Kategorier
Dagbog

07.10.2018 – Av for satan da osse !

MV5BMTIwMjA5ODc4Nl5BMl5BanBnXkFtZTYwNDEwOTg2._V1_UX214_CR0,0,214,317_AL_
Ja jeg ved godt jeg ikke har skrevet i lang tid men har en god undskyldning, jeg ville spare !!

Men endelig kom jeg til fornuft og fandt en kiropraktor så jeg kunne få rettet nakken ud der havde drillet i lang tid og havde låst mig til huset fordi jeg var kamp svimmel og ikke turde køre på knallert, min faste taxi kørte mig ned til klinikken med mig siddende stiv som en, nå ja i ved hvad jeg mener 🙂

Og den var slem denne gang, når jeg siger denne gang er det fordi jeg har haft det her problem i over et år hvor en klinik i Phnom Phen prøvede at løse problemet desværre uden held, jeg har haft mange lortedage fordi jeg lavede en forkert bevægelse der fik krammet på mig og jeg måtte enten sætte mig eller lægge mig fordi blodtilførslen til knolden blev forsøgt stoppet og jeg blev enormt træt (også selv om jeg lige var stået op !), så jeg tog mig sammen og ville sgu ikke have det sådan mere hvor jeg heller ikke kunne bruge Pc eller bærbar.

Så jeg bed smerten i mig over at skulle bruge penge og fandt op til klinikken på første sal og en stor ventesal hvor jeg var den eneste, fik famlet mig hen til en stol og jeg mener virkelig famlet for kunne ikke fokusere på noget som helst der er virkelig ulækkert og satte mig ned og ventede kun et par minutter inden en lille spirrevip kom hen med et stk papir jeg skulle udfylde, det kan du godt glemme fik jeg sagt for har øjne som Marty Feldman 🙂 🙂

Hun klarede den lille detalje og fik mig endelig frem til målet der var lægen jeg tror var amerikaner der sad tronende for enden af et langt rum og fortalte pigerne hvad der skulle gøres, de kunne ikke knække nakken som min læge hjemme hvor jeg kunne komme kravlende som nu og danse ud igen efter et par hurtige knæk. Nej her brugte man en masse forskellige instrumenter der efter 2 timer endelig fik taget det værste så jeg kunne gå nogenlunde normalt ned af trappen og ud i den smog forurenede luft og tænde en smøg og ringe til min taxi der desværre var i den anden ende af byen så jeg måtte finde en anden der ikke er noget problem med 6.000 taxier i byen.

Det kostede mig 2.500 P (300 Kr) at blive rettet nogenlunde ud så bestilte en tid til tirsdag igen så problemet kan fjernes helt og har besluttet at blive ved selv om det koster penge, mit forsøg på at spare penge skyldes et besøg på en klinik i Butuan hvor jeg ville have taget en blodtest efter min tid i Cambodia hvor det er normalt at tage en ormekur en gang om året, men de forlangte sgu hele 7.500 P (900 Kr) for den lille detalje der fik mig ud af butikken hurtigere end stærkt hvor jeg lovede mig selv aldrig at bruge nogle af deres forbandede pengesugende institutioner igen der så straffede mig i sidste ende.

Men jeg fik shanghajet en anden taxi og havde bestemt mig for at tage til SM for at finde en teleskop grensaks så jeg kunne trimme træet foran huset og slippe for diskussionerne med dem der kører rundt og tilbyder deres arbejde. Jeg er jo hvid og mål for kommende millionærer der der uden at rødme kræver en formue for meget lidt arbejde, så da jeg fandt en udgave lavet i Taiwan til 1.700 P (202 Kr) med en 3 meter teleskopstang regnede jeg hurtigt ud at at jeg kun skulle trimme træet 4 gange for at den var tjent ind igen og konfiskerede den hurtigt, betalte og havde så en lille opgave mere hvor mine problemer begyndte !

190499363_220_220_0_0_0_0_2

Jeg ville have en friturekoger og fandt en til 2.500 P (298 Kr) og gik til kassen og ville bruge mit kort så jeg havde kontanter i lommen, men den skide automat ville ikke acceptere kortet og duede heller ikke i en anden maskine, så jeg betalte kontant og måtte så hæve kontanter i en atm. Men den maskine og to andre ville heller ikke acceptere kortet og fandt ud af stående der at systemet åbenbart var nede, for ingen af dem der prøvede at hæve mens jeg stod ved maskinen kunne få penge ud af dem, og nu var gode råd sgu dyre..

