydelser på gaden, og det er forklaringen på alle de mange piger som er kommet til øen. I Nathon er det værre, her bliver du ikke tilbudt massage når du bliver antastet på gaden, nej de spørger dig direkte om du vil fucke dem. Det tager meget af charmen når det er så direkte, men krisen kradser blandt pigerne.

I følge min ven Pat, laver nogle af hendes piger en masse penge. En af dem har de sidste 2 måneder IKKE været under 200.000 Bht, og mange af pengene kommer fra ‘hurtige’ kunder siger hun. Og hun er ikke noget særligt, forstå mig ret. Hun ligner alle de andre piger her, men kan åbenbart et eller andet!!

Det minder mig om at jeg skal have taget de billeder til jer..

Ellers sker her ikke så meget, arbejdet på motor og båd tager sgu alt for meget tid :-O

Jeg venter stadig på papiret fra Bangkok, kørte lige over og tjekkede da jeg var i Tesco. Men de griner sgu stadig af mig tøserne, men nu kan jeg ta det, men de siger stadig 1 uge !!!

Så jeg kører nok Til Nathon i dag, biken behøver et eftersyn som jeg får lavet på Honda placeret lige på hjørnet ved Immigration. Jeg får skiftet filtre og olie og får den tjekket, og selv om det er Honda er priserne meget rimelige. Sidste år fik den samme tur inklusive montering af en kurv og et nyt fordæk, det kunne ikke presses over 750 Bht selv om jeg gjorde hvad jeg kunne 🙂
Men så er biken klar til turen, jeg mangler bare at købe en rygsæk før jeg er klar. Og det er jo lidt smart når jeg alligevel er i Nathon, her er det billigst på Samui at købe sådan noget. Og det er også det billigste sted at købe krabber, hernede ved vandet er der et lille fiskemarked hvor de muslimske kvinder står og sælger mandens nattens fangst. Hvis priserne er de samme som de var hele sidste år, er prisen 180 Bht for 1 kilo super friske og velsmagende krabber.

Det kunne være jeg skulle tage et par billeder nu jeg er der alligevel, nu er Nathon ikke nogen attraktiv summende storby, men en sølle færgeby. Så der sker ikke så meget spændende her, forretninger er (for mig) hurtigt overstået, højdepunktet for mig i Nathon er livet på molerne. Her kommer fiskerne ind hver morgen for at losse fangsten, og er man heldig 🙂 kan man se en masse illegale arbejdere der i deres forskellige farvestrålende tøj, sidder og bøder garn. Det kan jeg ikke vise billeder af, for man er nødt til at være der tidligt for at se det.

Men som noget ‘sjovt’ kan man se bådene lægge fra kaj når alle de her illegale arbejdere er kommet om bord. Skipper lægger båden væk fra kajen så politiet ikke kan gøre noget, udover at stå og vente, som de sædvanligvis aldrig gør. For de har et problem med alle de illegale arbejdere som opholder sig på Samui, myndighederne anslår at 10.000 mennesker opholder sig illegalt her på Samui.

Og nu det sjove, de har store problemer med at finde dem!!!

Det har jeg sgu grinet meget af  10.000 mennesker leger skjul med politiet som ikke ved hvad de skal gøre!! Nu de har så store problemer med at se alle de pickup og lastbiler der hver morgen, middag og aften kører rundt med ladet fyldt op med de her illegale arbejdere, kunne de måske stille sig op ved nogle af de store hotelbyggerier og vente på dem. Men problemet er nok bestikkelse, alle og enhver kan meget hurtigt blive svagtseende med en seddel i hånden!!

Nå, jeg kører mig en tur. Min nyindkøbte mini laptop ankommer klokken 11 har jeg fået at vide, sammen med den har jeg fået at vide at spegepølse og rugbrød også venter på mig. Hold da op en fest jeg skal have, 2 kilo dansk ost i fryseren venter på brødet, men jeg er ikke sikker på at maven glæder sig. De sidste par gange jeg har spist falang mad, har maven protesteret lidt over alt det fedt der er i den, men det skal prøves :-O

Det var bare det jeg vile sige.

Pen.

Leave a Reply