13.09.2018 – Gråvejr over hele linjen

2916770
En tyfon er på vej til Hong Kong, Kina 1000 kilometer fra land men berører alligevel Filippinerne fordi den vokser sig større og større. Fra 600 km i diameter til nu 900 km trækker den væde til sig der indhyller alt omkring sig i gråvejr og rammer Luzon hovedøen med en snert af regn der kan blive voldsomt med oversvømmelser i modsætning til her på Mindanao hvor det er tørt men som sagt overskyet.

 

download

Så det blev tid til at reparere den stationære Pc der tog et par timer inden jeg fandt de vise ord på nettet via den bærbare jeg havde fikset med samme problem, det her skærmbillede kom op på begge maskiner på samme tid og betyder at man ikke har noget styresystem installeret, Windovs eller Linux. På den bærbare geninstallerede jeg Linux der tog 10 min men havde et problem med den stationære hvor jeg har alt det jeg IKKE vil miste, men det fik jeg fikset og alt er som det plejer bortset fra at den kører lidt langsomt der passer mig meget godt nu jeg ikke er skovens hurtigste 😉

Og dælme om jeg ikke også fik lavet den første opdatering til turen Davao – Manila 2019 der dækker de første 9 dage og 800 kilometer jeg fik sendt til de 2 sikre deltagere, men sidder i med en lille eventyrer i blodet og synes det kunne være interessant at deltage i turen der starter 1 Maj og strækker sig over en måned og små 3.800 kilometer fra Davao på Mindanao til Manila, kan i ved at sende mig en mail modtage en opdatering.

2018-05-28 21_33_54-Davao City, Davao del Sur til Manila, Metro Manila – Google Maps – Google Chrome

Det kan lyde vildt med alle de kilometer, men de er delt op i etaper af maks 300 kilometer pr dag og i omegnen af 5 – 6 køretimer og rigeligt med hviledage der skal bruges til at udforske området vi befinder os i der strækker sig fra bounty strande til høje bjerge, dale og sletter. Økonomien vil ligge et sted omkring 1.000 – 2.000 Piso pr dag alt inklusive der svarer til omkring 120 – 230 danske kr, beløbene er højt sat da afvigelser i form af nedslag i prisen på overnatninger kan veje tungt og gøre det væsentlig billigere, og kan du sove uden aircondition vil 1000 P – 120 kr være rigeligt og endda med penge tilovers !

Bemærk at der tilkommer omkostninger til et køretøj og brændstof !

Og nu vi er i benzindampenes verden 😉 er her et link til en fyr Macca min ven der i øjeblikket kører rundt i Polen, følges med. En dag for 7 år siden slog hans liv en kolbøtte og han har siden besøgt 93 lande på 7 kontinenter på motorcykel i kan læse meget mere om her :

http://rideforsmiles.com/

Det var en kort opdatering på hvad jeg laver for tiden der ikke indeholder spændende ture på grund af vejret, men mon ikke jeg i næste uge når Gary kommer får set noget andet end den stille villavej jeg bor på ?

2916790

 

 

Pen.

Comments
Share
Pen i Filippinerne

Pen

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.