Kategorier
Dagbog

01.11.2018 – Et frygteligt mareridt !

20181030_171747

Der følger mig og giver mig dårlig nattesøvn så har besluttet at skrive om det i håbet om at jeg rent psykisk kan komme mig over det og få et normalt liv igen, så tilgiv mig for følgende fortælling.

Det hele startede med at jeg spurgte min driver om han kendte en rengørings kone der kunne afhjælpe mine manglende evner udi rengøring på grund af nakken der stadig driller, han var ikke helt sikker så svarede at han var nødt til at spørge sin partner, og her kommer lige et sidespring !

Ronald som han hedder har 2 børn med sin kone der bor på Cebu, de kunne ikke sammen og blev fanget af den åndssvage lov på Filippinerne der siger at skilsmisser ikke kan lade sig gøre der stammer fra den katolske kirke der er utrolig stærk her i landet og har lige så meget magt som templerne i Thailand. Her trives alle de sekt lignende trosretninger i kan tænke jer der hjernevasker folk der tror på alt det lort præsterne lukker ud mens de bliver pelset 20% af deres løn til præsternes glæde og lommer, selv her i præsidentens egen by hersker en gusten fætter Pastor Apollo Quiboloy der i starten af året blev nappet i tolden da han ville flyve hjem fra Hawaii, 350.000 $ og våben blev fundet gemt i hans privatfly, ja hans privatfly!

Han omtaler sig selv som guds barn i kan se i den lille video her : https://youtu.be/ZUpp_UrnjFc

Og her kan i læse lidt om hvordan han rager til mens folk dør af det : https://www.rappler.com/newsbreak/fast-facts/196156-fast-facts-pastor-apollo-quiboloy-kingdom-jesus-christ

Nå det var et lille sidespring for at forklare hvorfor han ikke kan kalde sin samlever han har et barn med for kone, skide præster…

20181031_111000

Ronald fik spurgt hende mens vi passerede den her ulykke hvor alle forsøgte at få chaufføren ud der sker mange af og er grimt at se på, konen mente at hun kendte to stk og ville undersøge det og give mig besked jeg blev glad for at høre og så frem til at slippe af med sand dynerne der minder lidt om Sahara’s ørken og spekulerede på om det næste ville være kameler i huset 😉

Ronald kom forbi og fortalte om de to rengørings koner, den ene så godt ud sagde han og smilede, hun var løst ansat i LTO der svarer til transportministeriet hjemme, hende ville jeg godt have fat i svarede jeg med det samme for har både kørekort og nummerplade liggende i Butuan jeg på ingen måde har tænkt mig at hente, hende fixer du lige og vi aftalte at han ville komme med hende næste morgen og jeg glædede mig til endelig at få mit kørekort. Men sådan gik det ikke fordi hun var startet på et andet arbejde dagen før så satte Ronald i gang med at få fat i den anden det så lykkedes at få fat i og ville komme dagen efter.

Og der begyndte mareridtet 🙁

Hvis i har set The Beach med De Caprio og husker scenen fra hans hotel i Bangkok hvor en tusse gammel rengørings kone brugte svaberen til gulv loft og vægge vil i forstå hvad jeg snakker om og føle med mig, for det har jeg virkelig brug for !

Hun snakkede ikke engelsk bortset fra om jeg havde en girlfriend jeg ikke svarede på der ikke ragede hende, så det var svært at kommunikere med hende, så jeg hentede rengørings udstyret og viste hende hvor jeg havde værktøjet til gulvet og satte mig udenfor og så frem til et rent hus igen mens jeg tænkte over hvordan det kan lade sig gøre at tage hjem og få den operation så mine problemer forsvinder, jeg kom ikke frem til noget så vil blive glad hvis i har viden om hvordan det kan lade sig gøre nu jeg er udenlandsdansker ! Det blev til flere smøger mens jeg beundrede mine blomster der gir den gas for tiden og tænkte ikke så meget på den svære madamme jeg dog så mens hun gik ind og ud af dørene af en eller anden grund, jeg havde vel siddet en halv times tid da jeg blev nysgerrig og gik ind for at se på de velduftende skinnende regnbuer fra Ajax men blev slemt skuffet.

