Kategorier
Dagbog

22.10.2018 – Teknik og gamle cykler !

Hold nu kæft hvor teknik kan være irriterende, mit hobby projekt jeg hygger mig med gik ned med et brag der kostede mig 8 timer gudskelov i regnvejr så jeg ikke gik glip af så meget udenfor, men supportere blev kaldt ind og der blev skrevet og skrevet i timevis der til sidst fik reddet siden der nu virker igen 🙂

Travel Destination Asia

I skulle tage og se om der måske er noget for jer hvis i tænker på en rejse til enten

og i ikke ved hvor i skal tage hen, der er lidt over 170 forskellige destinationer der konstant bliver udvidet i regionen og lidt for enhver smag jeg prøver at gøre så alsidig som muligt, så prøv at se om der skulle være noget for jer og del gerne !

Linkene ovenfor fører jer direkte til de respektive lande hvis i ikke har lyst til at besøge min side og besværet med at klikke jer videre jeg går meget op i at minimere, på nuværende tidspunkt skal man følge det link jeg henviser til i starten af indlægget der går direkte til udbyder eller webside for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt som bruger, jeg hader selv at blive dirigeret rundt når jeg bare vil se hvad udgangspunktet lokkede med, så gi det en chance !

Del gerne da jeg mangler kunder i butikken så jeg en dag kan blive næsten millionær 😉 😉

Pen.

2 kommentarer til “22.10.2018 – Teknik og gamle cykler !”

Du er en skat er du og så dig på den besøgs klode på TRD der viste du var i Aarhus 😉 Spøjs ting…

Leave a Reply