For jeg havde ikke kontanter nok til at komme hjem i taxi og turde ikke løbe an på at jeg kunne hæve på vejen hjem, så jeg måtte igen ringe til min taxi, forklare ham problemet og sagde at jeg nok skulle vente indtil han kom fra den anden ende af byen der tog ham 45 min inden jeg grumt svedende kunne kaste mig ind i den kølige taxi. Gudskelov fik jeg hævet penge på vejen og kunne sætte mig ned godt øm i nakken efter mishandlingerne og håbe på at det kun blev bedre fra nu af, lige så meget fordi rengøringen sgu ikke er helt perfekt fordi jeg røg på røven når jeg bukkede mig ned og kom til at dreje hovedet, så nu skal der sgu ske noget 🙂 🙂

Og jeg skal da lige love for at den behandling gav overskud og for første gang i mange måneder en hel nats søvn så jeg først vågnede 06.30 frisk som en fugl og med ild i røven, så efter at have fejet vejen efter et helvedes uvejr der startede ved 8 tiden aftenen før hvor strømmen røg, det lynede og tordnede så bil alarmerne gik i hele området og det væltede ned der fik alle frøkapslerne fra træet til at flyde over det hele jeg bestemte at gøre noget ved. Det nyindkøbte instrument blev studeret til morgenkaffen og jeg fik samlet saksen og gik igang med en hård og lang kamp for at få beskåret træet der endte 3 timer senere med mig godt øm og brugt men i godt humør over min nye energi.

Et hurtigt bad og så afsted til markedet for at købe nye små kartofler jeg ville bruge til mit fantastiske fund, nord atlantisk torsk der skulle i selskab med fiskesennep Erik havde formidlet, på vejen fik jeg også købt smøger til en måned, 4 kartoner for 2.100 P (253 Kr) og fik hentet vasketøj 172 P (20 Kr), så jeg var sgu imponeret over den virkning mit besøg hos kiropraktoren havde haft da jeg kørte hjem hvor jeg knap nåede inden for døren før der stod et par gutter der arbejder for området og spurgte om det bjerg af grene der lå på vejen var affald, de ville lave lidt mønt og vi kom frem til 200 P (24 Kr) for den tjans, de hentede en traktor, læssede det halve træ på hængeren og fejede endda efter sig der fik mig til at give dem 300 P (35 Kr) i stedet for de 200 P så de fik 100 P hver de blev glade for.

Men mig der er tovlig med rengøring begyndte selvfølgelig at feje endnu engang for at få alt det med de havde overset, og lige der fik ryggen sgu nok af at blive misbrugt som den var blevet mens jeg foroverbøjet med en af deres såkaldte ‘koste’ endelig fik fejet vejen som jeg gerne vil have den skal se ud. Gudskelov havde jeg ikke taget torsken ud af fryseren endnu for kunne som mange andre gange ikke stå mere op den dag og måtte glemme alt om maden jeg så håber jeg kan gnave i dag hvor der ikke venter nogle store opgaver forude.

Ellers er her ikke sket så meget, naboen Ray jeg har et godt forhold til og snakker med hver morgen er flyttet fra konen der sidder og hyler dagen lang, et hus 100 meter fra mit kom til leje efter ejeren ikke kunne få det solgt hvor jeg tænkte på Frank der jo kommer og ser om landet er noget for ham, det hus ville have været perfekt for ham er jeg sikker på, men vi finder et andet er jeg sikker på hvis han kan lide hvad han ser. Og så fik naboen og jeg uventet besøg af en fætter der ville ind og se hvad vi havde af gode sager han dog ikke fik held med, så nu kører vagterne mere rundt end før og ser om de kan fange gutten.

Det var bare det jeg ville sige !

Pen.

2 kommentarer til “07.10.2018 – Av for satan da osse !”

Fedt du er ovenpå igen 🙂 sq da en slem tur du var igennem der !!
weee ja det kunne være fedt hvis det hus er der endnu når jeg når frem 🙂
om jeg glæder mig?…dælme JA !!!!
go vind fremover Skipper 🙂

Ja det var ekstrem nærighed og mistro til hospitaler der fik mig til at ikke gøre noget ved problemet der sgu var modbydeligt
og har plaget mig længe, men nu jeg har fundet den her klinik til en rimelig penge holder jeg på.

Ja det hus blev lejet ud i går og var et godt tilbud i et ordentligt kvarter og håber at der dukket et op hvis du bestemmer dig for at blive,
den tid den glæde 😉
Sæt kludene og styr ret syd 🙂

Leave a Reply