For hun gjorde rent med én karklud, hun havde vasket op med den, tørret vægge, døre inde og ude og gulv med den inden hun gik udenfor og begyndte at smøre leverpostej ud over alle mine vinduer for at komme ind og tørre støv af, dernæst gik hun ud igen og begyndte at tørre vindues rammerne af. For helvede det var ulækkert og hun ville ikke give slip på den skide karklud så jeg kunne skylle den, nej hun fandt lige en plet på gulvet der skulle have en tur 🙁

Ud af alle de engelske ord jeg forsøgte at bruge for at få hende til at stoppe og skrubbe af, var det ordet okay der gjorde underværker. Kællingen skyllede endelig karkluden der var kulsort og ville lægge den på køkkenbordet hvor jeg pludselig huskede en scene fra en Bruce Lee film og fløj gennem luften, rev kluden ud af hendes hænder og smed den i skraldeposen i en bevægelse hun prøvede at stoppe. Så jeg skyndte mig at hive penge op af lommen og sagde tak mens jeg pressede hende ud af døren imens jeg sgu græd indvendigt over det svinske ulækre hus jeg må prøve at få gjort rent af en anden.

Alle flader i huset fra gulvet og op til hvor hun ikke kunne nå mere har nu en gusten bajet overflade, alle vinduer og spejle på de to badeværelser ligner noget der er løgn og det hele ser sgu noget umuligt ud så er nødt til at finde en ny rengøringsdame når den forlængede weekend er ovre, den 1 og 2 november bliver brugt på at fejre de døde jeg fandt ud af i dag da jeg trængte til en køretur. Der er udstationeret over 11.000 politifolk og militær i byen der skal sikre freden og jeg så endda også bombsquad på min tur der varede et par timer rundt i byen til synet af de lukkede forretninger undtagen i det fattige kvarter hvor alt var åbent fordi folk ikke har råd til at betale hvad det koster at holde fri.

Det var bare det jeg ville sige !

Pen.

2 kommentarer til “01.11.2018 – Et frygteligt mareridt !”

Ja det var sgu noget af en oplevelse med hende og håber jeg kan finde en der ved hvordan man gør rent, ellers må jeg selv prøve men ved at mine problemer så bliver voldsomme. Problemet er at mine knogler i nakken har den samme sygdom som i lænden og fik at vide for mange år siden at jeg ville få problemer i nakken også, så det er den operation jeg skal have og kan desværre ikke nøjes med at smøre creme på.

Der var en gut der på et tidspunkt da jeg var på FB der fortalte hvordan han havde samme problem og tog hjem fra Thailand og fik operationen og rejste så ud igen, hvordan han gjorde det er den info jeg meget gerne ville have, for læser man på de officielle sider hjemmefra vil de evaluere en der kræver at man har en lejlighed, så de forsøger at holde på en så man mister status som udenlandsdansker jeg sgu ikke har lyst til !

Folk i fattige lande har ikke andet end troen på fætter finn og falder i med begge ben jeg sgu har det skidt med fordi de bliver pelset mens præsterne bliver rigere jeg så en film om på Youtube, fyren fra kirken svedte så meget at han lignede en utæt vandslange da han blev spurgt om hvorfor kirken i Filippinerne ikke gav noget til folket nu deres pengetank havde over 500 millioner $, og den film er nok over 10 år gammel og tror ikke der er mindre penge i dag !

Min himmelnisse er direktør på bryggeriet, og ham kan man sgu stole på for har aldrig manglet humle 😉

Hold nu kæft .. At folk gider at tro på en himmelnisse…og HVIS han findes må jeg sq sige at han hviler vist på laurbærrene siden biblen udkom!!
angående den rengøringskone eller hvad hun nu kalder sig 🙂 så er det godt du fik hende ud af døren..den næste skal vist til “køreprøve” inden hun tiltræder 🙂
hun skal som det mindste sq da vide at der er en klud til gulvet..en til at tørre støv af med…en som karklud..og en helt anden til at pusse vinduer med..hvis hun íkke ved hvad en svaber er 🙂
håber du finder en der er egnet til sit job 🙂
kan sq ikke lige finde en løsning til den skide nakke…har selv haft piskesmæld..som meget langsomt er gået i sig selv igen…5-6 år tog det sq…så jeg håber ikke du skal igennem samme tur…for satan mand..!!
ellers har jeg stor hjælp af biofreeze ..det banker sq alt baglæns..tigerbalsam og hvad ved jeg…
hvis du ikke kan få fat i det derude…så må jeg ha noget med til dig når jeg kommer derud 🙂
op med humøret ..rengøringskoner er der vist nok af og du skal nok finde en der kan sit kram ..
der må sq da være en del der forstår at bruge svabern 🙂
Vapsen..over and out 🙂

Leave a Reply