Kategorier
Dagbog

09.09.2018 – Gode nyheder for verden !

Er der nogen der husker den 16 årige dreng der ville rense verdenshavene for plastik ?

https://www.theoceancleanup.com/?gclid=EAIaIQobChMI6qrwkvCs3QIVlRSPCh05Nw7JEAAYASAAEgKOjvD_BwE

Nu er hans drøm blevet til virkelighed ved at søsætte en system der fanger de små plastik partikler for derefter at blive transporteret til land for genbrug, er i bekymret for  vores voldtægt af vores planet skulle i se den her livestream fra i går og støtte projektet så godt i kan, for der findes 1.8 trilliarder stykker plastik i verdenshavene der svarer til 250 stykker plastik for hver person på jorden, er det en god gave til dit barnebarn !!

En stor dag i kampen mod plastikken der gør mig lykkelig 🙂

Gå til 28 min for at starte live streamet

Leave a Reply