';

Om mig

Jeg hedder Klaus, er 61 år og bor i Davao, Filippinerne.

Jeg har boet 10 år i Asien og forlod Danmark efter at jeg læste at man måtte tage sin førtidspension med sig, så det gjorde jeg og emigrerede til Thailand hvor jeg nåede at bo i 8 år inden jeg blev træt af landet og forsøgte mig i Cambodia hvor jeg kun var i 8 måneder inden jeg drog til Filippinerne hvor jeg nu har været i 1 1/2 år.

Jeg har altid haft lyst til at rejse og har været jorden rundt med skib 2 gange, jeg har kørt de eropæiske landeveje tynde i 30 år og har brugt mine ferier i det sydlige europa, jeg har rejst rundt i Asien og har kørt tusindvis af kilometer for at opleve, en lyst der aldrig forsvinder !

Jeg har kørt i tog gennem Java hvor jeg oplevede verdens største buddistiske tempel Borobadur og har kravlet på vulkaner både på Java og på Bali.

Har boet i et flydende bambushus og har snorklet i den Thailandske bugt samt har kørt 7.500 kilometer rundt i nord Thailand og har på intet tidspunkt mistet lysten til at rejse og opleve jeg fortsætter med indtil festen er forbi og min aske bliver hældt i havet der har min kærlighed.

Så det handler min blog om, rejser og oplevelser nu i Filippinerne der har så meget at byde på, bortset fra hvor jeg bor nu jeg kraftigt overvejer at ændre på ved at finde en ny adresse hvor jeg uhindret kan køre rundt og opleve uden at være bange for terror der har sin klamme hånd om Mindanao hvor jeg bor, så lige pludselig oplever jeg noget nyt igen 🙂

Plaza Mayor in Mexico City where Spanish soldier Gil Pérez suddenly appeared after apparently being teleported from Manila. Picture via Wikimedia Commons.

http://philippineslifestyle.com/teleportation-manila-mexico-perez/

On October 24, 1593, a soldier called Gil Perez was on guard duty outside the Governor’s palace in Manila. 

Extra vigilance was required, as it had been learned just the day before that Governor Gómez Pérez Dasmariñas had been assassinated by Chinese pirates.

The soldier began to feel dizzy and exhausted. He leaned against the wall and rested for a moment with his eyes closed.

When he opened his eyes a few moments later he found himself in unfamiliar surroundings. What he couldn’t know at that time was he was standing in Mexico City’s Plaza Mejor, thousands of miles across the Pacific Ocean.

Pen i Filippinerne

Pen

Related posts
Leave a reply

You must be logged in to post a comment.