08.09.2018 – Jordskælv kl. 15.18

Havde lige sat mig for at spise et par snitzler da alt begyndte at gynge og hoveddøren til at flagre som i stormvejr, føj det var en ulækker oplevelse fordi hjernen ikke kan kapere at intet er stabilt ;(

Alt er okay og ingen skader

https://www.phivolcs.dost.gov.ph/html/update_SOEPD/2018_Earthquake_Information/September/2018_0908_0716_B1.html

Opfølgning på jordskælvet.

http://philippineslifestyle.com/6-4-quake-southern-mindanao/

Comments
Share
Pen i Filippinerne

Pen

There are 2 comments on this post
 1. Pen i Filippinerne
  september 09, 2018, 10:39 am

  Ja det var sgu noget af en oplevelse, det værste var at øjnene kartede rundt i hovedet og fornemmelsen af ekstrem svimmelhed fordi der ingen faste holdepunkter var at fokusere på, det kunne hjernen sgu ikke lide 🙁

  Og godt jeg ikke var på indkøb i et af de store centre der er lavet af den cement de blander med jord, det ville jeg ikke ha det godt med, men alt okay og er nede på jorden igen med lidt tanker om de stakler der står midt i et stort skælv, føj for den lede !

 2. Frank Pedersen
  september 08, 2018, 5:15 pm

  pheeeeeew….Godt at du slap fra det uden skader…håber chokket har lagt sig..

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.