Kategorier
Dagbog

12.11.2018 – Den travle juletid !

Arhhh dog ikke, men har haft så mange ting at se til jeg vil prøve at forklare.
Nakken driller stadig og har brugt en del penge snart på at få det bedre og KAN mærke fremgang selvom det er min egen skyld at jeg bliver smidt tilbage til start hist og pist (mig har jeg sgu ikke været heldig med 😉 ) og sidder også nu med halstørklæde og sveder på den lede måde, men jeg har gudskelov en tid på klinikken i morgen tidlig jeg ser frem til.

20181110_134327 (Large)
Den aftale er planlagt fordi jeg i mellemtiden var så heldig at falde i snak med en af naboerne Harry der meldte sig under fanerne da han hørte om de opskruede priser på overdækningen i indkørslen, så han kørte ind til forretningen og forklarede at han hjalp en ven med at købe teltet der så bliver monteret i den periode hvor jeg er til behandling. Så der har været folk ude for at måle op der viste sig at være en god ide da min grund hælder en del mere en den gamle nabo og de 14.500 P er betalt og ikke de 25.000 P de ellers forlangte da de så mig, men det krævede selvfølgelig at jeg ikke var hjemme så har spildt noget tid i diverse shopping malls i den proces. Så jeg er selvfølgelig super glad for hjælpen og ikke mindst for at spare de 10.000 Peso jeg snildt kan bruge til noget andet, skønt at være sparsommelig 🙂

Midt i alt det her tog jeg mig sammen og gik i gang med rengøringen af huset der tog 2 dage der sgu var en hård nyser men dog var meget tilfredsstillende da jeg var kommet i bund over det hele der nu skinner, så mangler nu kun vinduerne jeg venter lidt med selv om de ser sådan her ud !

20181107_145701 (Large)
Det gjorde så at jeg helt naturligt holdt lav profil i et par dage der passede mig meget godt fordi Macca og Paul jo kommer forbi og har brug for en ok nakke da vi skal ud at køre et par ture. De landede på Luzon fredag og skulle så oprindeligt lande i Davao den 19, overnatning var bestilt, en lejlighed med 2 soveværelser og køkken til 100 Kr pr nat og Ronald min driver blev hyret som privat chauffør, men så var det lige Macca ringede !

20181107_145720 (Large)
Der var kommet grus i maskinen mellem de to og Macca kunne ikke holde Paul’s demens ud mere og han ville væk, så han ankommer onsdag alene og er i vældigt humør og glæder sig til at vi skal rundt og finde en bike til ham – noget vi har brugt et par måneder på at maile om der så nu bliver til virkelighed. Der findes et hav af forhandlere / værksteder hvor der bogstavelig talt ligger bunker af brugte bikes uden for forretningen, men på grund af Macca’s størrelse der er tæt på en telefonboks vil han ligne noget der er løgn hvis han køber en almindelig knallert der ellers passer alle os andre, så vi skal have fundet noget større til ham til en rimelig penge da den kun skal bruges til et par ture + det han får kørt på den her. Den tur der starter 1 Maj til Manila og så en senere jeg leger lidt med der bliver en rigtig ø hop tur, så vi skal rundt og se om vi kan finde noget til ham jeg glæder mig til for leder også efter en anden knallert 😉

Jeg har også brugt tid på at være forbandet over min internet udbyder PLDT hvor intet virker, mit 100 Gb forbrug var så godt som brugt op så jeg ikke kunne skrive Dagbogen eller passe Travel Destination Asia, og selvfølgelig virkede deres hjemmeside ikke så jeg kunne købe et par ekstra Gb der skulle holde indtil den 16 hvor min nye periode starter, så det gik rigtig godt men var heldig at deres side virkede igen i morges så jeg kan læse mine morgenaviser igen, intet virker hos det firma og havde det samme bøvl med dem da jeg boede i Butuan.

Og der er jeg nødt til at hente kørekort og nummerplade personligt da det ikke er muligt at sende det internt i LTO her til Davao, så jeg lejer en fin lille bil med automatgear til 1100 P per dag(130 Kr) og får set noget af øen, men træls at det skal være så bøvlet nu jeg ved hvor nemt der er hjemme, men sådan er det at bo uden for Valby Bakke 😉

20181028_105743 (Large)
Mit utætte tag har jeg også fået lavet efter at have ventet 3 uger på svar fra udlejer der er kold som jordbæris og opførte sig på samme måde over for tidligere lejer, men nu er jeg mig og modregner bare næste gang jeg betaler husleje (jeg kan også være kold !). De pletter der voksede sig større hver gang det regnende nærmede sig punktet hvor de gav sig så var sgu nødt til at få det lavet og redde min sofa jeg ikke har plads til andre steder end der hvor den står nu. Og gutten der skulle lave det kom selvfølgelig et par dage for sent og midt i min rengøring og ville gud hjælpe mig save sin stige over inde i stuen hvor jeg lige var blevet færdig og var på vej til at vaske gulvet. Så det gav lige et par kriser med mig der overvågede hans mindste skridt, og gudskelov havde jeg ikke gjort badeværelset rent inden han kom jeg sgu takkede min Buddha for da klodshans var gået, for det så ud som om han havde slæbt alt lortet der ligger oppe på loftet med ned der var så galt at jeg var nødt til at bruge min haveslange !

20181110_134333 (Large)
Så det er ikke fordi jeg har været doven at i ikke har hørt fra mig, der har bare været så meget at se til og fik endda også taget mig sammen til at skifte Tele udbyder (der også er en del af PLDT), intet signal indenfor i huset eller i de forskellige shopping malls så måtte sammen med andre naboer der også bruger dem rende rundt ude på vejen for at fange et signal. Det er slut nu og har fuldt signal indendørs med Globe som firmaet hedder og får nu heller ikke spam sms hver dag hvor Smart som den forrige udbyder hedder, sender en sms hver nat klokken 00.30 hvor de gør opmærksom på at man forsøger at åbne en webside i deres forsøg på at lokke en til at købe deres internet pakke til 99 P pr uge, de spam sms’er har jeg fået 322 af siden nytår jeg nu slipper for, jubiie………

Pen.

Leave a Reply