25.10.2018 – Fuld fart på

1 (Large)

Flere besøg hos kiropraktor også et i går samt min side der gik ned fik dagene og timerne til at forsvinde i raketfart og kan endelig puste ud nu.

 

Så i går efter at have brugt 2 dage på Travel Destination Asia og ikke de par timer jeg fortalte om sidst på at få siden til at virke 100 % igen, tog jeg mig sammen og satte mig et par timer og nød mine blomster i går formiddags selv om det flød indenfor. Jeg ville godt have skrevet ‘og stilheden’ men ville være at lyve ! For Jun min nabo var i herligt humør og hørte film på den lede måde. han spillede så højt at jeg ikke kunne høre min egen musik jeg brugte i min terapi for at komme ned på jorden igen, men det er min egen skyld !


Ham og konen og den gravide datter bor skråt overfor i et hus magen til mit, det ser lidt slidt ud og det er tydeligt de ikke har for mange penge, de er begge pensionerede ham som grafisk tegner på den lokale avis i mere end 30 år indtil computer grafikken kom til Filippinerne og konen ved jeg ikke hvad har lavet. De har så lidt penge at de ikke har råd til at betale hvad det koster for Tv og har heller ikke internet af samme grund Jun skammer sig over når han fortæller at de ikke har så mange penge jeg altid slår hen og siger pyt med det 😉

Og nu kommer jeg tilbage til at det var min egen skyld, for jeg har tilfældigvis et par film liggende og spurgte ham en dag om hans tv kunne tage et usb stik, ja ja sagde han da han forstod hvad jeg mente. Vi stod ude på vejen begge i gang med at feje så der så pænt ud og jeg sagde til ham, lige et øjeblik og hentede et usb stik jeg tilfældigvis havde film på. Vel ude på vejen igen fik jeg forklaret ham at jeg ville teste mit usb stik i hans tv og vi smed begge de sivstrå man bruger som kost her og gik ind i hans hus og pluggede stikket i.

20180519_101806 (Large)
Hans øjne strålede da han så menuen fra usb stikket og jeg kunne slet ikke komme i kontakt med ham så gik ud på vejen igen og så ham ikke igen før næste morgen, han så den ene film efter den anden og så dem lige et par gange til fortalte han mig næste dag mens han med kropssprog viste lidt af indholdet i de actionfilm han havde set 🙂 Hold kaje det var dejligt at se ham smile og være glad igen det havde skortet på siden han mistede sit barnebarn, han var som et barn igen da han fortalte om filmene jeg selvfølgelig har set men ikke helt kunne genkende handlingen på med det lidt engelske han kan, men hold op jeg hyggede mig og under ham det sgu !

Idet vi trådte ind i huset skyndte han sig at undskylde for de enormt slidte sofaer der stod op af væggene, de er kun 8 måneder gamle sagde han mens jeg kiggede på dem og var helt sikker på de mindst var mellem 15 og 18 år gamle. Det der skulle være læder viste sig at være tynd plastik der var revet i stykker på sæderne der fik det til at ligne et arrigt katte angreb, kønt var det ikke og fortæller det så i måske kan forstå hvorfor jeg har taget det billede her.

jun (Large)
For han fik ombetrukket begge sofaer ude i indkørslen under et solslag der varede hele dagen mens julemusik dundrede ud af huset han startede med at spille for 3 uger siden 😉

Inden alt det her røg min nabo Jin til højre på hospitalet med akut højt blodtryk, det er ham jeg råber lidt af en gang imellem og måtte da også lige træde i karakter i sidste uge da jeg havde fået nok af hans hunde endnu en gang. Tag nu og gør noget ved det sagde jeg til ham mens de små rotte lignede hunde gøede så man dårligt kunne høre hvad man selv sagde, hans engelske er værre end Jun’s, så han pegede hen mod hundende og sagde you do, gu vil jeg da ej din idiot, det er dine hunde svarede jeg ham og sagde mens jeg vendte om for at gå ind og lukke vinduerne, at hvis han ikke gjorde noget ved det ville jeg gå til bestyrelsen !

Om det er grunden til at han slog stængerne i vejret ved jeg ikke og er også ligeglad, man kan sgu ikke genere naboerne på den måde uanset hvad så har det helt fint 😉

Nå, nu vil jeg sætte mig ind og se en ny film der faldt ned fra himlen der hedder Mile 22 og ser fed ud så jeg er frisk til at besøge den lille spirrevip i morgen ( i går ) nede på klinikken og håber det giver mig fred i nakken til at få fundet en hovedpude der passer til det gamle skrog her. Jeg snakker meget om problemer i nakken jeg undskylder for, men det skyldes Scheuermann der er skyld i at jeg sidder her i dag, den er skyld i min operation i lænden og har også gang i en masse oppe i nakken der kan opereres gennem halsen hvor man får stivgjort nakken, men det kræver en tur hjem men ved ikke om det kan lade sig gøre !

Nu tingene var ved at gå op i en højere enhed efter besøget hos spirrevippen hvor jeg havde været nødt til at tage en taxi fordi jeg var så svimmel, besluttede jeg at jeg ville ud til den anden ende af byen i SM La Nang for at lede efter den pude jeg da også fandt men fik sgu problemer med hjertet da jeg hørte prisen. 2.000 P (220 Kr), puha den var svær men kom frem til efter at have tænkt lidt, at spirevippen nok ved mere om hvad der er godt for mig end jeg gør, selv om jeg altid lytter til mig selv og altid har et godt svar på hånden. Så jeg betalte for den memory pude og begyndte at rode i skraldespandende på vejen ud for at se om der var noget jeg kunne sælge, føj det er dyrt at være skadet 😉

20181025_125558 (Large)
Jeg var blevet sulten og sagde til Ronald (min taxichauffør) at nu skulle vi have frokost et eller andet sted der endte med at blive hos Vista View fordi jeg tidligere havde spurgt ham hvor den bedste udsigt til Mount Apo var der var her, og jeg skal love for at det var en fed udsigt til bjerget men også over hele Davao som Jack’s Ridge jeg besøgte sidst ikke kan byde på. Desværre var der et lille men der var vejen til Calinan der løber 5 meter fra restauranten som gav lidt støj, men bestemt et fedt sted jeg når regntiden er ovre skal besøge igen så jeg kan få nogle billeder i kassen af bjerget, for der er noget ved bjerge der fascinerer mig meget der måske skyldes at vi ikke har nogle derhjemme !

Så efter en god frokost med en kølig til jeg ellers ikke plejer var det dælme fedt at sidde og kigge ud over byen og bjerget inden jeg blev kørt hjem, de 5 timer jeg havde beslaglagt taxien i kostede mig 1.100 P (120 Kr) der fortæller lidt om prislejet !

 

Dagens Billeder

Pen.

Comments
Share
Pen i Filippinerne

Pen

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.