Kategorier
Dagbog

18.10.2018 – 10 måneders venten !

DSC_2128 (Large)

Så lang tid ventede jeg trofast på en dims til kameraet der skulle revolutionere markedet og så virker lortet ikke !

Så de 4 timer jeg brugte i går for at teste dimsen er totalt spildt og er sgu lidt sur lige nu både på den og min internetudbyder der slukkede for min forbindelse og påstod at jeg skyldte dem penge. Så jeg fik fat i min taxi tirsdag eftermiddag der skulle køre mig i raketfart ind til kontoret jeg ikke selv ville fordi det regnede, og afsted det gik og jeg fik betalt og fik internet igen om aftenen.

Jeg kørte selv derind i går morges med screenshot af min Ebank der viser at der er betalt den 3 oktober og satte dem igang med at lede efter pengene der tog en times tid at få dem til at forstå og venter så på at pengene dukker op et eller andet sted i deres system !

Dagens billeder

Nå, jeg havde planlagt at køre hen til Riverfront parken hvor krokodille og sommerfugleparkerne ligger for at se Tribu K Mindanawan Cultural village http://davaocitybybattad.blogspot.com/2012/11/tribu-kmindanawan-cultural-village.htmlder der ligger i samme område der ifølge den omtale jeg har læst skulle være fantastisk hvor jeg skulle teste dimsen.

https://witharsenal.com/?utm_source=kickstarter&utm_medium=get_arsenal_link&utm_campaign=kickstarter

DSC_2160 (Large)

Politiet havde gang i køretest i området og jeg begyndte at tage billeder mens omkring 50 Mc lige fra en 100 cc Mio og op til en stor bimmer med blinkene lygter var over det hele og kørte frem og tilbage mens de slingerede samtidig med at de skulle give håndsignaler der fik en af dem til at vælte selvfølgelig ikke langt fra hvor jeg stod under et træ og tog billeder af parken jeg godt kan lide fordi der er så mange flotte træer og palmer der bliver passet flot, men bedst er at der ingen blikskure eller andet der genere øjnene og her er stille jeg nyder enormt. Man er også ved at bygge det her højhus jeg ikke kan finde priser på for kunne være interessant at se hvor meget de forlanger for en lejlighed i det monstrum, ikke for at det er noget for mig, men nysgerrig er man vel altid 🙂

Edit: Jeg har sgu da kommet til at slette billedet af højhuset  🙂 🙂

Jeg knipsede løs og var spændt på resultatet, for gratis har dimsen ikke været og nærmede mig målet og glædede mig også til at komme væk fra den bagende sol og fandt endelig et sted i skyggen hvor jeg stille knallerten ved siden af et skilt der sagde parkering forbudt 🙂

Og så var det lige at jeg blev skuffet big time, for ikke et eneste billede der ligger mange af på nettet viste det jeg så !

DSC_2167 (Large)

Man havde kombineret de traditionelle bambushytter med souvenir salg af den kulørte slags, temaet var reggae der også blev spillet i samtlige hytter så det passede til de voldsomme skrigende bukser og bluser samt alt det andet der passer til den kultur, t shirt med I love Davao i skrigende gule og grønne farver hang overalt og var sgu ikke særligt pænt at se på, men alle de farver passede godt til testen så tog en masse billeder selvom det ikke sagde mig noget mens jeg forsøgte at finde floden hvor der skulle ligge nogle flere hytter. Men det var lidt svært på grund af manglende skilte på nær dem til en restaurant der skulle være eksotisk ifølge reklamerne, men det viste sig at være indgangen til den såkaldte landsby, altså man skulle vade gennem en restaurant hvor folk sad og spiste for at komme ned til floden !

DSC_2168 (Large)

Jeg var fandme i tvivl for kunne slet ikke genkende stedet og vendte om en gang overbevist om at jeg var forkert på den men gik så tilbage og spurgte en tjener hvor cirkusset var og jeg var her sagde han og pegede mod en stentrappe hvor jeg gik ned meget tvivlende og endte i en slags manege med en sti mod nogle hytter på venstre hånd jeg tog.

DSC_2203 (Large)

3 hytter i alt hvor det på jorden flød med affald og byggematrialer så ikke noget oplagt foto emne overhovedet, men jeg gik da til enden af stien, hele 50 meter hvor høj musik fra et styltehus ligesom ødelagde stemningen der i forvejen var nede i det røde felt over svineriet overalt. Nu der ikke var noget at tage billeder af endte turen efter jeg vadede i modsat retning i restauranten igen hvor jeg bestilte en milkfish og noget shopsui der for en gangs skyld var okay nok fordi jeg bildte tjeneren ind at jeg havde sukkersyge så altså ingen sukker i maden til mig 😉

DSC_2206 (Large)

Maden var dyr synes jeg lige omkring 50 Kr men var for en gangs skyld god så det var da positivt, men må se om jeg kan stjæle noget benzin fra naboens knallert med de priser 😉

Man må jo ikke ryge her i landet så kørte hen om hjørnet hvor Mindanao Cacao Center ligger for at slappe af under et stort træ og ryge inden turen hjem, ifølge aviserne er Cacao ved at være en stor ting i Davao og ser da også spændende ud.

DSC_2207 (Large)

Så det gik min dag med og så frem til billederne og kørte hjem i meget overskyet vejr der fik mig til at skynde mig selv om jeg har en regnfrakke, nu man ikke går så meget op i at holde vejene rene er de dødsfælder i regnvejr på grund af alt det grus og sand der ligger på vejen der bliver til mudder når det regner, det havde jeg ikke lyst til at deltage i så kunne træt efter en lang dag endelig klaske røven i sædet udenfor og knappe en kølig op og se på regnen der langsomt begyndte og varede hele natten, ikke voldsomt men silende og konstant og godt for blomsterne 😉

Og så var det lige at jeg tjekkede billederne, hold kaje jeg blev skuffet og har været nødt til at redigere dem jeg bruger her i dag, æv hvor er det ærgeligt og er super skuffet for havde store forventninger til dimsen men håber den virker når jeg bruger trefod jeg ikke gjorde i går !

Dagens billeder

Pen.

2 kommentarer til “18.10.2018 – 10 måneders venten !”

ÆV ÆV ÆV ja kan godt huske du ville bestille den dims der…sikke noget pis !!!
(retur med lortet)
men det er sq da nogle godt skud du fik dig der alligevel..tak for den gode serie 🙂
Ret fedt med den Cacao farm du fandt 🙂
og for helved det ser sq godt ud det menu kort..ja lidt pebret med prisen..men ser ud til det er DET værd 🙂
glæder mig til at æde mig fed dernede..sukker eller ej 🙂
og vende hjem igen med dobbelthage og vom…hihihi
Tak for beretningen..den var feeee 🙂
Vapsen

Ja den blev købt og betalt d 29 december så lang tid at vente, og er du rund i røven Arsenal har fået tæv for den
sene levering, på kickstarter har 1000 vis brokket sig og kan nok ikke gøre noget ved det for er lavet i Kina men
skal returneres til usa !

Ja der bliver noget at se på når du kommer og hvis du ikke redder dig et par kilo ekstra får du bare nogle af mig, vi
er vel venner 😉

Og tak for feedback 😉

Pen.

Leave a Reply