24.11.2018 – Puha det er hårdt at have gæster 🙂

DSC_2575 (Large)

Vi har fræset byen tynd, vi har besøgt de gængse seværdigheder, parker, shopping malls og ydmyge bikse. Vi har spist os mætte i nok de bedste spisesteder i Davao, Eden Park og sidst men slet ikke mindst : http://www.vikings.ph/ hvor udbuddet var intet mindre end fantastisk og super tilberedt, 600 Peso (75 Kr)for en buffet så enorm og veludstyret der slår alt hvad jeg har set tidligere, selv kølige er inkluderet i prisen her 😉

Der spiste jeg for første gang i mit liv Tashimi der er rå tun der dyppes i en blanding af soya og wasabi der smagte himmelsk. Jeg har udviklet en frygt for at spise fisk efter at have set i Thailand hvordan man forlænger holdbarheden og hvordan man undgår almindelig hygiejne så spiser ikke seafood. Men Macca der har et langt liv bag sig som fiskeskipper i arktiske farvande fik mig overtalt til at prøve jeg ikke fortryder et split sekund, hold kaje det er god spise og noget jeg vil gå efter når jeg en dag vender tilbage til stedet, øj hvor er jeg gået glip af meget 😉

Der brugte vi et par timer i går hvor vi gang på gang prøvede noget nyt i kan se i videoen der er meget af, jeg tror ikke jeg har været så mæt siden jeg som 8 årig spiste 23 tarteletter med kylling og asparges, så jeg fik valuta for alle pengene men blev sgu sløv af alt det foder og ville hellere sove end at vade rundt i SM La Nang hvor restauranten ligger. Men vi fik gået rundt, Macca der er pigeglad havde det pragtfuldt og smilede over hele femøren mens han underholdt pigerne i tøjafdelingen hvor jeg fik købt et par t shirt jeg manglede, så vi fik da noget ud af at gå rundt inden vi skulle videre til Robinson hvor jeg køber mine øl.

20181123_115333

Gutterne synes først at jeg var mærkelig og dum fordi Robinson ligger i den modsatte ende af byen og langt fra mig, men da jeg fik forklaret og vist dem at jeg sparer 7 Peso (88 øre) pr øl kunne de alligevel godt se fidusen og fik også handlet lidt nu vi var der og kørte mod deres hotel efter at 4 kartoner øl var lastet og jeg havde overskud på taxien 🙂

Men det synger på sidste vers nu med Paul der tager videre i morgen vistnok til Luzon, når jeg siger ‘vist’ er det fordi manden er senil og meget forvirret og ikke rigtig ved hvad han laver eller siger, så hvor han havner henne er uvist !

Men det har været sådan okay at have besøg af ham men træls at konstant skulle vende sig om for at se hvor han nu var, hans liv han ikke lægger skjul på foregår i barer i Kampot der har lagt en stor dæmper på hans evner udi i fysisk aktivitet, så da vi besøgte Eden var han tæt på at afmønstre i bar protest over det bakkede terræn i vores forsøg på at få set så meget som muligt af parken. Vi lagde ud med at benytte os af tilbuddet om den gratis buffet for ligesom at få lidt energi men stødte ind i det modsatte og punkterede fuldstændig efter at have fyldt os med en masse god mad så måtte virkelig tage os sammen, rejse os og komme ud i parken og finde et sted hvor vi kunne ryge en smøg i fred og i smug.

DSC_2511 (Large)

Vejret var køligt og overskyet dog uden regn med meget få solstråler, så det var herligt køligt at gå rundt hvor Macca selvfølgelig fik vendt kortet på hovedet så vi endte med at gå i skovbunden i stedet for på de fine jævne stier. Hold kaje nogle udfordringer vi kom ud i os 3 gamle, ekstremt stejle bakker og ujævne små stier gennem parken hvor vi fik set nogle usle beskidte bure med fantastisk smukke fugle der var svære at fotografere på grund af de små netmasker desværre. Men de mange påfugle der gik frit rundt i parken var nemme at tage billeder af som de eneste der fik mig til at beslutte at den dyre indgang på 600 Peso var alt for høj, bevares maden var god men ikke grunden til at vi var taget helt derud. Stedet blev jo kaldt en naturpark og lægger vel op til en masse dyr vi ikke rigtig kunne få øje på !

Kun sommerfugle huset var en sjov oplevelse hvor vi brugte en halv time mens vi hørte på gutten der passede på der, han havde været der så længe at han kaldte sommerfuglene ved navn vi morede os over og rystede lidt på hovedet af, måske det var en god ide at sætte gutten til noget andet arbejde inden han blev helt sindssyg 🙂

Så det er en fornøjelse at sidde her lørdag morgen og slappe lidt smadret efter al den aktivitet jeg ikke er vant til af og vide at der ingen planer er for dagen, gutterne skal skifte hotel i dag så får vel en dag i fred og ro så jeg kan lade batterierne op igen, bruge lidt tid på at finde et hotel til Macca og mig der har aftalt at køre til Samal island på mandag og slappe af et par dage på en forhåbentlig hvid sandstrand her :

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Mere om det senere hvis vejret ellers tillader det, for regnen er kommet tilbage der har givet nogle våde dage og aftener. Så nu vil jeg komme videre, hente mit vasketøj og gøre mig klar til kval i Formel 1 hvor Mag ender på en 4 plads, god weekend til jer alle 😉

Pen.

Comments
Share
Pen i Filippinerne

Pen

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.