15.04.2014 Dårlige nyheder !!

 
Jeg er nødt til at hejse det hvide flag og vente på at jeg igen kan trække vejret, siden jeg kom hjem fra min sidste tur har jeg ikke kunne foretage mig andet end at ligge ned og puste.
 
Der er ikke energi til noget som helst og er grunden til at jeg ikke har skrevet i lang tid, det giver mig dårlig samvittighed fordi jeg ikke opdaterer Dagbogen og er grunden til at jeg nu er kommet dertil hvor jeg simpelthen må lade bloggen hvile indtil regntiden forhåbentlig kan give mig luft igen.
 
Håber i har forståelse for mit problem !!
 
Pen.
 
P.S. Er der nogen der har en god ide til hvordan jeg kan fremlægge mit problem med Udbetaling Danmark for Medier eller andet, er nu blevet trukket 300.000 Bht på et år da man ikke vurderer at mine oplysninger om at jeg bor alene er korrekte.
 
På forhånd tak.
Comments
Share
Pen i Filippinerne

Pen

There are 5 comments on this post
 1. Anonym
  april 22, 2014, 6:14 am

  Heej Pen. Jeg føler med dig. Hvordan er det`Er du holdt op med at ryge?
  God bedring.

  Hilsner og tanker Aaby

 2. Anonym
  april 17, 2014, 12:32 pm

  Jeg føler med dig ang. din sygdom. Mine forældre dødede af KOL, det er en lorte sygdom. Og straffen for bla. længere tids rygning – altså selvforskyldt. Jeg håber du klare den.
  Dit problem med pensionsstyrelsen er formentlig også selvforskyldt. Du prøvede jo at snyde dem (alle skatteydere) ved ikke at oplyse dem om at du var samboende med Kat – sagt lige ud. Du pissede på den hånd der fodrede dig. HVORFOR skulle de tro på dig nu??? God Påske

 3. Anonym
  april 16, 2014, 11:33 am

  PS – det lyder nemt: Stop rygning NU – jeg er den første til at erkende, at det IKKE er nemt. Jeg stoppede ved mit 50. tyvende forsøg – efter 32 år med en smøg mellem læberne x ca 40 om dagen !!!!! Lægen sagde simpelthen til mig, da jeg kom kravlende for 3-4 gang ind i konsultationen, at hvis jeg ikke stoppede nu – så han mig først når han stod ved siden af mig og udfærdigede dødsattesten ! – Så kunne det fandme godt være jeg havde købt min sidste pakke smøger – Derefter fulgte ca. 6 år med diverse nikotinerstatninger, indtil en oktober aften 2012 hvor jeg ikke havde fået fyldt beholdningen af nikotin sugetabletter op (dumt) (næh godt) og så var der ikke nogen vej tilbage – måtte gå i seng velvidende at når jeg vågnede for at natpisse / stå op næste morgen var der INGEN nikotin til farmand her – altså med andre ord; en kold tyrker. Der røg (ha ha) de næste par måneder et par poser eller 7 menthol bolscher ind i svælget, men i og med den gamle vane med at have en smøg mellem fingrene jo var væk, idet jeg ikke havde rørt en smøg i ca. 6 år – var det måske lidt nemmere at undvære nikotinen – jeg ved det ikke, men jeg holdt ud og er nu kun i få sekunder af gangen smøgtrængen – dvs til hverdag tænker jeg ikke på det og faktisk heller ikke til fester m.v. – Min redning er måske, at jeg simpelthen ikke kan tåle røg og jeg undgår det for alt i verden, idet jeg begynder at hoste næsten som i gamle dage når jeg kommer i forbindelse med en tobakssky fra en ubetænksom ryger :-). Håber du kan stoppe / få det MEGET bedre, for sjovt er det IKKE vil jeg gerne være den første til at skrive under på. Igen, god bedring Pen.

 4. Anonym
  april 16, 2014, 11:21 am

  Hej Pen – Berodual er “over the hill” bruges ikke ret meget mere – der skal skrappere (og dyrere) midler til hvis du er så slemt ramt som jeg tror du er. Er selv KOLpatient og førtidspensionist af samme grund, på 8. år. Løsningen er nærmere end du tror: STOP RYGNING NU !!!!! ikke imorgen – Skaden som rygningen har forvoldt dine lunger og luftveje bliver desværre IKKE bedre – men rygestop gør, at det ikke bliver værre !!!!!!!!!!! Læg dertil medicin: Symbicort Forte (2 hiv morgen og 2 hiv aften) samt Spiriva (2 hiv morgen) og derudover Bricanyl som akutmedicin hvor de første 2 nævnte er depotmedicin som ikke virker akut, men langtrækkende og SKAL tages hver dag – ellers hjælper det INTET – dyrt, ja, men desværre nødvendigt – Medicinen nævnt ovenfor er det der hjælper mig – ikke nødvendigvis det DU også skal have, men jeg tror det vil hjælpe dig helt enormt. Derudover kan der komme behandlinger med Binyrebarkhormon samt penicilin et par gange om året. Jeg har IKKE røget en smøg i ca. 8-10 år, men som sagt skaden er sket og der er kun (dyr) medicin tilbage for at holde sygdommen i ave (KOL) – men det værste du kan gøre er at lægge dig ned på sofaen og puste = motion selvom man tror man dør af at dyrke det er nødvendig samt medicin – du kan læse meget mere på bl.a. netdoktor.dk og mange andre steder om den pissehamrendeirriterende sygdom som specielt vi GAMLE/FORHENVÆRENDE storrygere har. Søg læge hurtigst muligt er mit bedste råd til dig (næst efter total rygestop, naturligvis) Rigtig god bedring !

 5. Anonym
  april 15, 2014, 8:13 pm

  Se at få fat på noget KOL (Kronisk Obstruktiv Lungesygdom) medicin – pronto. Astma medicin kan også bruges – men det kan kun gå for langsomt med at komme til lægen !!!!!!!!! Stiller diagnosen på ca. 10.000 km.s afstand; rygerlunger eller som det hedder idag KOL !!!!!!!!!

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.