';

Om mig

Jeg hedder Klaus, er 61 år og bor i Davao, Filippinerne.

Jeg har boet 10 år i Asien og forlod Danmark efter at jeg læste at man måtte tage sin førtidspension med sig, så det gjorde jeg og emigrerede til Thailand hvor jeg nåede at bo i 8 år inden jeg blev træt af landet og forsøgte mig i Cambodia hvor jeg kun var i 8 måneder inden jeg drog til Filippinerne hvor jeg nu har været i 1 1/2 år.

Jeg har altid haft lyst til at rejse og har været jorden rundt med skib 2 gange, jeg har kørt de eropæiske landeveje tynde i 30 år og har brugt mine ferier i det sydlige europa, jeg har rejst rundt i Asien og har kørt tusindvis af kilometer for at opleve, en lyst der aldrig forsvinder !

Jeg har kørt i tog gennem Java hvor jeg oplevede verdens største buddistiske tempel Borobadur og har kravlet på vulkaner både på Java og på Bali.

Har boet i et flydende bambushus og har snorklet i den Thailandske bugt samt har kørt 7.500 kilometer rundt i nord Thailand og har på intet tidspunkt mistet lysten til at rejse og opleve jeg fortsætter med indtil festen er forbi og min aske bliver hældt i havet der har min kærlighed.

Så det handler min blog om, rejser og oplevelser nu i Filippinerne der har så meget at byde på, bortset fra hvor jeg bor nu jeg kraftigt overvejer at ændre på ved at finde en ny adresse hvor jeg uhindret kan køre rundt og opleve uden at være bange for terror der har sin klamme hånd om Mindanao hvor jeg bor, så lige pludselig oplever jeg noget nyt igen 🙂

Renowned surfing destination Siargao has been named as the best island in Asia by an international travel magazine. 

Conde Nast Traveler’s Top Five in Asia is dominated by the Philippines, with Boracay taking the number two spot and Palawan coming in third. The other two slots are filled by Langkawi in Malaysia and Bali.

http://philippineslifestyle.com/siargao-surfing-best-island-asia/

Ser så godt ud og tror sgu jeg snyder og tager en mini ferie deroppe selv om vi skal derop næste år, det er kun 45 min væk og er sikker på det er guf for mit kamera der skal luftes samme med mig 🙂

Men jeg venter lige til mine tæer der fik en ordentlig omgang ikke gør så nas mere, du milde skaber de piver over den behandling og beskæring de blev udsat for men samtidig rart at de ikke er så følsomme mere.

 

Pen i Filippinerne

Pen

Related posts
There is 1 comment on this post
  1. Frank Pedersen
    oktober 12, 2018, 12:04 pm

    Lidt research skader ikke..GO TUR 🙂

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.