21.09.2018 – Så lærte jeg det !

sam-miguel-in-el-nido-on-a-day-trip-el-nido-palawan-philipplines_-800x450
Virkelig god stil 🙂

At få venner på besøg kræver forberedelse der tog meget af min tid og grunden til min tavshed, de billigste flybilletter skulle findes samt hotel og så videre der alt sammen blev udført på et snegle net der gjorde at dagene forsvandt stille og roligt.
Men det var alt sammen forgæves fandt jeg ud af lørdag morgen hvor Gary stangvissen ringede fra Vietnam og ævlede om et mistet fly, problemer i lufthavnen og så videre der skulle bruges til at fortælle mig uden at det dog blev sagt, at han enten blev forsinket eller slet ikke kom !


Kvajhovedet var slet ikke klar over at han ringede en dag for tidligt, så fuld var han.
Og han dukkede selvfølgelig ikke op som aftalt eller ringede så jeg nu hænger på udgiften til hotel jeg godt kunne have været foruden. Om han var blevet ædru tirsdag da han ringede fra Vietnam kunne jeg se på nummeret ved jeg ikke, men jeg havde sgu ikke lyst til at bruge mere tid på ham og svarede ikke og blokerede nummeret, jeg ser mig aldrig tilbage eller går tilbage til en fuser, sådan er det bare !
Så jeg brugte lige et par dage til at være pisse sur og irriteret og havde igen reddet mig et eller andet snot da jeg var på tur for at fylde mit nye køleskab op der simpelthen er så fedt, nu kan jeg som jeg gjorde mandag, lave en gryderet og stille gryden i køleskabet til næste dag jeg ikke havde mulighed for før, kanon og er bare så glad for det og bestiller en kasse mad første uge i oktober fra Manila så jeg kan gnave leverpostej på dansk rugbrød der bliver en fest af de store 🙂

 

Det skal prøves en dag :)
Det skal prøves en dag 🙂

Nu vejret er så utilregneligt med fint solskin det ene øjeblik og så regn det næste gav mig tid og lyst til at gå i gang med planlægningen af næste etape af turen til Manila, normalt kan jeg ikke sidde ved Pc’en i dagtimerne på grund af varmen der ligger omkring 39 grader, det er måske lidt forkert at sige for har en aircon i værelset men er sgu for nærig og bryder mig ikke om aircon undtagen når jeg sover. Så der røg 7 timer i forsøget på at gøre turen til en oplevelse for os alle, men for hulen det er svært at planlægge når turen går gennem fattige områder uden attraktioner så er i syv sind om jeg skal omlægge ruten, nå det finder jeg nok ud af 😉
Ellers sker her ikke så meget, knallerten er endnu ikke blevet solgt og bliver nok også svært fordi folk virkelig ikke har penge her og hopper på afbetalings modellerne fra de store forhandlere hvor de lægger 600 Kr i udbetaling og fortsætter med at betale et lille beløb de næste 36 måneder. Jeg snakker en del knallert med Frank der jo for brug for en næste år, så der bliver kigget på de forskellige modeller og priser og vi fandt en knallert den anden dag hvor man på afbetaling endte op med at betaler 124.500 Peso for en knallert der kontant koster 70.000 Peso, så der er dælme nogen der tjener gode penge jeg da godt kan være lidt misundelig på 🙂 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=7tyfSlnMe8E
Nu skal jeg ikke forstyrre mere og håber for jer hjemme at vejret er godt og at vinteren ikke bliver lige så ekstrem som jeres sommer har været, men det er jo over hele kloden at vejret har været ustabilt og barskt hvis det kan være nogen trøst, se bare den her lille video stump fra Grønland hvor en enorm isblok på størrelse med Manhattan brækker af gletsjeren der ifølge forskere får betydning for vandstanden i verdenshavene, det går sgu den forkerte vej !
Pen.

Comments
Share
Pen i Filippinerne

Pen

There are 2 comments on this post
 1. Pen i Filippinerne
  september 22, 2018, 7:12 am

  Hvis du opfører dig pænt kunne det jo være at sådan en dims kommer med på programmet for kunne være fedt at filme på turen ned, tju hej hvor det går 😉

  Den episode med Gary er allerede ude af mit hoved og kan ikke ryste mig, slet ikke – vi skal videre skal vi og ser frem til én lang fed tur og er allerede begyndt i søvne at sparke ud med højrebenet for at starte knallerten så jeg er klar til en hurtig start 😉

 2. Frank Pedersen
  september 21, 2018, 7:47 am

  Jaaaaa er klar på zip lines 🙂 Weeeeeee
  Trist med Gary..men det er jo hans eget valg…
  vi får en total opturs tur alligevel..

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.