24.04.2014 Støv på hjernen 😀

Tak for alle de gode ønsker på bloggen og på mail, ingen nævnt glemt.

Det går som det går med alt det støv der kommer fra huset ved siden af, de bønder bruger en børneske til at rive huset ned og nu brugt lidt over en måned på det, så det går vældigt bag lukkede døre og vinduer i over 35 graders varme (indendørs) og 42 udendørs !!

Jeg er desværre ikke holdt helt op med at ryge endnu, men forbruget er decimeret voldsomt, så det går den rigtige vej. Det er sgu svært når man ikke kan lave meget andet end at ligge ned og kede sig, film er sjove i et stykke tid, men så hænger det mig ud af halsen, så jeg keder mig bravt.

Men lørdag kører jeg ned til luften igen og har bestemt mig for at flytte derned hvis jeg  kan finde noget til en rimelig pris, venner og naboer er flinke til at fortælle mig om luftrensere og andet der kan hjælpe mig, men jeg har simpelthen ikke lyst til at udsætte mig for mere af det her støv og snavs. Så i morgen aften er der afslutnings og farvel spisning på den lokale restaurant, den aktive dansker og min ven der rejser til Sverige ser jeg ikke mere i denne omgang, det bliver ‘fejret’ med en sindssyg velsmagende men vanvittig stærk Isaan ret lavet af Kæmpe Gurami jeg skal ud og købe i morgen tidlig.Jeg tager den bærbare med og håber jeg får energien hurtigt tilbage så jeg kan fortælle om den sidste tur der løb op i 1.300 kilometer og rundede Ranong + det løse :-D, men mere om det senere når jeg har fundet et sted at bo i mens jeg leder efter et nyt hjem. 

Pen.

Comments
Share
Pen i Filippinerne

Pen

There is 1 comment on this post
  1. Anonym
    april 27, 2014, 6:41 am

    Ja du må ud og have noget havluft, det hjælper mod alt så god jagt. MVH Ove

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.