29.07.2018 Jeg var klar og forberedt !

Jeg havde sovet til middag, havde pudset og klargjort de 3 kameraer der skulle bruges til at filme den røde måne og alt så godt ud med en skyfri himmel lige indtil 21.30 hvor sorte skyer fjernede synet af månen 🙁  , åbnede sig og gav hamrende regn der slog over i en silende regn og fik mig til at opgive 23.30 hvor jeg slukøret måtte gå til køjs til lyden af regn og miste det fantastiske syn jeg havde glædet mig til længe og aldrig får at se igen med Mars så tæt på jorden (55,5 mill km).


Hvor var det ærgeligt og irriterende ikke at få set og filmet det nu jeg var så klar og var vågen efter klokken 9, men kan kun se misundeligt på alle de flotte billeder på nettet, æv.
Det skulle ellers havde været en god optur fra den dehydrering jeg løb ind i et par dage før der var en rigtig røvtur, overraskende og slet ikke muntert !
Jeg fik den her strålende ide at drikke en kop te meget imod min vilje nu øl er min absolutte yndlings drik men synes mine tæer så lidt tykke ud og kom i tanke om den vanddrivende effekt te har og ville prøve om det hjalp, men hurtigt begyndte jeg sgu at få det skidt 🙁
Det startede med at huden på mine arme begyndte at brænde og mig svede, alle led i kroppen begyndte at gøre herre nas mens musklerne (dem der er tilbage!) begyndte at jamre sig voldsomt og trække sig sammen samt smertelyn fra nyrerne, der blev jeg sgu bange for hvad der var gang i samtidig med at det ikke var nemt at stå op 🙁 :(. Der fløj mange ting gennem hovedet fordi jeg selv synes jeg drikker nok vand og bæller en 24 liters dunk om ugen +/- men begyndte langsomt at lægge 2 og 2 sammen fordi jeg gennem et par måneder har haft smerter i ankel og knæled jeg slog hen fordi jeg har været inaktiv de måneder jeg boede i Butuan hvor jeg ikke havde mulighed for at gå som jeg plejer og derfor mente var manglende træning, måske var noget helt andet !

Siddende der møg utilpas sent om aftenen hvor jeg var begyndt at drikke vand som en kamel der langsomt begyndte at hjælpe på diverse problemer :), gik det op for mig at jeg til trods for mit overdrevne vand drikkeri der snildt kunne erstattes med en kølig (i mine øjne !), åbenbart ikke var nok der overraskede mig meget fordi jeg i de 9 år herude aldrig har haft det problem. Men jeg kunne jo mærke at muskelsmerterne langsomt forsvandt jo mere vand jeg drak, den brændende hud var overstået og havde så ‘kun’ smerterne fra nyrerne tilbage samt den utilpashed når jeg stod op på de utallige ture ud for at slippe noget at vandet ud igen og var altså i bedring på grund af vand.
Så med fokus på at få kroppen fyldt op med vand de følgende dage kom jeg hurtigt tilbage til normalen uden ledsmerter gudskelov og med den undtagelse at jeg meget mod min vilje har skåret drastisk ned på mine aften øl for at se om det hjælper og er også begyndt at tage et brev electrolyte pr dag så kroppen får sine vitaminer og mineraler den har behov for hvis det er problemet, jeg skal nok opdatere der måske kan hjælpe hvis nogen sidder med symptomer som mine og satser på at jeg hurtigt bliver klar til vinter ol igen 🙂
Så der har ikke været så meget aktivitet her udover en dag på stranden og en tur i byen for at rekognoscere og købe brød hos i Swiss deli men har en plan hvis vejret tillader det om at køre en tur i dag op til et sted med udsigt over næsten hele byen og har et par steder i næste uge jeg vil besøge for at tage billeder, mig skal de sgu ikke tage røven på 🙂 🙂
Pen.

Comments
Share
Pen i Filippinerne

Pen

There are 2 comments on this post
 1. Frank Pedersen
  juli 29, 2018, 2:02 pm

  æv..håber du er på rette vej og hurtig er frisk igen 🙂
  go bedring!

  • Pen i Filippinerne
   juli 30, 2018, 7:24 pm

   Tak men er altid frisk (næsten 🙂 ) og fuld fart frem og har været på tur i dag, livet er sgu da for herligt 🙂 🙂

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: